• 07.12.2015, 12:22

IT´S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR


SAMSUNG CSC

Hei, alle fine lesere! Et lite livstegn fra meg var virkelig på tide her inne nå ser jeg.. Har alle det fint? Selv om jeg ikke gjør annet enn å jobbe for tiden, og ikke ser samboeren min mer enn noen timer i uken har jeg det veldig fint. Går det egentlig an å være sur og nedfor i desember? Med en så fin leilighet som det jeg har nå tror jeg faktisk ikke det.. og tenk at desember bare blir bedre og bedre for hver dag som går! 

SAMSUNG CSC

Jeg har absolutt ingen planer om å slutte å blogge, derfor kommer jeg til å publisere et lite innlegg i ny og ne selv om jeg har en aldri så liten bloggpause. Jeg vet jo med meg selv at denne pausen er langt ifra over og motivasjonen fort når toppen så fort jeg setter mine føtter på flyet som skal ta oss med til en ny verdensdel i februar. Reisen nærmer seg med stormskritt, og selv om det enda virker fjernt, får jeg sommerfugler i magen hver gang det går opp for meg at flybillettene er bestilt og betalt. Det samme med første uken på hotell!

SAMSUNG CSC

Ikke nok med at jeg har en spennende reise å se frem til, men om tre (to?) små uker vender jeg snuten hjemover til Sørlandet for to fine friuker sammen med familie og venner. Det er lenge siden jeg har sett så mye frem til litt fri som det jeg gjør nå, men det har kanskje noe å gjøre med at vi er inne i den koseligste tiden på året. Ikke vet jeg, men jeg vet at jeg bare blir mer og mer glad i jul for hvert eneste år som går, og at jeg i år umulig kan komme meg igjennom desember måned uten julestemningen. Jeg har nemlig gjort mer juleting hittil enn jeg gjorde i hele fjor, og jeg har ingen planer om å stoppe med det første. Jeg har funnet ut at hvis jeg skal rekke å gjøre alle juletingene jeg ønsker, så er det bare til å gjøre dem så fort som mulig - desember er alltid over på et blunk, og i januar er det ikke lenger like innafor med julebakst, julemusikk, nisselue, ubegrenset shopping, julegavepakking, kaker hver dag og juleverksted.

SAMSUNG CSC

I dag er det 7. desember og jeg har allerede pyntet pepperkakehus, satt opp juletreet, pyntet det, vært på julegaveshopping, ITpyntet vinduene med julestjerner, tent ørten stearinlys, vært på juleverksted med gode venner, bakt pepperkaker, pyntet dem, og bakt enda mer julekaker. Snapchaten min har blitt en ren julefortelling og jeg kaller meg egentlig bare for JuleJanne i år. Det eneste som mangler nå er snø. Må den komme så fort som mulig, slik at jeg får julestemning og slik at jeg kan få tatt noen herlige bilder av våre nye valp når hun ser snø for aller første gang <3 Vi skrives igjen så fort jeg føler for det, i mellomtiden må dere ha det fint - nyt denne vakre tiden med alle dere er glad i. GOD DESEMBER OG GOD JUL!!

Janne <3 

Follow

Maiken Elise

07.12.2015 kl. 12:33
Så koselig innlegg! Fikk jo enda mer julestemning av å lese dette, hehe. Du må ha en fin jul og en god tur i februar! Ha en fin dag :-)

Karina Larsen

07.12.2015 kl. 12:38
Nydelige bilder <3 Er ikke så lett å holde motivasjonen oppe når man har mye på en gang. Kjekt du blogger litt likevel :)

Text by Tina

07.12.2015 kl. 12:50
Så fint dere har det, skikkelig julestemning! :)

Luisa Fernanda del Mar

07.12.2015 kl. 14:57
Så koselig med julepynt i heimen :) Håper du har det fint, selv om du jobber og jobber og jobber!

Martine Osen

07.12.2015 kl. 15:00
Så utrolig koselig ! :)

Edel Kristina

07.12.2015 kl. 15:31
Så fint! Elsker å pynte til jul :)

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:47
Edel Kristina: Da er vi to! Ingenting som er mer koselig enn det :-) Tusen takk!

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:47
Martine Osen: Tusen takk :-)

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:48
Luisa Fernanda del Mar: Ja, det må være noe av det mest koselige som finnes :-) Tusen takk, snille deg! Jeg håper din desember måned blir kjempefin <3

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:48
Text by Tina: Så hyggelig å høre! Tusen takk for det :-)

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:48
Karina Larsen: Nei, du sier noe der.. Tusen takk, jeg håper du får en kjempefin jul <3

Jlb- Janne Bodin

08.12.2015 kl. 09:49
Maiken Elise: Hehe, SÅ bra! Det var jo det jeg håpet på med dette lille juleinnlegget :-) Tusen takk! Jeg håper din jul blir fantastisk :-)
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits