• 16.10.2015, 10:37

ALL BLACK EVERYTHING


Da har jeg endelig funnet ulempen ved å ha treningssenteret som nærmeste nabo.. Jeg visste det måtte være noe! I går fikk jeg nemlig behov for å spise noe usunt, og det endte med at jeg dro på butikken for å kjøpe smågodt til meg selv. Når jeg så satte meg ned foran tven for å kose meg med dette, mens jeg så minst 20 treningsentusiaster på tredemølla når jeg kikket ut av stuevinduet mitt, kan dere jo tenke dere hvordan jeg følte meg. Heldigvis gikk denne følelsen over like fort som den kom, og smågodtet smakte veldig godt som alltid :-) 

Men selv om jeg skeiet ut med litt sukker i går, betyr ikke det at mitt faste tips til en sunnere helgekos her inne på bloggen utelukkes. Så fort jeg har gjennomført dagens treningsøkt sammen med Omar, fyker jeg på butikken for å handle inn litt ingredienser. Det er ikke mye som skal til i denne fredagens "oppskrift", men på butikken må jeg uansett. Greit å ha noen prosjekter i løpet av dagen :-) Det liker jeg!

- Skinnjakke Vero Moda - Fuskepels Gina Tricot - Bukse Topshop - Belte Bikbok - Solbriller Rayban - Sko Junkyard (samarbeid) -

Jeg tror jeg kjøpte denne jakken for rundt 300- kroner på Vero Moda da jeg jobbet der, men den er likevel en stor favoritt når det kommer til skinnjakker hos meg. Jeg kjøper stadig nye, men klarer likevel aldri å kvitte meg med denne. Jeg synes den sitter så fint og jeg elsker at den er innsvingt i livet. Tommel opp for plagg jeg aldri blir lei av! Akkurat som denne fuskepelsen.

Jeg måtte også ta noen antrekksbilder uten pelsvesten fordi Omar mente jeg alltid hadde denne på meg på bildene han tok. Haha, det er gutten min det!

Likte du gårsdagens antrekk? Jeg håper at fredagen din blir veldig fin, og at helgen blir det samme. Vi skrives igjen litt senere! Ikke glem å melde deg på konkurransen jeg har gående HER, hvor du kan vinne et valgfritt deksel eller skin til din iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy eller MacBook. Jeg trekker en heldig vinner på mandag!

Janne <3 

Follow

Anita Fossberg

16.10.2015 kl. 10:49
Kjempefint antrekk :) Fuskepelsen er skikkelig fin, samme med skinnjakken!

Nikita <3

16.10.2015 kl. 11:06
Fint :D

Luisa Fernanda del Mar

16.10.2015 kl. 11:50
Superkul look! Gleder meg stort til oppskriften, er så gøy å hente inspirasjon til sunne alternativer :)

krist.in

16.10.2015 kl. 13:27
Fiint antrekk! Og den veggen har jo jeg også tatt litt outfitbilder ved, haha ! ;)

Marianne

16.10.2015 kl. 14:14
Hehe, skjønner følelsen, men det er absolutt lov (og viktig) å kunne skeie ut litt av og til! :-D

Antrekket var kjempe fint! :-)

malbia

16.10.2015 kl. 17:07
Kempe pent ! :D

Ønsker deg en god helg !

Malin :)

Ingrid

16.10.2015 kl. 17:32
Så tøft antrekk :D God helg til deg!
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits