• 02.07.2015, 19:20

READY FOR SUMMER


I går dumpet denne herlig pakken ned i postkassen min, og den kunne nok ikke ha vært bedre timet. Ettersom det var visning i leiligheten vårt på ettermiddagen måtte jeg komme meg ut av huset. Jeg dro først på butikken og hentet denne pakken, før jeg satte meg ned på brygga i sola med en god bok. Jeg hadde verken tatt med meg solkrem eller lypsyl ut, så denne pakken ble altså åpnet på et helt perfekt tidspunkt. Jeg har fått tilsendt disse produktene for å teste dem ut, og så skrive litt om hver enkelt av dem, så en anbefaling kommer på bloggen senere. Jeg har allerede tatt i bruk Face Misten, som er perfekt egnet etter du har vært ute i solen da den inneholder aloe vera, og jeg er kjempepositiv til dette produktet allerede. Den virker skikkelig oppfriskende, og dufter helt nydelig! Du kan lese mer om Tromborg- merket HER.

- Du finner Tromborg- produktene HER og Skin Regimen- renewer mask HER (sponset produkter) - 

Når dere leser dette er jeg på jobb, så innlegget er som dere forstår forhåndsskrevet. Jeg er ikke hjemme før midnatt, og da bærer det rett i seng. I morgen tidlig venter nemlig roadtrip til Sørlandet med storebror! Jeg gleder meg til å kjøre bil med solbrillene på nesa, musikk på radioen, Pepsi max i hånden og tanken på at jeg kommer nærmere og nærmere sommerparadiset. Jeg gleder meg til å treffe venner jeg ikke har sett på lenge igjen, og jeg gleder meg til å klemme på Omisen. Og så gleder jeg meg selvsagt noe helt enormt til Palmesus- festivalen! Ser jeg deg der? :-)

Er det forresten noen av dere som har testet noen av disse produktene tidligere? Hva er i så fall deres erfaringer rundt merkene?

Janne <3

Iselin Renée

02.07.2015 kl. 19:46
De har jeg ikke prøvd før :)

Kamilla Haaland

02.07.2015 kl. 20:44
aldri hørt om det før, men må kanskje teste de ut etterhvert :-)

Christina i London!

02.07.2015 kl. 22:24
Så perfekt! Jeg har ikke prøvd noen av disse produktene før, men det er jo alltid gøy å prøve noe nytt :)
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits