• 18.11.2015, 18:02

KITCHEN & TABLE ARRANGERER GO GREEN

  • Categori: Mat

⋅ KITCHEN & TABLE GO GREEN THE MANHATTAN WAY ⋅

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere jobber Omar i dag på et av Stavangers Clarion- hoteller. På Clarion Energy Madla finner dere én av de kjente restaurantene Kitchen & Table, som er Clarions egne restaurant- kjede startet av den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson som nå er verdenskjent og basert i New York. Tirsdag 24.11 arrangerer Kitchen & Table Madla for første gang Go Green the Manhattan way, hvor menyen deres blir skiftet ut med en deilig hel- vegetarisk a-la-carte meny. Ikke nok med at mat og drikke blir skiftet til deilige og grønne retter, kommer også Marcus Samuelsson selv for å delta på en helaften på Clarion Energy Madla her i Stavanger. Her vil det bli servert spennende og smakfulle vegetarretter med en liten Manhattan tvist. 

⋅ SELVESTE MARCUS SAMUELSSON KOMMER ⋅

Som dere alle vet er jeg en liten foodie, som elsker å fokusere på sunn og næringsriktig mat i hverdagen. Og under neste tirsdags arrangement er jeg så heldig å være invitert. Nå som bloggen min i stor grad består av deilig og sunn mat, passer dette bloggoppdraget meg midt i blinken, er dere ikke enige? Under Go Green- arrangementet skal jeg smake på masse deilig mat og drikke, ta bilder og mingle, for så å blogge om arrangementet. En venninne fikk jeg også ta med meg, så neste tirsdag er både Jeanett og jeg klare for en vegetar og lærerik aften. Når det kommer til vegetarmat er dette noe jeg virkelig ønsker å lære mer om, ettersom jeg vet det er bra for kroppen og fordi jeg ikke er veldig glad i kjøtt, så jeg tror dette arrangementet blir en fulltreffer hos meg! Under ser dere kveldens meny for tirsdag 24.novemeber. Dagen hvor alt på menyen byttes ut med deilige vegetariske retter:

⋅ EN MER FRISTENDE MENY SKAL DU LETE LENGE ETTER ⋅

Jeg har allerede bestemt meg for å teste ut både "Vegetable Quinoa Salad" og "East River Falafel", men vi får se hvordan det blir på tirsdagen - alt frister! For de av dere som bor i nærheten anbefaler jeg dere å booke bord HER. Menyen på Kitchen & Table slår virkelig aldri feil! Og for dere som ikke har mulighet til å delta selv, er det bare til å glede dere til oppfølgingsinnlegget mitt neste uke. Jeg lover dere masse fristende matbilder og forhåpentligvis et bilde eller to av meg og selveste Mr. Samuelsson. Jeg høres kanskje litt Star- strucked ut, men etter å ha sett minst en episode av Chopped, hvor Samuelsson er dommer, hver eneste kveld i over et halvt år er det vell nettopp det jeg er.

Janne <3

Samarbeid med Clarion Hotel Energy  - Stavanger

Follow

Nikita <3

18.11.2015 kl. 18:45
Namm! :D

Lotta Salbuvik

18.11.2015 kl. 20:24
Det så veldig godt ut!

Jlb- Janne Bodin

18.11.2015 kl. 21:50
Lotta Salbuvik: Åh, ja! Jeg gleder meg masse til å teste ut denne menyen :-)

Jlb- Janne Bodin

18.11.2015 kl. 21:59
Nikita: Jaa :-D

krist.in

19.11.2015 kl. 10:15
så kult! Jeg elsker kitchen & table ! Både maten og stemningen der :) !

Jlb- Janne Bodin

19.11.2015 kl. 10:16
krist.in: Jeg er SÅ enig! Superkoselig restaurant :-) Ha en fin dag, Kristin <3
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits