• 26.11.2015, 12:03

VEGETARAFTEN HOS KITCHEN & TABLE


Hei, alle sammen! Har jeg virkelig ikke blogget siden mandag? Her gr det unna, og min mindre hyppige blogging blir bare mer og mer sjeldent. Uansett. I dag er jeg p plass igjen, og har tidenes bildedryss til dere! Enjoy <3

I forrige uke skrev jeg jo dette innlegget om det kommende Go Green- arrangementet som ble arrangert p Kitchen & Table- restauranten i samarbeid med Clarion Hotel Energy her i Stavanger. Denne tirsdagen var jeg p arrangementet sammen med min gode venninne Jeanett, og hva skal jeg si? Vi storkoste oss fra vi kom til vi gikk hjem! Det er lenge siden jeg har flt meg s godt tatt vare p. Fra vi kom inn dren ble vi tatt i mot med et smil fra den ene etter den andre. Vi hilste p bde bartendere, servitrer og andre ansatte p Clarion Energy, og alle nsket oss velkommen. Ja,vi flte oss s velkomne atjeg fint kunne gtt hit for nyte en bedre middag, eller bare en drink, helt alene.

⋅ CHEF MARCUS SAMUELSSON⋅

Vi startet kvelden med noen nydelige Go Green- drinker og litt Prosecco hos Omar i baren, fr vi fikk tildelt et bord og var klare for en bedre 3- retters. Mannen bak Kitchen & Table- restaurantene, Marcus Samuelsson, var ogs p plass, og s til at alt var i orden med bde mat, kunder og service. Fr vi startet p middagen kom han ogs bort for hilse p alle gjestene, og for nske oss velkommen.


⋅ GREEN HEAVEN MED ANANAS, SPINAT OG EPLE⋅

Denne drinken var satt p menyen for kvelden i anledning Go Green- arrangementet, men jeg hper inderlig den kommer p menyen igjen, for dette er en av de beste drinkene jeg noen gang har smakt. Jeanett var helt enig! Dette er hva vi kaller farlig godt, og hadde det ikke vrt for Vodkaen i glasset hadde nok denne drinken gtt ned p hykant.

Mens vi satt i baren og koste oss ble vi ogs servert flere herlige appetizers. Vi fikk blant annet smake p Tortillas med bnner, tomatsalsa og Creme Fraiche, Pizza med tomat, pinjekjerner, salvie, chilli og Creme Fraiche,samt en slags snacks- skje fylt med ost, ntter og syltet rdbeter.

⋅ VEGETARIAN APPETIZERS⋅

Verken Jeanett eller jeg har smakt noe srlig vegetariskmiddagtidligere, men jeg m si at jeg er svrt s positivt overrasket over alle rettene! Kjtt er virkelig ikke ndvendig i enhver rett nr man kan lage deilige, og ikke minst fristende mltider som dette. Jeg fr vann i munnen bare av tenkepall den gode maten jeg spiste p tirsdag!

⋅ THE MENU⋅

Til forret valgtevi Hush Puppies og Quinoa Salat. Hush Puppies er laget av mais, cheddar, vrlk, egg og brunet smr og er faktisk noe av det beste jeg har smakt. Ved siden av ble det servert en deilig dipp. Quinoa Salaten bestod av quinoa, lime, tomat, mandler, manchego, salat og urteolje.

Til hovedrett ble det en nydelig tallerken med Falafel p meg, og en Linse og blomkl- curry p Jeanett. Hennes rett ser kanskje ikke veldig fristende eller smakfull ut, men her kan jeg love dere at vi ble overrasket. Selv om utseende er s langt i fra Tandoori som mulig, var smakene omtrent de samme. Min East RiverFalafel falt ogs i smak, og ble servert med blomklpur, syltet tomat, brokkoli, yoghurt og mandler. Yummi!

Til dessert bestilte vi Mango Marinert Frukt og Saltn Sweet. Sistnevnte er en fast dessert hos Kitchen & Table, og jeg anbefaler absolutt alle gjester her bestille denne desserten. En nydelig brownies servert sammen med karamelisert popcorn og iskrem. Mango Marinert Frukt ble servert med kokosis, noe jeg elsker, ogjeglikte dette kjempegodt sammen med ulike meloner og fruktbiter.


Til sammen spiste vi alts rundt 9 ulike retter, og fikk dermed smakt utrolig mye ny og spennende vegetarmat. For de mer interesserte kan dere sjekke ut hele kveldens meny HER. Ved siden av maten fikk vi ogs teste ulik, kologisk Rdvin og Prosecco. Servitrene var veldig behjelpelige og flinke, og visste akkurat hva som passet i glasset til enhver tid.

En stappmett og fornyd jente etter alt for mye god mat og drikke. Tusen takk til Clarion Hotel Energy og Kitchen & Table Madla for et herlig mltid! Ill be back! :-)

Janne <3

Middag og mat er sponset av Clarion Hotel Energy - Stavanger

Follow

Daniel Miller

26.11.2015 kl. 13:22
S utrolig koselig og kjekt det s ut! Utrolig flotte drinker og mat!

Ingrid

26.11.2015 kl. 15:22
hh, s mye godt mat! Ser koselig ut :)

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:50
Ingrid: Det var det ogs :-) :-)

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:50
Daniel Miller: Ikke sant! Helt nydelig alt sammen :-)

Tina

13.12.2015 kl. 21:15
Det s utrolig godt og koselig ut! titt gjerne innom bloggen min:)

Jlb- Janne Bodin

14.12.2015 kl. 17:58
Tina: Det var det ogs :-D Hihi
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel p 24 r som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drmmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjnnhet gjre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg hper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg p: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits