• 25.12.2015, 10:12

SUKKERFRIE JULEKAKER

  • Categori: Mat

I samarbeid med Atkins Norge

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sukkerfrie julekaker fra mammas beste juleoppskrift

Julen er enda ikke over, og det er klart at julekosen varer enda et par dager (minst 1 og 1/2 uke). Er det en slager som går igjen hos oss så er det mammas konfektkaker som hun kaller det. Dette er verdens beste cookies i mine øyne, og noe jeg spiser plenty av hver eneste jul. Jeg stemmer for sukker i jula, men når jula går over en hel måned,og juleferien min varer i hele to uker, kan det være greit å redusere sukkerinntaket noe mot slutten av ferien. Slik blir det i allefall lettere å komme tilbake til hverdagen på nyåret! Som Atkins- ambassadør har jeg derfor valgt å dele en sukkerfri julekake- variant med dere i år. Jeg har rett og slett byttet ut sukkeret med sukrin, hvetemel med havre og spelt og brukt en kokesjokolade uten sukker i mammas gode, gamle juleoppskrift. 

Visp 100 g mykt smør og 80 g sukrin hvitt. Visp så inn 1 egg. Rør inn 175 g havre- og speltmel, samt 1 ts bakepulver. Tilsett finhakket, sukkerfri sjokolade tilslutt, og rull ut små kuler som du plasserer og trykker litt ned på et stekebrett. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Oppskriften gir ca. 29 søte, små og veldigveldig gode julekjeks. Yummi!

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits