• 28.07.2015, 19:06

4 FAVORITTER FOR ØYEBLIKKET


God ettermiddag, fine mennesker! Er tirsdagen deres fin? For min del er dette en veldig bra tirsdag. Jeg ble ferdig tidlig på jobb, dro rett derfra til trening, før jeg fylte opp det nyvaskede kjøleskapet vårt. Gode rutiner trenger system og orden for min del! Da blir alt så mye enklere.. er dere ikke enige? Fyll opp kjøleskapet med friske, gode matvarer i starten av hver uke, og rydd ut all gammel restemat og tull du ikke har behov for. Få også med deg en god venn og gjennomfør en hard treningsøkt, og jeg lover deg at du vil føle deg ekstra bra med deg selv gjennom resten av uken.

Jeg holder i skrivende stund på å rydde leiligheten samtidig som jeg blogger litt for dere. Jeg hører rykter om at mamma og pappa ankommer Stavanger om ikke alt for mange timene, og jeg må derfor være litt effektiv nå slik at jeg kan bruke kvelden på familietid - som er det beste i verden! Som dere sikkert forstår er dette innlegget forhåndsskrevet, slik at jeg kan ta data- fri med god samvittighet hele kvelden. 

Forrige gang jeg skrev et innlegg med mine must haves- produkter for sommeren (HER), falt det veldig godt i smak, og jeg tenkte derfor jeg kunne anbefale enda litt flere produkter for dere nå. Under finner dere mine 4 favoritter for øyeblikket:

Face mask.. Da har jeg endelig fått testet denne Face- masken fra Tromborg som jeg fikk tilsendt i posten for en liten stund tilbake, og jeg er som med alt annet mer enn fornøyd. Dette er en multivitamin- maske for ansiktet som gir fuktighet og tilfører viktige vitaminer til alle hudtyper. Det er altså samme om du har fet eller tørr hud i ansiktet, da masken regulerer fukten etter behov (sponset produkt). 

Deodorant.. Det var søsteren til Omar som anbefalte meg å bruke en ordentlig deodorant uten parfyme i stedet for disse billigutgavene fra Dove. Jeg har alltid bare kjøpt den billigste jeg finner på H&M, og egentlig aldri tenkt noe særlig mer over det. Niveen lærte meg masse nytt om deodorant, og kjøpte i tillegg denne i merket Nuxe fra apoteket til meg. Jeg som ikke trodde merket eller innholdet i deodoranten hadde så mye å si, fikk virkelig et slag i trynet. Hvor ble det av svetten? Hehe. 

Parfyme.. Denne parfymen kjøpte jeg på Zara da jeg var i Polen forrige høst, men jeg har faktisk ikke tatt den i bruk før nå. Ikke spør meg hvorfor, for denne lukter helt nydelig og sitter lenge. Jeg husker ikke helt prisen, men den var veldig billig i forhold til andre parfymer, som i mine øyne er alt for dyre alle sammen, så tommel opp for denne. Duften heter Sugar Rose og er Zaras eget merke. 

Magasiner.. Er det noe jeg virkelig elsker å lese så er det ulike magasiner. De bobler over av inspirasjon, noe jeg aldri takker nei til. Favorittene er og blir Det nye og Shape Up. Kanskje nettopp fordi det er disse jeg abonnerer på, og har lest så lenge jeg kan huske..? Jeg må også nevne at forsiden til Det nyes siste utgave er den fineste jeg noen gang har sett :-)

Dere må forresten huske å delta i konkurransen jeg har gående HER. Jeg ser mange av dere liker innlegget via Facebook- knappen, men det er veldig fint om dere legger igjen en kommentar på innlegget med navn og mail- adresse også, slik at det blir enklere for meg å finne frem til vinneren :-) Ha en fin kveld!

Janne <3

Hannehm

28.07.2015 kl. 19:10
herlig innlegg :D

Markus Saunes

28.07.2015 kl. 19:12
Fikk lyst å prøve den masken :)

Julie Storlien

28.07.2015 kl. 19:13
Ønsker deg en fin kveld :D

iselin

28.07.2015 kl. 19:55
Alltid gøy med inspirasjon :)

Marthe Dybdahl

28.07.2015 kl. 20:33
super fint og bra innlegg, digger deg!

christineskun

28.07.2015 kl. 20:45
Elsker nuxe produkter :)

Christina i London!

28.07.2015 kl. 21:27
Den deodoranten må jeg sjekke ut!! Og jeg syns denne månedens cover på DetNye er så nydelig, spørs om jeg må kjøpe meg den utgaven jeg også altså :)

Sandra

28.07.2015 kl. 21:44
Helt enig, såå fint cover på Det nye :)

Nikita <3

29.07.2015 kl. 15:38
Fine produkter :)
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits