• 24.01.2016, 16:21

SOME NEW PRODUCTS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produktene er sponset

Først må jeg starte med å si at det var SÅ koselig at så mange av dere likte oppskriften i min forrige bloggpost. Det er en stund siden forrige gang jeg delte litt mat med dere, men det er alltid like gøy når det slår så godt an. Jeg regner forresten med at jeg ikke er den eneste jenta som elsker når det ramler ned litt nye produkter i postkassen min? Denne pakken har vært litt rundt omkring, og kom ikke i mine hender før forrige torsdag, men nå er den på plass og jeg er like fornøyd som alltid. Jeg har den siste tiden hatt et lite samarbeid med NIVEA- Norge som dere kanskje har lagt merke til, noe jeg er veldig glad for. Jeg har gått helt over til disse produktene både når det kommer til dusjsåper, ansiktskremer, sminkefjerner og bodylotioner, og er kjempefornøyd med alt jeg har testet. Jeg har en del dyrere skjønnhetsprodukter i baderomshyllen min, men når det gjelder produkter putter jeg virkelig en tommel opp for de som er rimelige og bra - just like these. Tusen takk til Nivea, nå kan jeg fortsette å ta godt vare på huden min i Thailand også!

 • 28.12.2015, 10:32

SPONSET VIDEO: JOY


Noen av dere som har fått med dere at Jennifer Lawrence har hovedrollen i en ny kinofilm som akkurat har kommet på kino her i landet? Hvis ikke, det har hun, og så fort jeg så hvem som hadde hovedrollen vekket filmen interesse hos meg. Jeg er nemlig en stor fan av Hunger Games- triologien, og synes Lawrence er en helt fantastisk skuespiller. Med sine 25 år og allerede vinner av en Oscar er det kanskje ikke bare jeg som mener akkurat dette. Som dere ser av bildene over heter filmen Joy, som også er navnet på hovedpersonen i filmen, og er inspirert av den sanne historien om businesskvinnen Joy Mangano, en trebarnsmor som grunnla en mektig familiebedrift og imperium. I filmen følger vi Joy, en hardtarbeidende alenemor med en nesten ødelagt familie, over fire tiår. Hun drives av å oppfinne, samt ta vare på dem rundt seg, men blir stadig møtt av svik og forræderi. Regissøren David O. Russel trosser sjangeren han vanligsvis følger og forteller gjennom Joy en historie om familie, lojalitet og kjærlighet. Jeg vet i allefall hvilke film jeg skal se neste gang jeg skal på kino! Noen av dere har kanskje allerede sett den?

Sponset innlegg

 • 13.12.2015, 11:06

MÅNEDENS PRODUKTER: CHRISTMAS COUNTDOWN


Jeg har jo helt glemt å vise dere den nye Glossyboxen som dumpet ned i postkassen min her for en liten stund tilbake.. en skikkelig juleeske for desember måned! Har dere sett noe så koselig? Jeg elsker alt som har med jul å gjøre, og det at månedens Glossybox var en helt spesiell juleboks passet meg midt i blinken. Denne koselige boksen har nå blitt en del av min julepynt i mitt store, fine julevindu.

SAMSUNG CSC

Boksen var nydelig, og innholdet i esken var heller ikke noe å klage på. Her snakker vi alt fra øyekrem til en herlig dusjsåpe med lukt av mango og papaya. Finnes det egentlig noe bedre enn å ta seg en god og varm dusj med en herlig dusjsåpe med duften av tropiske frukt? I don´t think so.. En liten beskrivelse av hvert produkt i esken finner dere under bildet :-)

SAMSUNG CSC

Make up store Eye pencil
Eyeliner fra Make Up Store som skaper intense linjer. Finnes i flere farger.

Étire belle cosmetics Golden skin roll- on caviar eye gel
Avkjølende og lett øyekrem i geleform. Reduserer poser og sliten hud under øynende med en beroligende effekt. 

So susan cosmetics Haute light - highlighting pencil
En krembasert highlighter- penn som gir en fantastisk glød og fremhever dine beste sider. Kan brukes på brynbein, indre øyenkrok, kinnbein og nesebein.

I love... Bubble bath & shower mango & papaya
I love..- serien er en av mine favoritter når det kommer til dusjsåper. Alle lukter fantastisk! Need I say more?

Balmi Lip balm cube
Kubeformet leppepomade som gir en intens fukt til vintertørre lepper og beskytter mot UVA- stråler. Inneholder vitamin E, Shea- smør og jojobaolje.

⋅ SKAFF DEG DITT EGET GLOSSYBOX- ABONNEMENT TIL KUN KR 179,- MND HER 

SAMSUNG CSC

⋅ MITT ABONNEMENT ER SPONSET ⋅

 Nå skal jeg se å starte dagen. Jeg sov helt til halv 11 denne søndagen, og skal på jobb igjen klokken 16, så her er det bare til å hive seg rundt. Jeg planlegger en aldri så liten beinøkt før den tid, samt en litt bedre middag sammen med Omisen. Jeg håper du får en kjempefin dag, så skrives vi igjen snart!  

Janne <3 

Follow

 • 07.12.2015, 12:22

IT´S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR


SAMSUNG CSC

Hei, alle fine lesere! Et lite livstegn fra meg var virkelig på tide her inne nå ser jeg.. Har alle det fint? Selv om jeg ikke gjør annet enn å jobbe for tiden, og ikke ser samboeren min mer enn noen timer i uken har jeg det veldig fint. Går det egentlig an å være sur og nedfor i desember? Med en så fin leilighet som det jeg har nå tror jeg faktisk ikke det.. og tenk at desember bare blir bedre og bedre for hver dag som går! 

SAMSUNG CSC

Jeg har absolutt ingen planer om å slutte å blogge, derfor kommer jeg til å publisere et lite innlegg i ny og ne selv om jeg har en aldri så liten bloggpause. Jeg vet jo med meg selv at denne pausen er langt ifra over og motivasjonen fort når toppen så fort jeg setter mine føtter på flyet som skal ta oss med til en ny verdensdel i februar. Reisen nærmer seg med stormskritt, og selv om det enda virker fjernt, får jeg sommerfugler i magen hver gang det går opp for meg at flybillettene er bestilt og betalt. Det samme med første uken på hotell!

SAMSUNG CSC

Ikke nok med at jeg har en spennende reise å se frem til, men om tre (to?) små uker vender jeg snuten hjemover til Sørlandet for to fine friuker sammen med familie og venner. Det er lenge siden jeg har sett så mye frem til litt fri som det jeg gjør nå, men det har kanskje noe å gjøre med at vi er inne i den koseligste tiden på året. Ikke vet jeg, men jeg vet at jeg bare blir mer og mer glad i jul for hvert eneste år som går, og at jeg i år umulig kan komme meg igjennom desember måned uten julestemningen. Jeg har nemlig gjort mer juleting hittil enn jeg gjorde i hele fjor, og jeg har ingen planer om å stoppe med det første. Jeg har funnet ut at hvis jeg skal rekke å gjøre alle juletingene jeg ønsker, så er det bare til å gjøre dem så fort som mulig - desember er alltid over på et blunk, og i januar er det ikke lenger like innafor med julebakst, julemusikk, nisselue, ubegrenset shopping, julegavepakking, kaker hver dag og juleverksted.

SAMSUNG CSC

I dag er det 7. desember og jeg har allerede pyntet pepperkakehus, satt opp juletreet, pyntet det, vært på julegaveshopping, ITpyntet vinduene med julestjerner, tent ørten stearinlys, vært på juleverksted med gode venner, bakt pepperkaker, pyntet dem, og bakt enda mer julekaker. Snapchaten min har blitt en ren julefortelling og jeg kaller meg egentlig bare for JuleJanne i år. Det eneste som mangler nå er snø. Må den komme så fort som mulig, slik at jeg får julestemning og slik at jeg kan få tatt noen herlige bilder av våre nye valp når hun ser snø for aller første gang <3 Vi skrives igjen så fort jeg føler for det, i mellomtiden må dere ha det fint - nyt denne vakre tiden med alle dere er glad i. GOD DESEMBER OG GOD JUL!!

Janne <3 

Follow

 • 26.11.2015, 12:03

VEGETARAFTEN HOS KITCHEN & TABLE


Hei, alle sammen! Har jeg virkelig ikke blogget siden mandag? Her går det unna, og min mindre hyppige blogging blir bare mer og mer sjeldent. Uansett. I dag er jeg på plass igjen, og har tidenes bildedryss til dere! Enjoy <3

I forrige uke skrev jeg jo dette innlegget om det kommende Go Green- arrangementet som ble arrangert på Kitchen & Table- restauranten i samarbeid med Clarion Hotel Energy her i Stavanger. Denne tirsdagen var jeg på arrangementet sammen med min gode venninne Jeanett, og hva skal jeg si? Vi storkoste oss fra vi kom til vi gikk hjem! Det er lenge siden jeg har følt meg så godt tatt vare på. Fra vi kom inn døren ble vi tatt i mot med et smil fra den ene etter den andre. Vi hilste på både bartendere, servitører og andre ansatte på Clarion Energy, og alle ønsket oss velkommen. Ja, vi følte oss så velkomne at jeg fint kunne gått hit for å nyte en bedre middag, eller bare en drink, helt alene.

⋅ CHEF MARCUS SAMUELSSON ⋅

Vi startet kvelden med noen nydelige Go Green- drinker og litt Prosecco hos Omar i baren, før vi fikk tildelt et bord og var klare for en bedre 3- retters. Mannen bak Kitchen & Table- restaurantene, Marcus Samuelsson, var også på plass, og så til at alt var i orden med både mat, kunder og service. Før vi startet på middagen kom han også bort for å hilse på alle gjestene, og for å ønske oss velkommen.


⋅ GREEN HEAVEN MED ANANAS, SPINAT OG EPLE ⋅

Denne drinken var satt på menyen for kvelden i anledning Go Green- arrangementet, men jeg håper inderlig den kommer på menyen igjen, for dette er en av de beste drinkene jeg noen gang har smakt. Jeanett var helt enig! Dette er hva vi kaller farlig godt, og hadde det ikke vært for Vodkaen i glasset hadde nok denne drinken gått ned på høykant.

Mens vi satt i baren og koste oss ble vi også servert flere herlige appetizers. Vi fikk blant annet smake på Tortillas med bønner, tomatsalsa og Creme Fraiche, Pizza med tomat, pinjekjerner, salvie, chilli og Creme Fraiche, samt en slags snacks- skje fylt med ost, nøtter og syltet rødbeter. 

⋅ VEGETARIAN APPETIZERS ⋅

Verken Jeanett eller jeg har smakt noe særlig vegetarisk middag tidligere, men jeg må si at jeg er svært så positivt overrasket over alle rettene! Kjøtt er virkelig ikke nødvendig i enhver rett når man kan lage deilige, og ikke minst fristende måltider som dette. Jeg får vann i munnen bare av å tenke på all den gode maten jeg spiste på tirsdag!

⋅ THE MENU ⋅

Til forret valgte vi Hush Puppies og Quinoa Salat. Hush Puppies er laget av mais, cheddar, vårløk, egg og brunet smør og er faktisk noe av det beste jeg har smakt. Ved siden av ble det servert en deilig dipp. Quinoa Salaten bestod av quinoa, lime, tomat, mandler, manchego, salat og urteolje. 

Til hovedrett ble det en nydelig tallerken med Falafel på meg, og en Linse og blomkål- curry på Jeanett. Hennes rett ser kanskje ikke veldig fristende eller smakfull ut, men her kan jeg love dere at vi ble overrasket. Selv om utseende er så langt i fra Tandoori som mulig, var smakene omtrent de samme. Min East River Falafel falt også i smak, og ble servert med blomkålpuré, syltet tomat, brokkoli, yoghurt og mandler. Yummi!

Til dessert bestilte vi Mango Marinert Frukt og Salt´n Sweet. Sistnevnte er en fast dessert hos Kitchen & Table, og jeg anbefaler absolutt alle gjester her å bestille denne desserten. En nydelig brownies servert sammen med karamelisert popcorn og iskrem. Mango Marinert Frukt ble servert med kokosis, noe jeg elsker, og jeg likte dette kjempegodt sammen med ulike meloner og fruktbiter.


Til sammen spiste vi altså rundt 9 ulike retter, og fikk dermed smakt utrolig mye ny og spennende vegetarmat. For de mer interesserte kan dere sjekke ut hele kveldens meny HER. Ved siden av maten fikk vi også teste ulik, økologisk Rødvin og Prosecco. Servitørene var veldig behjelpelige og flinke, og visste akkurat hva som passet i glasset til enhver tid. 

En stappmett og fornøyd jente etter alt for mye god mat og drikke. Tusen takk til Clarion Hotel Energy og Kitchen & Table Madla for et herlig måltid! I´ll be back! :-)

 Janne <3

Middag og mat er sponset av Clarion Hotel Energy - Stavanger

Follow

 • 23.11.2015, 11:11

WHY I LOVE MONDAYS


Hey you, long time no see! Har dere hatt en bra helg, alle sammen? Denne helgen har jeg jobbet 12 timer x 2, så jeg har ikke hatt mye til helg.. Men siden jeg samtidig har hatt besøk av Anniken hele helgen, og har sett henne morgen + kveld, har jeg hatt det ganske så fint likevel :-) Og så er jo jobb mer enn greit det også! Nå er det nok en stund til hun kommer på besøk igjen, men førstkommende helg får jeg allerede nytt besøk, denne gangen av min andre bestevenninne hjemmenfra. Jeg er veldig klar for noen jobbdager i starten av denne uken, før kvalitetstid med Maggi venter allerede på fredag! Livet altså <3

⋅ WHY I LOVE MONDAYS ⋅

Selv om jeg gjerne starter en hvilke som helst annen dag, er jeg enig i at det letteste er å kickstarte en mandag

Jeg har god tid til å planlegge hvordan resten av uken min skal bli

Jeg har nye mål jeg vil nå

Jeg har en hel arbeidsuke foran meg, og selv om den kanskje ser full ut vet jeg at jeg får mulighet til å føle meg produktiv

Hver mandag er jeg alltid ekstra klar for nye styrkeøkter

Etter helgen kan jeg ikke få kommet godt nok i gang med mitt sunne kosthold igjen

Jeg har hele 7 dager på meg til å gjøre alt jeg vil

I dag er planen å nyte en rolig mandag sammen med min kjære som har fri, før turen går videre til jobb i kveld. Det er veldig greit med halve vakter innimellom, spesielt etter en veldig full jobbhelg. Da får jeg liksom tid til både trening, avslapping, ærend og kos, samtidig som jeg får jobbet fra meg noen timer. Jeg håper du får en aller tiders start på den nye uken. Tenk at vi allerede går inn i Novembers siste uke! Hvorfor elsker du mandager? 

Janne <3

Follow

 • 20.11.2015, 11:03

MÅNEDENS PRODUKTER NOVEMBER


Hei, fininger! Har dere det bra? Ettersom en full jobbhelg venter meg fra i morgen tidlig har jeg en del fridager denne uken, og siden Anniken er på besøk igjen passer det meg midt i blinken. Nå skal det sies at hun er på farten fra morgen til kveld, men vi får likevel skvist inn litt kvalitetstid mellom slagene hennes. I går ettermiddag dro vi blant annet sammen for å teste ut Crossfit- senteret her i Stavanger, og hva skal jeg si? Jeg døde litt.. Jeg har trent Crossfit tidligere, men jeg tror nesten jeg hadde glemt hvor tungt det faktisk er. Til vanlig trener jeg for det meste styrke, og når vi igår ble bedt om å gjennomføre en veldig enkel, men veldig tung WOD som virkelig satt kondisjonen på prøve, var det så vidt jeg klarte å gjennomføre.. But I did, og det føltes utrolig godt etterpå!

I dag er jeg så støl at jeg ikke kan gå, men siden en ny Glossybox har dumpet ned i postkassen min smiler jeg likevel. Det er ikke så mye som skal til :-) På bildene ser dere hvilke produkter November- esken inneholder. Som dere ser finner dere både en liten sminkepung, lip lacquer, primer, dagkrem og kaviarperler til neglene. Noe av det jeg elsker med disse Glossyboxene er nettopp det at innholdet alltid er variert og nytt! Tommel opp.

⋅ GLOSSYBOX FINNER DU HER ⋅ 

- Skaff deg ditt eget Glossybox- abonnement til bare 179 kr i måneden HER (mitt er sponset) -

Jeg har ikke så mange planer for dagen, men i kveld venter kino med gode venner og jeg gleder meg veldig. Er det noe jeg elsker så er det Hungergames- filmene, og det at filmserien nå går mot slutten gjør det hele ekstra spennende. Can´t wait! Jeg håper du får en strålende helg hvor enn du befinner deg! Stor klem fra meg.. 

Janne <3 

Follow

 • 13.11.2015, 10:18

EN PERFEKT HØSTMORGEN


Hei, og god morgen! Det går litt lang tid mellom hvert innlegg for tiden, og jeg vet derfor ikke helt hvor jeg skal starte. Her går dagene unna med besøk og jobb, og jeg har derfor ikke mye tid til sosiale medier. I bunn og grunn er dette veldig deilig, da jeg vanligvis bruker opp mot 4-6 timer på PC- en daglig. Er dette starten på en ny livsstil kanskje? Hehe. Jeg kom hjem fra Oslo mandag, dro deretter rett på jobb, og fikk så besøk av min bestevenninne hjemmefra tirsdag. Hun skal faktisk overnatte hos meg helt frem til søndag, og i tillegg får jeg besøk av lillesøsteren min så fort jeg har kommet meg hjem fra jobb i dag. Leiligheten er altså snart fylt opp for helgen, og jeg ser frem til både søsken- og venninnekos hele helgen.

⋅ PARFYME MED24.NO (SPONSET) ⋅ GENSER BIKBOK ⋅

Bildene er tatt tidligere denne uken og er altså ikke fra denne fredagen. Dette innlegget er forhåndsskrevet, og fredag står jeg nemlig opp kl. 06.30, sikkert trøttere enn trøttest, før jeg busser videre til jobb en halvtime senere. Når jeg har besøk og er oppe lenger enn midnatt og skal stå opp tidlig fungerer egentlig ikke kroppen min før dagen etter, så ja, dere kan jo tenke dere formen min i dag. Menmen.. jobb må til, og etter dagens vakt har jeg fri igjen frem til søndag - så jeg har ingenting å klage på :-)

Jeg håper du får en kjempefin helg hva enn du finner på. Jeg har planer om å starte på julegavene allerede i morgen, noe jeg ser veldig frem til. Finnes det egentlig noe koseligere enn julegave- shopping? :-) God fredag, fine jenter!

Janne <3

Follow

 • 11.11.2015, 11:17

DEN ALLER BESTE PARFYMEN


Hei, alle sammen! Jeg har vært så heldig å få tilsendt noen valgfrie produkter fra Med24.no, en sunnhets- og livsstilsnettbuikk som har produkter fra mange kjente merker. Faktisk så inneholder nettbutikken så mange helse- og skjønnhetsprodukter at du sikker kan bli sittende i flere timer før du kommer deg igjennom dem alle - og det liker vi! 

Valget mitt falt fort på en parfyme da dette er noe jeg trenger, og da jeg så at de hadde min favorittduft fra Versace - Bright Crystal - inne. Denne parfymen kjøpte jeg første gang på min aller første reise til Mexico, og lukten tar meg alltid rett tilbake til Playa del Carmen. Kanskje det er derfor jeg liker den så godt? Det også det at parfymen er så lett og god, jeg hater nemlig tunge dame- parfymer. 

I tillegg klikket jeg hjem en søt, liten håndkrem med mandelolje og sheasmør som er perfekt å ha med i vesken, noen barberhøvler til min neste reise og en neglelakk i en nydelig høstfarge. Dere skal selvsagt få se neglelakken på en dag jeg har litt bedre tid. Jeg tror i allefall den vil løfte opp ethvert høstantrekk noen hakk.

Ta gjerne en titt på det store utvalget til Med24.no HER. Som dere ser er kategoriene mange, og produktene enda flere. Kanskje finner du noen fine julegaver til mor, far, søster, bror, kjæresten eller en god venninne her inne? Eller bare en liten førjulsgave til deg selv. Det er viktig å ta vare på kroppen, så et helse- eller skjønnhetsprodukt skader vell ikke? :-) Hehe.

⋅ NEGLELAKK HER ⋅ BARBERHØVLER HER ⋅ HÅNDKREM HER ⋅ PARFYME HER

⋅ ALLE PRODUKTER FRA MED24.NO (SPONSET) ⋅  

Jeg håper dere liker slike innlegg hvor jeg viser ulike produkter, trykk gjerne "Liker" på Facebook- knappen nederst i venstre hjørne om dette er noe dere ønsker mer av. Vi skrives igjen om ikke så lenge! Nå skal snart komme meg avgårde på jobb, hvor jeg blir frem til leggetid.. Ha en super onsdag, fine deg! 

Janne <3 

Follow

 • 05.11.2015, 11:43

THAT´S WHAT´S UP


Åhh, jeg vil så gjerne inn på Hennes & Mauritz sine nettsider og sjekke ut Balmain- kolleksjonen, men det er så mye trafikk på siden deres at jeg ikke kommer meg inn. Etter at jeg så noen før- bilder av noen av plaggene på diverse sosiale medier har jeg siklet etter en grønn kjole fra kolleksjonen. Kjenner jeg meg selv rett er nok alt jeg har lyst på utsolgt før jeg i det hele tatt rekker å se prisen, men det er verdt et forsøk. For en eksklusiv og flott kolleksjon! Noen av dere som har skaffet dere noen plagg idag? Tell me :-)

Jeg føler jeg har vært litt kort i blogginnleggene mine den siste uken, så hva skjer egentlig i mitt liv? For det første er vinterens reise i boks, jeg har fått fri fra jobb, jeg har spart opp masse penger, og alt ser egentlig veldig lyst ut. Jiippi! Jeg har vært litt usikker på jobbfremtiden min etter jul for tiden, men nå ser det endelig ut som om jeg har sikret meg nok vakter til å beholde min kjære jobb som jeg er så glad i. Og med det har jeg heller ingen bekymringer rundt verken inntekt før/etter jeg reiser, eller fri mens jeg er på tur. Can´t wait!

Ja, og min sosiale uke er fortsatt sosial. Jeg har trent masse med Omar, vært på bytur den ene dagen og Ikea- shopping den andre med min gode Jeanett, og hatt jentekveld med en annen Jeanett og Helene. Som sagt tidligere var jo planen å få besøk av Maggi og kjæresten hennes i helgen, men siden Morten må jobbe, ble dette avlyst, så nå venter en aldri så liten Oslotur på meg og Omar i stedet. Vi skal besøke søsteren hans og familien hennes, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til å se de søte små igjen. Nå har jeg ikke sett tantebarna til Omar siden i sommer, og når de er i en alder av 0 og 2 vokser de så fort at det ikke skal gå lang tid før utviklingen er stor. Nei, dette tror jeg blir en veldig fin helg! Kanskje får jeg presset inn litt tid til noen Oslo- venninner også i løpet av helgen? :-) Vi får se, vi får se..

I dag må jeg altså bruke dagen til fornuftige ting som vasking av leiligheten, som jeg har utsatt snart en hel uke, pakking av koffert, som innebærer å sette sammen masse antrekk, trening og blogg. Jeg må jo forberede det ukentlige "En sunnere helgesnack"- innlegget mitt idag, ettersom jeg reiser til Oslo i morgen. Dette ble et veldig langt og rotete innlegg, men når man har mye på hjertet en torsdagsmorgen får det nesten bli sånn. Jeg tror jeg avslutter her, og tar meg en tur på Fresh i stedet. Ha en flott torsdag, alle fine!

Janne <3

Follow

 • 02.11.2015, 09:57

PERFECT NAILS FOR FALL


PUT A RING ON IT

Hei, og god mandag, alle fine! Er dere klar for en ny uke? Jeg har lite på planen denne uken, og tenker derfor jeg vil ha en sosial uke med masse venninnekos. Det starter allerede i ettermiddag hvor jeg skal på en aldri så liten bytur med min kjære Jeanett. Har hun tid har jeg også tenkt til å lure henne med på en liten fjelltur en av de kommende dagene. Dette er noe jeg gjør alt for sjeldent, men som jeg synes kan være riktig så koselig. I tillegg er det helt gratis, noe som passer meg ypperlig :-) Det blir fort litt dyrt i lengden hvis alle venninne- datene skal inneholde byturer, cafébesøk, kinoturer og liknende. 

Til helgen får Omar og jeg besøk av et vennepar, noe jeg tror blir veldig koselig! Det er alltid gøy når vi kan henge sammen med andre par, og alle koser seg sammen. Denne gangen er det min bestevenninne hjemmenfra, og hennes "nye" kjæreste som kommer på besøk til oss. Jeg har faktisk bare møtt han en kort gang tidligere i sommer, så det er på tide at vi blir litt bedre kjent, og at Omar blir enda bedre kjent med Maggi. <3


PERFECT NAILS FOR FALL

På bildene ser dere lørdagens detaljer, hvor både neglelakken, ringene og masken ble kjøpt inn for helgens festligheter. Jeg kjøper svært sjeldent inn slike småting som dette, så det synes jeg var vell fortjent etter en lang arbeidsuke med mye vakter. Hehe. Det er viktig å finne unnskyldninger for å shoppe litt med god samvittighet :-)


ALLE DETALJER FRA H&M

Denne masken som jeg brukte på Halloween- feiringen på lørdag synes jeg er så classy og fin. Det er nesten så jeg har lyst til å bruke den som hodepynt til hverdags, men det blir kanskje litt for langt unna normalen, eller..? Kanskje jeg skal innføre en ny trend ;-) Jeg liker jo å gå for noe som ikke alle andre går for hele tiden. Jeg håper dere får en kjempefin mandag, så skrives vi snart igjen!

Janne <3 

Follow

 • 01.11.2015, 11:28

DONUTS FOR BREAKFAST


Good morning, lovelies! Hadde dere en fin Halloween i går? Og var det noen av dere som feiret? Selv var jeg på besøk hos et vennepar med enda flere venner, og vi storkoste oss fra tidlig kveld til seint på natt. Leiligheten vi var i var pyntet med Halloween- stæsj fra topp til tå - så gjennomført og bra! Helene, you did good! Noen hadde kledd seg ut, andre ikke, og noen gikk for en enkel maske til festantrekket slik som meg. Jeg har dessverre ikke noen fine blogg- bilder å vise dere fra kvelden min, men dere som følger meg på snapchat har vell allerede fått med dere gårskveldens antrekk? Hvis ikke er det bare til å legge meg til @Jannelb. 

Etter litt spill, latter, musikk og kos dro noen hjem, mens andre dro videre til byen. Siden både Omar og jeg skal jobbe denne søndagen bestemte vi oss for å dra hjem, men så fort vi kom oss til leiligheten snudde vi for å gå til byen og kjøpe nattmat. Ingenting er som nattmat dere! Hihi. I dag våknet jeg like mett som jeg la meg, men fikk likevel trykket innpå denne herlige donutsen til kaffen. Det er 01.november, og en ny måned må vell alltid feires? :-)

Nå har jeg planer om å slappe helt av noen timer her hjemme, før turen går videre til jobb. Her blir jeg faktisk helt til i morgen tidlig, så mye ut av søndagen får jeg nok ikke. Jeg håper Omisen snart kan komme seg hjem fra jobb, så vi får vært sammen noen få timer før jeg fyker avgårde. Jeg har så lyst til å prøve meg på en ny pannekakeoppskrift til lunsj i dag, men jeg gidder rett og slett ikke å lage dem bare til meg selv. Hehe.

Tenk at det er 01.november allerede da! Tiden går så fort, men.... bare 1 måned igjen til juul! Ha en flott november- måned alle sammen :-) Og god søndag!

Janne <3

Follow

 • 29.10.2015, 18:52

SLIK UNNGÅR DU TIDSKLEMMA (SPONSET VIDEO)


Hei, og god kveld! Som sagt er jeg ikke den mest inspirerte for tiden, og jeg tror mye skylder kulden, mørket og ja.. høsten generelt. Jeg har det veldig fint om dagen, men føler ikke for å bruke alt for mye tid på pc og sosiale medier, nettopp fordi det ikke gir meg noe for øyeblikket.. og da, når jeg ikke har lyst, holder jeg meg også litt unna :-) Jeg kommer sterkere tilbake så fort dere aner! 

Uansett. Vi er vell alle enige om at tiden ikke alltid strekker helt til i hverdagen? Jeg er nok en av dem som i høyest grad synes dette, og det går ofte utover de fornuftige tingene jeg gjerne skulle ha gjennomført i løpet av en uke. Det er jo så alt for lett å velge de gøyeste tingene på todo-listen først, og heller utsette de litt mer kjipe.. Noen som kjenner seg igjen?

Microsoft har en ny kampanje på gang, hvor komikeren Jon Niklas Rønning viser sine beste tips til hvordan du kan unngå tidsklemme i hverdagen. I videoen ser dere eksempler på kreative løsninger på hvordan han får hverdagskabalene til å gå opp. Denne filmen er et eksempel, og Microsoft leter nå etter dine kreative måter å spare tid på. Bakgrunnen for filmene til Microsoft er at du ved å bruke Office 365 kan spare masse tid i hverdagen - opptil en hel time! Her finner du nemlig alle verktøy du trenger for å koordinere og planlegge hverdagen bedre. Du kan se hvordan Jon Niklas Rønning "sparer" tid i sin hverdag i videoen under: 

- Videoen er sponset - 

MINE BEST TIPS I EN TRAVEL HVERDAG

⋅ Ta med kaffen og frokosten inn på badet og spis og drikk mens du steller deg for dagen ⋅

⋅ Lakk neglene dine mens du blogger ⋅

⋅ Vask badet mens du ser på The Voice eller en annen tv- serie du liker, eventuelt ta med serien din på tredemølla ⋅

⋅ Oppdater Spotify- listen din på bussen ⋅

⋅ Gjør leksene dine i friminuttene på skolen (heh) ⋅ 

⋅ Lag store middagsporsjoner slik at du har mye rester og slipper å bruke tid på middagen dagen etter ⋅

⋅ Ta telefonsamtalene dine mens du går fra ett sted til et annet ⋅

⋅ Les til eksamen hos frisøren, negldesigneren eller et annet sted hvor du bare sitter og venter ⋅

FÅ DITT TIDSTIPS SPILT INN AV JON NIKLAS RØNNING

Har du noen gode tips til hvordan du på best mulig måte unngår tidsklemme i en hektisk hverdag? Del ditt beste tips ved å trykke på linken i slutten av videoen, det beste og mest kreative tipset blir filmet. Jeg håper torsdagen din har vært veldig fin, vi skrives igjen i morgen tidlig! Da venter en deilig oppskrift, så husk å titte innom her da også :-) 

Janne <3

Sponset innlegg

Follow

 • 28.10.2015, 11:09

VINN EN STOR OVERRASKELSE FRA ATKINS


God onsdag, fine følgere! Her går dagene av til jobb fra dag til kveld, og jeg har derfor lite tid til overs. Jeg beklager hvis dette går noe utover bloggen, men i morgen har jeg fri igjen så da skal den prioriteres :-) Det kjipe med livet akkurat nå er at Omar og jeg jobber totalt forskjellig. Han jobber mandag, torsdag, lørdag og har fri tirsdag, onsdag, fredag, søndag denne uken, mens jeg jobber tirsdag, onsdag, fredag, søndag og har fri mandag, torsdag og lørdag. Haha, er det virkelig mulig? Godt vi er samboere sier nå jeg, hvis ikke hadde det ikke vært mye vi hadde sett til hverandre. Heldigvis er typen min et nattdyr, så når jeg er hjemme fra jobb i halv tolv- tiden, er han klar for litt snakkings og tv- titting med meg før leggetid :-)

Jeg har som dere sikkert har forstått en ny konkurranse på gang, og denne gangen tenkte jeg å dele ut en overraskelsespakke med ulike barer fra Atkins Norge til en av dere! Høres ikke det fristende ut så vet ikke jeg. Egentlig kunne jeg tenke meg å beholde alle barene selv, for de er gode alle sammen! Men  denne gangen blir det konkurranse ut av pakken, og som dere ser er det en del barer som skal bli delt ut. Hvor mange som kommer i vinnerens pakke får bli en overraskelse :-)

For å delta i konkurransen trenger du bare å:

1. Like min Facebook- side HER og like dette innlegget på Facebook- knappen nederst i venstre hjørnet.

2. Følge bloggens Bloglovin HER.

- Barer fra Atkins Norge (sponset) -

Husk å legge igjen en kommentar i dette innlegget med mitt navn og din mail- adresse slik at jeg får kontakt med deg om du blir den heldige vinneren! Ha en fin onsdag! Psst. Du kan doble vinnersjansen ved å delta på min Instagram- profil også, HER. 

Janne <3

Follow

 • 27.10.2015, 10:37

FRESH FLOWERS
God morgen, fine jenter! Ser dere at jeg har fått meg en ny venn? Denne søte katten fikk vi med på kjøpet når vi flyttet inn i ny leiligheten, eller.. det føles i allefall slik! Han bor i bakgården vår et sted og jeg treffer på han stort sett hver eneste gang jeg kommer eller går. Det er koselig! Jeg har jo selv ekstremt lyst på et lite kjæledyr, men jeg har bestemt meg for å vente til jeg har slått meg litt mer til ro både når det gjelder kjøp av egen leilighet og reising.. Ikke at sistnevnte kommer til å skje! Uansett. Nå har jeg han kule her å kose med så ofte jeg vil, så da haster det ikke så veldig alikevel. 

SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

Jeg er veldig glad i å kjøpe inn noen friske blomster til leiligheten de gangene jeg storvasker, akkurat som jeg gjorde i går. Da er det ekstra deilig å sette seg ned på kveldstid både med en skinnende leilighet og blomster i vinduskarmen. Denne gangen falt valget på noe helt annet enn roser, som jeg tror er første gang i historien. Jeg kjøper så og si alltid roser når jeg går til innkjøp av blomster, da disse alltid står så lenge. I går derrimot fikk disse nydelige, rosa blomstene bli med meg hjem fra butikken.

I HAVE A THING FOR EVERYTHING PINK AND BEAUTIFUL 

Siden mandagen i går gikk bort til søndagsaktiviteter, føler jeg at det er mandag og ny uke i dag i stedet. Det ble heller ingen treningsøkt på meg i går, så nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang og få svettet litt igjen. Jeg skal faktisk til å vekke Omisen as we speak, slik at vi kan få gjennomført ukens første treningsøkt sammen før jeg fyker avgårde på jobb. Der blir jeg frem til leggetid, men jeg har som alltid forhåndsskrevet et innlegg til dere. Husk å titte innom i kveld, og ha en fin tirsdag så lenge!

Janne <3

Follow

 • 26.10.2015, 11:47

MONDAY INSPIRATION - MAKE IT A GOOD ONE


SLIK BLIR MANDAGEN DIN HAKKET BEDRE

Det er mandag nok en gang, og for mange kan dette være en hard dag. En dag du assosierer med noe negativt og slitsomt, som starten på en ny, kjedelig skole- eller jobbuke, og en dag som er så langt i fra helg som det går an å komme. Kanskje har du lovet deg selv at du skal spise sunt og trene masse, noe som ofte kan være hardt etter en helg bestående av kos og avslapping. Noen som kjenner seg igjen? Jeg tenkte derfor jeg i dette innlegget ville starte denne mandagen med litt inspirasjon og noen små tips til hvordan mandagen din blir hakket bedre. For det første anbefaler jeg som alltid å stå opp en halvtime, gjerne time, før du vanligvis pleier. Ta deg en god og varm dusj, smink deg litt ekstra fin, spis en bedre frokost og sett av litt tid til sosiale medier, TV eller en god bok. En rolig og fin start på morgenen setter stemningen for resten av dagen.

INSPIRASJONSJAKT

Et lite tips fra en jente som elsker alt som er fint, er å bruke tid på å finne de inspirasjonskildene som inspirerer deg mest. Det viktigste for meg hver eneste morgen er nettopp å starte dagen med en liten inspirasjonsjakt. Selv foretrekker jeg min egen side på Weheartit (her), fordi jeg her har samlet opp alle bildene som inspirerer meg mest over en lengre periode. Brukerkontoen min på denne nettsiden er en slags inspirasjonsmekka for meg - her finner jeg alt jeg synes er fint, og jeg kan sitte å stirre på de samme bildene igjen og igjen uten å gå lei. Jeg liker også å bruke tid på det store havet av bilder som Weheartit inneholder og tilfører gjerne et par bilder eller ti til min egen profil, som jeg senere kan hente inspirasjon fra igjen. Ellers kan jeg anbefale ulike blogger, Bloglovin eller Pinterest som andre inspirasjonskilder. Finn det du liker aller best - du merker fort når du selv blir inspirert, det gir en skikkelig godfølelse i magen!


POSITIVE TANKER

"A negative mind will never give you a positive life". Denne setningen er sann! Av erfaring vet jeg veldig godt at en dag kun blir topp hvis jeg starten den med å tenke positive tanker. Jeg skal ikke tvinge noen til å sprette opp av sengen overlykkelige klokken 07.00 om morgenen, det er ikke særlig realistisk.. Men, prøv å snu tankegangen til det positive så fort du våknet litt og klager stille for deg selv om hvor trøtt du er, det er mandag, det regner, høsten suger, du har litt vondt i hodet.. Ja, You get it. Våkner du opp med negative tanker vil dagen neppe snu til det positive, det kan jeg garantere deg. Og vi alle er vell enige om at det er slitsomt å være i nærheten av negative mennesker? Så alle sammen, tenk positive tanker og jeg lover deg en litt bedre start på uken! Minn deg selv på alt det som er bra i livet ditt, tenk på dager og hendelser du gleder deg til og smiil.. masse! Det gjør godt for både deg selv og de rundt deg. God mandag, hjerter! 

Alle bildene i innlegget er fra Weheartit - følg meg gjerne HER!

Janne <3 

Follow

 • 25.10.2015, 10:44

MORNING BLISS


Hei, kjære deg, og god søndag! Har du husket å stille klokken en time tilbake i natt? Nå til dags gjør vell egentlig alle teknologiske duppeditter dette automatisk, men jeg regner med noen av dere fortsatt har en arm- klokke som enda ikke er stilt.. Am I right? :-) Jeg er egentlig bare innom for å ønske dere en herlig søndag; slapp av, nyt dagen og lad batteriene før en ny uke starter igjen i morgen. Tiden går fort!

På bildene ser dere min herlig lørdagskos fra i går ettermiddag. Bessa hadde med seg en liten innflyttningsgave til meg denne helgen, og hun traff skikkelig bra med å kjøpe noen av mine absolutt favoritt- sjokolader. Og det helt uten å vite om det! Hihi. Ekstra stas å få gaver når de faller så godt i smak! Enda en innflytningsgave har denne jenta klart å skaffe seg i helgen. Mamma var så snill å kjøpe ny blender til meg i byen i går, så nå blir det smoothies helt til det renner ut av ørene mine. Hehe. Jeg har planlagt en herlig smoothie- oppskrift til bloggen allerede i morgen - gled deg!

Ellers har besøket allerede reist hjem igjen. Litt trist at tiden gikk så alt for fort, men vi har storkost oss sammen i helgen - så ingen sure miner her i gården. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til jul heller, så jeg tipper tiden frem til vi sees igjen går rimelig fort. Jeg er på jobb hele denne søndagen, men jeg har forhåndsskrevet enda et innlegg. Husk å titte innom her litt senere i kveld for en deilig søndagsmiddag :-) Kos deg i dag!

Janne <3

 • 24.10.2015, 18:54

SIGHTSEEING I EGEN BY


Hva er vell en bedre måte å tilbringe lørdagen på enn sightseeing i egen by? Akkurat nå kommer jeg ikke på mye, for vi har hatt en veldig fin dag! Vi ble hentet av Eirik før klokken ble 12, og dro rett til Sola- stranda for å vise Bessa et av de vakreste stedene i området. Her gikk vi litt rundt, tok noen fine bilder og bare nøyt den fine naturen. Deretter kjørte vi rundt i Sandnes og Stavanger for å se på steder hvor Mamma vokste opp, og andre ting som er verdt å se. Etter en liten kjøretur tok vi byen til sentrum og kikket litt :-) Vi har i tillegg vært veldig heldige med været, som var meldt mye verre enn det det ble, så jeg har ikke mye å klage på denne lørdagen!

I stedet for å forsette bablingen som jeg vanligvis gjør, tenker jeg at jeg heller lar bildene snakke for seg. Jeg elsker å knipse masse bilder når omgivelsene er så flotte som på disse bildene!

Jeg håper du liker dagens turist- bilder fra vakre Solastranda her i Stavanger. Nå skal Mamma og jeg dra på butikken for å handle inn til lørdagens middag og kos. I dag står nemlig hjemmelaget Tandoori og "Skal vi danse" på planen. Litt ekstra kos må til når jeg har besøk av gjester jeg ellers ikke ser så mye, og en helg går jo så alt for fort. Derfor legger jeg fra meg pc- en nå og slenger meg i sofaen med resten av gjengen. Vi skrives igjen i morgen. God lørdag, fine deg!


Janne <3 

Follow

 • 24.10.2015, 11:01

WE FINALLY MEET AGAIN


Endelig lørdag! Jeg elsker denne dagen ut og inn, uansett hva som skjer, uansett vær og uansett alt.. Haha, hva da positiv? Jeg føler egentlig jeg alltid våkner positiv om lørdagene. Eller nå tar jeg kanskje litt hardt i.. Jeg våkner sjeldent smilende på morgenen, men så fort jeg får en kopp kaffe og tenker over at det er lørdag - da blir jeg glad da! 

Denne helgen har jeg i tillegg besøk, og da er lørdagen ekstra bra! Mamma og Bessa kom omsider frem i går kveld, bare et par timer forsinket.. NSB altså! Men så lenge de kom frem er jeg fornøyd :-) Vi dro rett ut for å spise middag i byen så fort de var fremme, og så gikk egentlig kvelden. Vi gikk litt rundt i sentrum, spiste middag, kikket både på Eirik sin leilighet og min, og bare snakket. En kjempekoselig kveld med andre ord! Nå er vi snart klare for litt sightseeing, og turen går aller først til Sola- stranda.  

Jeg håper du har det veldig fint, og at helgen din blir kjempefin! Vi snakkes igjen så fort jeg får tid <3 Denne helgen vil jeg prioritere familien!

Janne <3 

Follow

 • 22.10.2015, 10:47

MIN SNAPCHAT ER ÅPEN


God morgen, kjære deg! Når du leser dette er jeg allerede på farten. Jeg har en del ærend og møter i dag, som startet allerede i morges. Så fort jeg er ferdig er det rett hjem til leiligheten og nyte Omar sin fridag sammen med han. Jeg starter ikke på jobb før sent i kveld, noe som passer meg midt i blinken denne torsdagen. En treningsøkt skal også få plass i dagens program, men sett bort i fra det er det ikke mye annet som skal gjennomføres i ettermiddag. Det er viktig å finne en fin balanse mellom plikter og avslapping i en ellers litt travel hverdag :-)

Visste du forresten at min Snapchat- story er åpen? Det er bare til å legge meg til, jeg heter Jannelb på Snapchat, som jeg egentlig gjør omtrent over alt ellers også :-) I dette innlegget har dere mine siste snaps, enjoy!


Legg meg gjerne til på Snapchat @Jannelb, gøy å se hvem som følger meg her inne på bloggen! Ha en flott torsdag!

Janne <3 

Follow

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits