• 13.09.2015, 10:45

DE BILLIGE PRODUKTENE SOM FUNGERER


God søndagsmorgen, fine lesere! Har alle hatt en fin helg? Jeg har storkost meg med både søsken og samboer, og er nå tilbake på jobb etter en hel fridag (hehe). Jeg elsker når jeg får mye ut av helgen og at den inneholder både fri og kos og litt jobb. Det ble en skikkelig skeie- ut- dag på oss i går kveld, med både en stor middag, fotballkamp, hele 2 filmer og masse godt på bordet - akkurat slik en lørdag blir best! Jeg hadde egentlig tenkt å holde meg unna sukker i hele september, men har man lyst har man lov - så lenge ikke det blir alt for ofte :-)

Denne søndagen tenkte jeg å tipse dere om litt ulike skjønnhetsprodukter som du ikke må tømme lommeboken for å ha råd til. For min del bruker jeg nesten bare billige produkter når det kommer til skjønnhet, sett bort i fra litt sminke, noe jeg i grunn alltid har gjort. Jeg elsker alt som har med skjønnhetsprodukter og gjøre, men når det kommer til penger er jeg ikke like glad i å bruke alt for mye på nettopp produkter. Jeg kjøper for eksempel aldri parfyme selv, med mindre jeg finner en billig en i utlandet eller på Taxfreen. Slik er det også med ulike produkter - det går jo så utrolig mye av det og blir fort veldig dyrt i lengden!

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker å få sponset litt mer eksklusive produkter gjennom bloggen, eller bare motta dem i gave. Da blir jeg plutselig veldig fan av alle disse dyre, og selvsagt veldig gode, produktene. Men med en gang det er snakk om å betale for dem selv, velger jeg fort en mye billigere variant av både ansiktskremen og  deodoranten. Det er ikke det at jeg er så veldig gjerrig (som det høres ut som), men når jeg bruker ansiktskrem minst to ganger om dagen blir det litt for dyrt for meg i lengden å kjøpe kremer til mange hundre kroner. Spesielt når huden min holder seg like fin uansett hvordan produkter jeg bruker. Kanskje jeg bare er heldig med huden, men i mine øyne er produktene til Nivea mer enn gode nok. Hva mener du?

- Alle produktene er fra Nivea (sponset) -

Av produktene på bildet er dusjsåpen og lypsylene mine favoritter så langt. Dusjsåpen etterlater kroppen silkemyk da det er en shower cream som tilfører huden fuktighet samtidig som den rengjør. I tillegg lukter den kjempegodt - du vet når et produkt lukter reint? Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette noe bedre, men den anbefales på det varmeste akkurat som disse lip butterene. Begge to lukter helt herlig - den ene av bringebær og den andre av vanilje - og etterlater leppene myke og glansfulle. Ansiktskremen og nattkremen har jeg akkurat tatt i bruk, og så langt er jeg veldig fornøyd. Dagkremen er lett å påføre og tørker godt inn i huden, og anbefales å bruke før du sminker deg om morgenen. Nattkremen er på den andre side litt tykkere da fokuset er å gi huden masse fukt i løpet av natten. Til slutt har vi deodoranten, som også lukter veldig godt, og som tørker fort inn - noe som er veldig viktig for meg når det gjelder deodorant. Jeg vil ikke ha flekker på klærne mine :-) Når det kommer til deodorant vil nok mange måtte teste en hel del før de finner en som holder svetten og lukten unna i løpet av dagen. For min del har ikke dette vært noe problem og denne fra Nivea fungerer like godt som de litt dyrere deodorantene jeg har testet. 


På Instagram deler jeg nå i samarbeid med Nivea ut valgfrie produkter til deg og en venninne! Sjekk ut Giveawayen HER - på @Jannelb - eller legg igjen en kommentar i dette innlegget med hvilke av produktene over du kunne tenke deg å teste ut! Kanskje blir det nettopp deg som mottar en liten overraskelse av Nivea i posten :-) God søndag!

Janne <3 

Follow

Navn

13.09.2015 kl. 10:46
Nivea har gode produkter:) ha en super dag!

Constanza Marcela

13.09.2015 kl. 11:03
Virke bra ting =)

Kamilla Haaland

13.09.2015 kl. 14:21
Jeg synes nivea har mye bra :D Spesielt de leppepomadene <3 omg.

cheerchrissy.blogg.no

13.09.2015 kl. 19:00
Så fine produkter!

Jlb- Janne Bodin

14.09.2015 kl. 09:13
cheerchrissy.blogg.no: Ikke sant? :-) Hihi

Jlb- Janne Bodin

14.09.2015 kl. 09:13
Kamilla Haaland: Det synes jeg også! Elsker disse leppepomadene <3

Jlb- Janne Bodin

14.09.2015 kl. 09:13
Constanza Marcela: Det er det også :-)

Jlb- Janne Bodin

14.09.2015 kl. 09:13
Navn: Det er jeg helt enig i! Tusen takk, ha en flott mandag :-)
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits