• 02.09.2015, 19:48

KJERRINGRÅD MOT HØST- FORKJØLELSEN
Sår hals og rennende nese? Da vil jeg anbefale deg å teste ut denne hjemmelaget teen med sitron og ingefær. Jeg har drukket dette hver dag i det siste, og jeg føler virkelig det hjelper på forkjølelsen. Det er kanskje bare innbilning fra min side, men jeg liker å følge gamle kjerringråd som i det minste gjør at jeg har troen på at forkjølelsen skal gi seg raskt. Det var Omisen som kom med den gode te- idéen, men jeg vil likevel anbefale den videre til dere. Med høsten kommer også den rennende nesa, så jeg tenkte det var flere som ville ha nytte av oppskriften. Du tilsetter enkelt og greit en halv sitron og noen cm med ingefær i kokende vann, og vips så har du en vitaminbombe i glass. For noen kan vell kanskje smaken av både for mye sitron og sterk ingefær bli for mye, men personlig liker jeg begge disse ingrediensene godt, noe som gjorde denne teen til en av mine favoritter.

For å toppe det hele, og tilsette kroppen et ekstra lite vitaminboost, anbefaler jeg deg å spise en cm med ingefær og den resterende halvdelen av sitronen ved siden av. Tenk at jeg tidligere ikke klarte å putte tungen min på en sitronbåt, mens jeg nå kan spise en halv sitron og nyte det. Det er så surt at jeg får gåsehud på armene, men likevel er det noe veldig godt ved denne smaksopplevelsen. Jeg anbefaler alle å tilsette litt ekstra sitron i kosten - så får du i deg masse ekstra C- vitamin som hjelper immunforsvaret å holde seg sterkt. Jeg håper dere alle har det fint, og at onsdagskvelden deres blir fin! Vi snakkes igjen i morgen.

Forresten, om du ønsker å vinne den samme ponchoen som jeg har på meg på mine #nellyholic bilder i dette innlegget, sjekk ut konkurransen jeg har gående på Facebook HER.. 

Janne <3

Follow

Karolina Maria Griciute

02.09.2015 kl. 21:06
Åh, den teen må jeg jammen meg prøve! Jeg pleier alltid å bli forkjølet på vinteren og da pleier det å vare kjempelenge, så da tar jeg gjerne i mot kjerringråd <3

Naomi

03.09.2015 kl. 09:51
Et godt råd jeg har brukt lenge :-) Ha en fin dag.

Jlb- Janne Bodin

04.09.2015 kl. 09:39
Naomi: Tusen takk, ha en kjempefin dag du også <3

Jlb- Janne Bodin

04.09.2015 kl. 09:39
Karolina Maria Griciute: Da anbefaler jeg deg å prøve denne teen! Kjempegod er den også <3
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits