• 29.07.2015, 19:05

VERDENS VAKRESTE LAND


Hei, kjære lesere! Jeg titter bare innom en rask liten tur i den lille pausen jeg har i dag. Når familien er på besøk noen få dager, må vi utnytte oss mest mulig av tiden, så da er det ikke tid til å ligge på latsiden. Vi ble hentet av mamma og pappa klokken 10 i dag morgen, og tok deretter turen til Preikestolen. Selv om det regnet hele turen bort til startstedet var vi så heldige å ha opphold hele turen opp, solskinn på toppen, og opphold igjen på veien ned - perfekt. Vi har hatt en utrolig fin dag sammen, i verdens vakreste omgivelser, men mer om dagen i dag får dere i morgen. Vi er egentlig bare hjemme for å dusje og stelle oss litt, før vi skal inn til byen igjen for et lite restaurantbesøk. Denne gangen blir Eirik med også, så nå mangler vi bare Emilie for at kvelden skulle ha vært komplett. Hun er i Sverige og koser seg på tur, så jeg antar at hun har det minst like fint som oss der :-) 

Før jeg drar ut på en siste middag med familien for nå, tenkte jeg at jeg ville vise dere en liten smakebit på de fine bildene vi tok på fjellturen vår i dag. Finnes det virkelig noe vakrere natur enn den vi er så heldige å ha her i Norge? Det tror jeg i så fall du skal lete lenge etter.. Gled dere til et stort bildedryss i morgen tidlig :-) Dere må ha en kjempefin kveld så lenge!

Janne <3

Silje Solli

29.07.2015 kl. 19:08
Herlig, Norge er så vakkert! Har alltid hatt lyst til å gå opp ditt selv, ser helt fantastisk ut :)

iselin

29.07.2015 kl. 19:30
Så herlige bilder og så fint at du koser deg med familien din :) håper du koser deg masse forsatt ;)

Nikita <3

29.07.2015 kl. 20:24
Så fine bilder :D

Christina i London!

29.07.2015 kl. 22:12
WOW! Jeg har så lyst til å gå Preikestolen.. Norge er så vakkert <3 Jeg har riktignok til gode å oppleve disse eksepsjonelt vakre stedene, men EN DAG! Uten tvil.

Elise M. Olsen

30.07.2015 kl. 00:12
Herlige bilder!

Toril Hornnes

30.07.2015 kl. 09:15
Så nydelige bilder! Norge på sitt beste det der altså :-D

Jlb- Janne Bodin

30.07.2015 kl. 12:25
Toril Hornnes: Ja, det er det virkelig! Tusen takk <3
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits