• 29.12.2015, 10:07

TODAY´S: THE PERFECT LEVIS


Levis 721 High Rise Skinny Jeans here (ad.link)

Jeg ønsker meg en ny Levis, og jeg tror vi har en vinner over her. Dessverre er nettbutikken utsolgt for min størrelse, men jeg håper jeg kommer over en Levis- butikk et sted i Thailand, hvor prisene er litt mindre stive enn her i Norge. Jeg hadde veldig flaks på dette punktet da vi var i Mexico sist, så jeg krysser fingrene for at jeg finner denne modellen på årets ferie. Nei, det blir faktisk neste år, men siden vi bare har 3 dager igjen av 2015 kaller jeg like gjerne 2016 for i år :-) Min Tvedestrand- jul er dessverre over for i år, og om ikke lenge går turen videre til Kristiansand. Det er leit at julen nesten er over, jeg kommer til å savne familien og dyra noe voldsomt etter en super uke med masse kos her hjemme. Heldigvis skal Omar og jeg kose oss enda noen dager i Kristiansand før hverdagen starter for fult i Stavanger igjen neste uke, slik blir overgangen enda litt lettere. Jeg håper dere alle koser dere i romjulen! Vinneren av min jule- konkurranse på Facebook ble forresten Malene Johansen, gratulerer så mye til deg!

Christina i London!

29.12.2015 kl. 11:51
Den var suuuperfin!! Men tips om Thailand, mine foreldre var der i år og de sa at alt er dyrere der, feks de dyre designerne er oppmot 30% dyrere enn i Norge!

Elisabeth

29.12.2015 kl. 17:49
Æææ, så fin bukse! Denne må jeg inn og titte litt på... ;)

Jlb- Janne Bodin

30.12.2015 kl. 10:49
Elisabeth: Ja, ikke sant? Elskerelsker denne :-)

Jlb- Janne Bodin

30.12.2015 kl. 10:49
Christina i London!: Tuller du? Det hadde jeg ikke sett for meg.. Jaja, kanskje jeg skal droppe de shopping- planene mine da :-) Hehe. Tusen takk for tipset!
Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits