• 26.11.2015, 12:03

VEGETARAFTEN HOS KITCHEN & TABLE


Hei, alle sammen! Har jeg virkelig ikke blogget siden mandag? Her går det unna, og min mindre hyppige blogging blir bare mer og mer sjeldent. Uansett. I dag er jeg på plass igjen, og har tidenes bildedryss til dere! Enjoy <3

I forrige uke skrev jeg jo dette innlegget om det kommende Go Green- arrangementet som ble arrangert på Kitchen & Table- restauranten i samarbeid med Clarion Hotel Energy her i Stavanger. Denne tirsdagen var jeg på arrangementet sammen med min gode venninne Jeanett, og hva skal jeg si? Vi storkoste oss fra vi kom til vi gikk hjem! Det er lenge siden jeg har følt meg så godt tatt vare på. Fra vi kom inn døren ble vi tatt i mot med et smil fra den ene etter den andre. Vi hilste på både bartendere, servitører og andre ansatte på Clarion Energy, og alle ønsket oss velkommen. Ja, vi følte oss så velkomne at jeg fint kunne gått hit for å nyte en bedre middag, eller bare en drink, helt alene.

⋅ CHEF MARCUS SAMUELSSON ⋅

Vi startet kvelden med noen nydelige Go Green- drinker og litt Prosecco hos Omar i baren, før vi fikk tildelt et bord og var klare for en bedre 3- retters. Mannen bak Kitchen & Table- restaurantene, Marcus Samuelsson, var også på plass, og så til at alt var i orden med både mat, kunder og service. Før vi startet på middagen kom han også bort for å hilse på alle gjestene, og for å ønske oss velkommen.


⋅ GREEN HEAVEN MED ANANAS, SPINAT OG EPLE ⋅

Denne drinken var satt på menyen for kvelden i anledning Go Green- arrangementet, men jeg håper inderlig den kommer på menyen igjen, for dette er en av de beste drinkene jeg noen gang har smakt. Jeanett var helt enig! Dette er hva vi kaller farlig godt, og hadde det ikke vært for Vodkaen i glasset hadde nok denne drinken gått ned på høykant.

Mens vi satt i baren og koste oss ble vi også servert flere herlige appetizers. Vi fikk blant annet smake på Tortillas med bønner, tomatsalsa og Creme Fraiche, Pizza med tomat, pinjekjerner, salvie, chilli og Creme Fraiche, samt en slags snacks- skje fylt med ost, nøtter og syltet rødbeter. 

⋅ VEGETARIAN APPETIZERS ⋅

Verken Jeanett eller jeg har smakt noe særlig vegetarisk middag tidligere, men jeg må si at jeg er svært så positivt overrasket over alle rettene! Kjøtt er virkelig ikke nødvendig i enhver rett når man kan lage deilige, og ikke minst fristende måltider som dette. Jeg får vann i munnen bare av å tenke på all den gode maten jeg spiste på tirsdag!

⋅ THE MENU ⋅

Til forret valgte vi Hush Puppies og Quinoa Salat. Hush Puppies er laget av mais, cheddar, vårløk, egg og brunet smør og er faktisk noe av det beste jeg har smakt. Ved siden av ble det servert en deilig dipp. Quinoa Salaten bestod av quinoa, lime, tomat, mandler, manchego, salat og urteolje. 

Til hovedrett ble det en nydelig tallerken med Falafel på meg, og en Linse og blomkål- curry på Jeanett. Hennes rett ser kanskje ikke veldig fristende eller smakfull ut, men her kan jeg love dere at vi ble overrasket. Selv om utseende er så langt i fra Tandoori som mulig, var smakene omtrent de samme. Min East River Falafel falt også i smak, og ble servert med blomkålpuré, syltet tomat, brokkoli, yoghurt og mandler. Yummi!

Til dessert bestilte vi Mango Marinert Frukt og Salt´n Sweet. Sistnevnte er en fast dessert hos Kitchen & Table, og jeg anbefaler absolutt alle gjester her å bestille denne desserten. En nydelig brownies servert sammen med karamelisert popcorn og iskrem. Mango Marinert Frukt ble servert med kokosis, noe jeg elsker, og jeg likte dette kjempegodt sammen med ulike meloner og fruktbiter.


Til sammen spiste vi altså rundt 9 ulike retter, og fikk dermed smakt utrolig mye ny og spennende vegetarmat. For de mer interesserte kan dere sjekke ut hele kveldens meny HER. Ved siden av maten fikk vi også teste ulik, økologisk Rødvin og Prosecco. Servitørene var veldig behjelpelige og flinke, og visste akkurat hva som passet i glasset til enhver tid. 

En stappmett og fornøyd jente etter alt for mye god mat og drikke. Tusen takk til Clarion Hotel Energy og Kitchen & Table Madla for et herlig måltid! I´ll be back! :-)

 Janne <3

Middag og mat er sponset av Clarion Hotel Energy - Stavanger

Follow

Daniel Miller

26.11.2015 kl. 13:22
Så utrolig koselig og kjekt det så ut! Utrolig flotte drinker og mat!

Ingrid

26.11.2015 kl. 15:22
Åhh, så mye godt mat! Ser koselig ut :)

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:50
Ingrid: Det var det også :-) :-)

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:50
Daniel Miller: Ikke sant! Helt nydelig alt sammen :-)

Tina

13.12.2015 kl. 21:15
Det så utrolig godt og koselig ut! titt gjerne innom bloggen min:)

Jlb- Janne Bodin

14.12.2015 kl. 17:58
Tina: Det var det også :-D Hihi
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits