• 01.02.2016, 19:23

EN HELT EGEN REISEBLOGG


WWW.XPLOR.BLOGG.NO

Til de av dere som ikke har fått med dere at jeg har startet en reiseblogg, well I have! Og denne finner dere HER. Jeg var i starten usikker på om jeg skulle fortsette å blogge om Thailandsturen til meg og min kjære her inne, men da jeg fant ut at blogg- Norge virkelig mangler et knippe gode reiseblogger, fant jeg ut at jeg ville opprette dette i stedet. Jeg vet nemlig at 2016 blir fult av reiser og opplevelser, ettersom det er dette både Omar og jeg vil fokusere på i år. Dette er vårt år! Jeg håper dere alle vil ta turen innom min nye reiseblogg hvor fokuset ligger på fristende bilder og spennende opplevelser. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - Xplor. 

Jeg er for øyeblikket plassert i Oslo, og skal om ikke alt for lenge sette kursen mot Thailand! Reisefeberen er på topp, og alt kjennes egentlig fantastisk ut. Tenk at jeg foran meg har 1 måned med sol, strender og palmer! Det blir faktisk ikke bedre enn det.. Dere som vil se masse fristende bilder som dem ovenfor her burde altså ta en titt på min nye reiseblogg HER. "Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Det vil bli bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet"

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits