• 31.07.2015, 18:39

INTERVJU MED MEG OG BLOGGEN MIN I AVISEN


God fredag, kjære lesere! Jeg har overnattet på jobb i natt, samt hatt dagvakt i dag, og var derfor ikke hjemme før i ettermiddag. Nå er dagens middag som var taco- tallerken ala Janne godt plassert i magen. Jeg har også handlet inn både jordbær, bringebær, blåbær og vaniljekesam til filmkvelden som jeg har planlagt sammen med kjæresten. Vi kan faktisk ikke huske sist vi hadde frihelg sammen, uten at vi hadde noen form for planer, og det kjenner så utrolig godt! Det beste som finnes er jo faktisk akkurat det - rolige kvelder i sofaen sammen med Omisen min. Åh, denne helgen tror jeg blir fin!

I morgen er det 01. August noe som betyr at huseierne våre overtar sitt nye hus, og at vi kan få se den nye leiligheten vår. Jeg gleder meg til å flytte til en dobbelt så stor leilighet, hvor jeg forhåpentligvis kan få ordnet meg et ekstra fint kontorhjørne. Dette, samt et walk-in-closet, er faktisk det jeg drømmer mest om... og en egen hage hvor jeg kan dyrke og plante så mye grønnsaker, urter og blomster jeg bare ønsker.. Og få meg et eget kjæledyr! Haha, nå hørtes jeg gammel ut.

...Og nå sporet jeg veldig av her. Det jeg egentlig ville innom for å fortelle dere er at jeg har gjort et intervju om mote, stil og bloggen min i dagens utgave av Agderposten. Dette er da lokalavisen for hele Aust- Agder, og derfor ekstra gøy å være med i. Det er alltid gøy å stille opp til slike ting, og at det handler om bloggen min er jo et kjempestort pluss! Ta gjerne en titt på nettversjonen av intervjuet HER. Bare bla litt ned i artikkelen, og så finner du alle spørsmålene jeg har svart på der.

Jeg håper dere alle får en tipptopp fredagskveld, og ikke minst helg! Vi snakkes igjen i morgen tidlig. Husk å følge bloggen min på Bloglovin HER, da blir det mye enklere for dere å se når mine nye innlegg publiseres. Jeg vet enda ikke hvorfor bare antallet for nye følgere vises på min Bloglovin, men jeg er på saken for å få ordnet det.

Janne <3

 • 31.07.2015, 10:58

I PUT MY TRENCH COAT ON


Min favorittårstid når det kommer til mote er helt klart tidlig vår og tidlig høst.. Den tiden det er kaldt nok til å ta på seg en jakke, men likevel varmt nok til at jakken ikke behøver å være så tykk. Jeg elsker virkelig alt av vår- og høstjakker, og kan ikke få nok. Denne trench coaten dere ser på bildene kjøpte jeg i vår, men jeg har ikke fått brukt den særlig mye enda. Jeg skulle ha likt å si det er fordi det har vært sommer, men vi alle vet jo at været har vært akkurat slik det er om våren eller høsten, og at vi fint har kunnet bruke tynne jakker også i sommer. Så jeg antar at jeg ikke har fått brukt denne jakken så mye fordi den ikke er svart. For som dere sikkert har merket her på bloggen er jeg en skikkelig svart jente i klesveien. Uansett. Det er det slutt på nå, for bare se så fin denne trench coaten er! Både stilren, lys, flotte detaljer og alltid en sikker vinner på motefronten.

Jeg skal ærlig innrømme at selv om jeg liker høstmoten bedre enn sommermoten savner jeg varme sommerkvelder hvor jeg kan ta på meg fine kjoler eller et skjørt som på bildet under uten at jeg trenger å ha strømpebukser på. Det er jo så mye finere med solbrune, bare legger! Derfor krysser jeg fortsatt fingrene for at jeg får fri fra jobben om ikke så mange ukene, slik at jeg kan være med familien til Spania (hint-hint til mine jobbkollegaer).. 

- Trench Vero Moda - Bluse Gina Tricot - Skjørt Bikbok - Sko Pull&Bear - Veske Michael Kors -

Så hva synes dere om trench coaten? Jeg håper fredagen deres blir kjempefin! Stor klem fra meg..

Janne <3

 • 30.07.2015, 19:05

KONKURRANSE: VINN DIN PERSONLIGE ALMANAKK


Hei, og god kveld! Denne dagen har virkelig vært både på topp og på bunn.. den startet med at jeg skulle vekke Omar etter at dagens første innlegg var publisert, noe som endte med at jeg sovnet ved siden av han i stedet og sov enda 1 og 1/2 time. Var jeg ikke uthvilt etter de 10 jeg sov i natt liksom? Vi ble så liggende på sofaen resten av formiddagen, og kom oss ikke på trening før klokken ble nærmere 16. Slik blir jeg sint av, og det gikk selvsagt ut over min kjære samboer. Haha. Vi jenter altså! Nok en gang fikk jeg bevist at trening gjør meg lykkelig, og at jeg får mer energi av å bruke energi! Fra nå av fortsetter jeg med mine faste formiddags- økter, for så fort jeg var kommet til treningssenteret steg humøret på topp igjen :-)

Heldige meg har fått lov til å holde nok en konkurranse her på bloggen! Konkurranser er gøy, og derfor kjører vi i gang enda en allerede nå! Denne gangen deler jeg ut en personlig almanakk fra personligalmanakk, og hva passer vell bedre enn det nå rett før skolestart? Jeg har vært avhengig av min almanakk så lenge jeg kan huske, og har den med meg hvor enn jeg går. Her skriver jeg ned viktige datoer som jobbvakter, avtaler, bursdager, reiser og andre mindre viktige ting. Ja, egentlig alt mellom himmel og jord som faller meg inn. Jeg tror faktisk ikke jeg hadde kommet meg på jobb om det ikke hadde vært for min kjære almanakk :-)

Jeg har funnet min favoritt hos Personlig almanakk, og vil nok aldri gå bort derifra. Her kan du designe din egen almanakk akkurat slik du selv ønsker, slik at den blir så personlig som overhodet mulig. Mine forrige almanakker har vært preget av masse fine, lyse bilder, men denne gangen vil jeg kjøre en mer klassisk og stilren forside. Jeg viser dere selvsagt så fort jeg mottar min almanakk i posten! Trenger du inspirasjon til årets almanakk finner du mer enn nok av dette på Personlig almanakk sin egen Facebook- side, Instagram eller Snapchat @pers_almanakk med #personligalmanakk.  

Det eneste du trenger å gjøre for å vinne en personlig almanakk er å:

1. Følge bloggen min på Facebook HER og trykke "Liker" på Facebook- knappen nederst i venstre hjørnet i dette innlegget.

2. Følge bloggen min på Bloglovin HER.  Husk å legge igjen en kommentar i dette innlegget med ditt navn og din mailadresse slik at jeg får kontakt med deg om du vinner! Vinneren trekkes førstkommende søndag, masse lykke til alle sammen :-) Du kan doble vinnersjansen ved å delta på min Instagram- profil også, HER.

Janne <3

/sponset konkurranse/

 • 30.07.2015, 10:32

BILDEDRYSS FRA FANTASTISKE PREIKESTOLEN


Da var det på tide med enda et bildedryss fra Preikestolen, denne gangen et enda større ett! For når jeg først tar over 200 bilder i løpet av en dag, er det veldig vanskelig å plukke ut bare 4-5 av dem :-) Men bilder er jo alltids bra på en blogg, så jeg regner med dere liker å se litt flere..


Som sagt brukte mamma, pappa, Omar og jeg dagen på Preikestolen i går, og vi hadde en aller tiders fjelltur! Selv om dette er min fjerde gang på akkurat dette fjellet, får jeg aldri nok. Jeg blir like sjokkert hver eneste gang jeg kommer meg opp på toppen, for en utsikt! Norge er virkelig helt utrolig vakkert. Solen som trenger seg gjennom skyene og skinner ned på de mektige fjellene.. Lysekilen som ligger langs med de høye fjellene, rett under selve Preikestolen.. For ikke å snakke om Preikestolen i seg selv! Det er så fascinerende å tenke over hvordan jordkloden vår ser ut, og det at vi har muligheten til å besøke slike fjell helt gratis her i Norge, er virkelig helt fantastisk. Naturen er det mektigste, fineste og mest interessante som finnes! Som sagt hadde ikke mamma besøkt dette stedet tidligere, og selv om hun var usikker på om hun skulle komme seg opp, gjorde hun det uten særlig problemer. Kanskje stivnet kroppen hennes litt vell mye til, men for å være ærlig var både Omar og jeg helt ferdige i kroppene våre også da vi omsider var nede. Det er kanskje ikke så langt, men det tar tid, og det tar virkelig på å gå i stigende terreng i nesten 4 timer til sammen. Uansett.. Selve turen, og ikke minst lunsjpausen på toppen er virkelig verdt alt slitet. Jeg anbefaler absolutt alle som besøker Vestlandet å ta turen opp til Preikestolen, og en tur med sightseeing- båten i Lysekilen. Sistnevnte er verdt pengene!

Jeg håper dere likte de fine bildene fra turen vår, nå skal jeg se å komme meg i hakk her jeg sitter. Selv om kroppen er stiv og støl fra gårsdagens fjelltur, er det på tide å komme seg på trening. I dag står en hard ryggøkt på planen! Jeg håper torsdagen deres blir kjempefin. Forresten, er det flere av dere som sliter med å laste inn ulike blogger? Jeg bruker skikkelig lang tid på å komme inn på omtrent alle jeg tester ut, og må laste inn siden hundre ganger før bildene vises.. What´s wrong?

Janne <3

 • 29.07.2015, 19:05

VERDENS VAKRESTE LAND


Hei, kjære lesere! Jeg titter bare innom en rask liten tur i den lille pausen jeg har i dag. Når familien er på besøk noen få dager, må vi utnytte oss mest mulig av tiden, så da er det ikke tid til å ligge på latsiden. Vi ble hentet av mamma og pappa klokken 10 i dag morgen, og tok deretter turen til Preikestolen. Selv om det regnet hele turen bort til startstedet var vi så heldige å ha opphold hele turen opp, solskinn på toppen, og opphold igjen på veien ned - perfekt. Vi har hatt en utrolig fin dag sammen, i verdens vakreste omgivelser, men mer om dagen i dag får dere i morgen. Vi er egentlig bare hjemme for å dusje og stelle oss litt, før vi skal inn til byen igjen for et lite restaurantbesøk. Denne gangen blir Eirik med også, så nå mangler vi bare Emilie for at kvelden skulle ha vært komplett. Hun er i Sverige og koser seg på tur, så jeg antar at hun har det minst like fint som oss der :-) 

Før jeg drar ut på en siste middag med familien for nå, tenkte jeg at jeg ville vise dere en liten smakebit på de fine bildene vi tok på fjellturen vår i dag. Finnes det virkelig noe vakrere natur enn den vi er så heldige å ha her i Norge? Det tror jeg i så fall du skal lete lenge etter.. Gled dere til et stort bildedryss i morgen tidlig :-) Dere må ha en kjempefin kveld så lenge!

Janne <3

 • 29.07.2015, 10:53

STREETSTYLE IN STAVANGER CITY


God morgen, vakre mennesker! I går kom som sagt mamma og pappa til byen så da dro Omar og jeg rett til sentrum for å henge med dem der. Vi gikk rundt i gatene for å se hva Stavanger har å by på som turist, men fant ut at det ikke var mange steder vi ikke hadde sett tidligere. For hva gjør man egentlig i Stavanger by night, når det ikke er noen spesielle arrangement som foregår? Vi fant i allefall ikke ut av noe spesielt, så om dere har noen gode forslag er det bare til å komme med dem i kommentarfeltet. Dette er jo egentlig noe jeg selv burde vite godt ettersom jeg nå har bodd her i to år, men når vi allerede har besøkt Domkirken, Fargegata og Vågen, så fant jeg liksom ikke på noe mer.. 

Da mamma og lillesøster var på besøk her i fjor tok vi også sightseeing- båten i Lysekilen, var på Sola- stranda og har planer om Preikestolen i dag, så da tror jeg vi snart har sett alt som er å se.. eller? Jeg takker aldri nei til å se enda mer, jeg må bare finne ut hva først :-) Uansett. Vi ble sittende å se på livet i Vågen og drikke kaffe igår, mens vi pratet om alt og ingenting. Slike kvelder er noe av det beste jeg kan tenke meg! Senere dro vi for å spise pizza på Dolly´s før vi sa god natt. Vi valgte å legge oss ganske tidlig i går, slik at vi skulle være opplagte og klare for fjelltur i dag.. and we are! Som jeg gleder meg til å vise mamma toppen av Preikestolen, og utsikten utover hele Lysekilen. Vi får bare håpe at det ikke er alt for tåkete og skyete på toppen, slik at også hun får se noe av det vakreste jeg har sett! Kameraet mitt blir selvsagt med, og siden jeg både har superfotograf 1 og 2 med meg, tror jeg garantert at jeg har litt bloggmateriale for morgendagen klart allerede i formiddag! 

- Sko Ellos - Bukse og skjorte Topshop - Jakke Nelly - Solbriller Rayban -

Nå må jeg se å få på meg turklærne mine og pakke ferdig sekken. Om ikke lenge kommer mamma og pappa og henter meg og Omar her hjemme hos oss, som jeg gleder meg til fjelltur med hele gjengen! Jeg håper onsdagen din blir fin, fortell meg gjerne hva du synes om gårsdagens byantrekk. 

Janne <3

 • 28.07.2015, 19:06

4 FAVORITTER FOR ØYEBLIKKET


God ettermiddag, fine mennesker! Er tirsdagen deres fin? For min del er dette en veldig bra tirsdag. Jeg ble ferdig tidlig på jobb, dro rett derfra til trening, før jeg fylte opp det nyvaskede kjøleskapet vårt. Gode rutiner trenger system og orden for min del! Da blir alt så mye enklere.. er dere ikke enige? Fyll opp kjøleskapet med friske, gode matvarer i starten av hver uke, og rydd ut all gammel restemat og tull du ikke har behov for. Få også med deg en god venn og gjennomfør en hard treningsøkt, og jeg lover deg at du vil føle deg ekstra bra med deg selv gjennom resten av uken.

Jeg holder i skrivende stund på å rydde leiligheten samtidig som jeg blogger litt for dere. Jeg hører rykter om at mamma og pappa ankommer Stavanger om ikke alt for mange timene, og jeg må derfor være litt effektiv nå slik at jeg kan bruke kvelden på familietid - som er det beste i verden! Som dere sikkert forstår er dette innlegget forhåndsskrevet, slik at jeg kan ta data- fri med god samvittighet hele kvelden. 

Forrige gang jeg skrev et innlegg med mine must haves- produkter for sommeren (HER), falt det veldig godt i smak, og jeg tenkte derfor jeg kunne anbefale enda litt flere produkter for dere nå. Under finner dere mine 4 favoritter for øyeblikket:

Face mask.. Da har jeg endelig fått testet denne Face- masken fra Tromborg som jeg fikk tilsendt i posten for en liten stund tilbake, og jeg er som med alt annet mer enn fornøyd. Dette er en multivitamin- maske for ansiktet som gir fuktighet og tilfører viktige vitaminer til alle hudtyper. Det er altså samme om du har fet eller tørr hud i ansiktet, da masken regulerer fukten etter behov (sponset produkt). 

Deodorant.. Det var søsteren til Omar som anbefalte meg å bruke en ordentlig deodorant uten parfyme i stedet for disse billigutgavene fra Dove. Jeg har alltid bare kjøpt den billigste jeg finner på H&M, og egentlig aldri tenkt noe særlig mer over det. Niveen lærte meg masse nytt om deodorant, og kjøpte i tillegg denne i merket Nuxe fra apoteket til meg. Jeg som ikke trodde merket eller innholdet i deodoranten hadde så mye å si, fikk virkelig et slag i trynet. Hvor ble det av svetten? Hehe. 

Parfyme.. Denne parfymen kjøpte jeg på Zara da jeg var i Polen forrige høst, men jeg har faktisk ikke tatt den i bruk før nå. Ikke spør meg hvorfor, for denne lukter helt nydelig og sitter lenge. Jeg husker ikke helt prisen, men den var veldig billig i forhold til andre parfymer, som i mine øyne er alt for dyre alle sammen, så tommel opp for denne. Duften heter Sugar Rose og er Zaras eget merke. 

Magasiner.. Er det noe jeg virkelig elsker å lese så er det ulike magasiner. De bobler over av inspirasjon, noe jeg aldri takker nei til. Favorittene er og blir Det nye og Shape Up. Kanskje nettopp fordi det er disse jeg abonnerer på, og har lest så lenge jeg kan huske..? Jeg må også nevne at forsiden til Det nyes siste utgave er den fineste jeg noen gang har sett :-)

Dere må forresten huske å delta i konkurransen jeg har gående HER. Jeg ser mange av dere liker innlegget via Facebook- knappen, men det er veldig fint om dere legger igjen en kommentar på innlegget med navn og mail- adresse også, slik at det blir enklere for meg å finne frem til vinneren :-) Ha en fin kveld!

Janne <3

 • 28.07.2015, 10:26

KONKURRANSE: VINN SOMMERENS HOTTESTE SOLBRILLER


God morgen, alle sammen! Jeg har overnattet på jobb i natt, så derfor har jeg forhåndsskrevet nok et innlegg til dere. Jeg har fri så fort jeg er ferdig med vakten min nå, og skal ikke på jobb igjen før torsdags kveld, men har likevel en del på planen. Fridagene skal jeg nemlig bruke på besøk av mamma og pappa, noe jeg gleder meg kjempemasse til! Det er alltid ekstra koselig å henge med familien når de kommer hit til Stavanger for å besøke Eirik og meg. Mamma og familien min på hennes side er faktisk født og oppvokst her på Vestlandet, men hun har utrolig nok aldri besøkt Preikestolen, så derfor går turen opp dit i morgen. Jeg krysser fingrene for at vi får fint vær og sol på turen :-)

Jeg tenkte å starte denne tirsdagen med en aldri så liten konkurranse her på bloggen. Denne gangen har Stayclassy.no sendt meg et par superfreshe solbriller, som jeg tenkte jeg kunne dele ut til en av dere lesere. Jeg elsker å holde konkurranser for dere, og håper derfor denne vil falle like godt i smak som de andre. 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å:

1. Like min Facebook- side HER (og del den med dine venner!)

2. Følge bloggen min på Bloglovin HER!

- Solbrillene finner du HER (sponset produkt) -

Husk å legge igjen en kommentar med ditt navn og din mail- adresse i dette innlegget, slik at jeg kan få kontakt med deg dersom du skulle være så heldig å vinne. Masse lykke til!

Janne <3

 • 27.07.2015, 19:28

SLIK KOMMER DU TILBAKE TIL SUNNE VANER ETTER FERIEN


God kveld, kjære lesere! Det er mandag, og for min del på tide å komme tilbake i gode vaner etter en litt for lang ferie. Jeg har kost meg utrolig mye denne sommeren, og ikke tenkt så mye på hva jeg har puttet i meg, noe som kjennes godt på kroppen. I natt sov jeg hele 10 timer, og enda 1 time etter at jeg kom hjem fra trening i stad.. og jeg er fortsatt trøtt!

Jeg er alltid så utrolig mye mer opplagt, frisk og rask når jeg spiser sunt og trener masse. Og nettopp derfor elsker jeg den livsstilen Omar og jeg har opparbeidet oss det siste året. Det er alltid godt med ferie, hvor jeg fokuserer på alt annet enn rutiner, men så liker jeg livet med rutiner best. Siden jeg regner med jeg ikke er den eneste som har tatt livet helt med ro i sommer, og heller ikke den eneste som ønsker å komme tilbake til gode vaner så fort som mulig, tenkte jeg å skrive et lite innlegg om nettopp dette: hvordan komme seg tilbake til sunne vaner igjen etter ferien. Da tenker jeg både på matvaner og treningsrutiner, for vi har vell alle sklidd hakket ut fra dette i sommerferien? Og noen sliter kanskje mer enn andre med å legge de dårlige vanene på hylla. Under bildet har dere mine beste tips til hvordan dørstokkmila blir kortest mulig etter ferien. 

1. Lister, lister, lister. Dette har jeg anbefalt tidligere, men vil gjerne gjøre det igjen. Det er så utrolig mye lettere å være flink hvis du bruker tid på planlegging. Bruk søndagen til å skrive handleliste, ukesmeny og treningsplan - da blir alt så utrolig mye lettere å gjennomføre. Sier jeg til meg selv dagen før at jeg skal få tid til trening, får jeg alltid tid. Lar jeg derimot være, er det så lett å finne unnskyldninger som at jeg ikke har tid. 

2. Dropp alt. Er dere som meg, og omtrent har levd på sukker denne sommeren, er det også ekstra vanskelig å slutte. For ja, kroppen blir faktisk avhengig av sukker. Jeg føler meg sliten, lei og nesten irritert hvis ikke jeg får min daglige dose sukker etter en periode hvor jeg har levd på nettopp det. Når jeg nå har kastet alt av godterier i søpla, må jeg rett og slett kutte alt av sukker en liten periode for at jeg skal få inntaket under kontroll. Jo mer jeg spiser, jo mer har jeg lyst på. Heldigvis er det veldig lett å holde seg unna sukker her i hus, siden verken Omar eller jeg spiser dette til vanlig, og ikke kjøper noe usunt inn til leiligheten. Sistnevnte er nok et tips!

3. Sett deg mål.. gjerne med datoer. Dette gjorde jeg da jeg la om livsstilen min i fjor høst, og har igjen planer om å gjøre nå. For hvis jeg sier til meg selv at jeg skal ha smågodt igjen siste helgen i august, så spiser jeg smågodt siste helgen i august. Sier jeg bare til meg selv at jeg ikke skal ha smågodt på lenge, kan "lenge" fort bli neste lørdag. Når det kommer til treningen anbefaler jeg deg å sette opp mål du skal prøve å nå innen en kort tidsperiode, da vil du antageligvis jobbe mye hardere på treningen, bare fordi du gjerne vil klare målet du har satt deg. 

4. Ikke tenk, bare gjør det! Går du rundt og gruer deg til å trene dagen, kvelden eller morgenen i forveien, er det så enkelt å droppe økten. Du vil jo ikke gjøre noe du ikke har lyst til! Men hvorfor er det ofte slik at vi gruer oss, når vi egentlig har lyst til å trene? Det er disse her dørstokkmila igjen da.. Legg frem treningsklærne dagen i forveien, hopp rett i dem på morgenen og bare dra til treningen uten å tenke deg om. Det er alltid mye gøyere enn du først har forestilt deg, når du bare kommer deg dit. 

5. Start med shopping (hehe).. Sist, men ikke minst, kjøp deg noen nye, freshe treningsklær.. bare for å booste motivasjonen enda et par hakk! For jeg er vell ikke den eneste som får skikkelig lyst til å dra på trening når jeg har kjøpt meg nye treningsklær? Og gjør det samme på matfronten. Det er superlett å være sunn når kjøleskapet er fylt opp med friske og gode matvarer. 

Jeg håper innlegget var litt til hjelp på veien tilbake til treningssenteret og sunne, gode matvarer. Masse lykke til, dere! 

Janne <3

 • 27.07.2015, 10:36

HELGENS ANTREKK


God morgen, og god mandag! Har alle hatt en fin helg? Jeg kan oppsummere min med masse god mat, venninner, bylivet og moro. Helgen har som alltid gått unna i en fei, og nå sitter jeg her klar for å kickstarte den nye uken. For denne skal jeg virkelig kickstarte! Sommeren har vært fylt med alt for mye uskeielser og lite trening, så nå er det virkelig på tide å komme inn i gode rutiner igjen etter en litt for lang ferie. Jeg tenkte å skrive et lite innlegg senere med mine beste tips til hvordan det blir enklest mulig å komme tilbake til gode vaner etter ferien, så følg med på bloggen senere i dag :-) 

- Bukse med sleng Vero Moda - Sko Converse - Topp og solbriller Bikbok - Jakke Lindex - Øreringer Gina Tricot - 

På bildene ser dere antrekket jeg hadde på meg på Gladmat- festivalen på dagen på fredag.. i fjor gikk jeg med skjørt og t- skjorte. Hvor er, hvor er, hvor er sommeren? Jeg håper virkelig jeg får byttet ut noen jobbvakter i slutten av august, slik at jeg kan ta meg en tur til varmere strøk. Denne sommeren må være en av de verst i Norge.. men jeg har heldigvis hatt det veldig fint fordi :-)

Nå skal jeg se å komme meg på trening, før det blir jobb på meg i kveld. Jeg håper alle får en kjempefin start på den nye uken, vi snakkes igjen senere i dag! Og dere, jeg hadde blitt evig takknemlig om dere ville ha trykket på linken HER, og gitt fra deres dere stemme til meg. Jeg vil så gjerne få reise til Tanzania og dele ut briller til lokalbefolkningen der. Tusen takk til dere som stemmer!

Janne <3

 • 26.07.2015, 18:48

DE ULIKE MENNESKENE PÅ TRENINGSSENTERET


Jeg har som dere vet tilbragt utrolig mye tid på treningssenteret det siste året, og har derfor lagt godt merke til folks vaner og uvaner når det kommer til trening. Jeg liker ikke å sette mennesker i bås, men noen kategorier er faktisk typiske på treningssenteret, og mange mennesker kan plasseres i en eller flere av disse kategoriene. Da snakker jeg selvsagt om kategorier som vi ikke hadde hatt bruk for på et treningssenter. Dette innlegget er ment å være morsomt, og ikke for å støte noen. Jeg tilhører som dere ser en av kategoriene selv også :-)

1. Venne/kjæreste- hunteren. Noe av det som irriterer meg mest på trening er faktisk de som hele tiden skal snakke til alle. Greit nok at du er på utkikk etter flere venner, eller prøver å sjekke opp en deilig dame, men du trenger ikke å gjøre det så åpenlyst for alle andre som trener. Og det er faktisk ikke sikkert at denne personen du prøver å få kontakt med ønsker å bruke treningstiden sin på å være sosial. I know I don´t! Jeg ser så utrolig mange folk som forstyrrer andre mens de holder på med ulike øvelser, og når til og med jeg ser det, som ikke er personen det handler om, kan jeg tenke meg hvordan denne personen selv føler det. 

2. Mobil- freaken. Som den mobil- freaken jeg er, er det nesten utrolig at jeg ikke selv vil plassere meg innenfor denne kategorien. Men er det ett sted hvor jeg ikke sitter på de ulike sosiale mediene jeg elsker, så er det på trening. Selvsagt hører jeg på musikk, tar et par bilder om jeg skal skrive noen innlegg, eller bruker stoppeklokken, men når du bruker mer tid på telefonen enn det du gjør på de ulike apparatene kan du like godt gå hjem. Jada, jeg forstår at det er gøy å vise hele verden at du er på trening, men da må du i det minste ha gjennomført en økt først. Hva med å oppdatere Facebook, Instagram og Snapchat etter du er ferdig med selve treningen?  

3. Rotekoppen. Er du sterk nok til å løfte vektene, er du også sterk nok til å rydde dem på plass etter deg. Dette er det få som forstår, og frustrerende for alle oss andre. Noen personer slenger alt av utstyr og vekter rundt seg etter at de er ferdige, for så å gå hjem.. ville du virkelig ha gjort dette noe annet sted? 

4. Gjengen. Så har du gjengene som kjenner alt og alle, som trener i flokk, og skal prate så hele senteret hører dem. Ikke vet jeg hvorfor de tror de eier hele senteret, men de oppholder seg gjerne i gjenger, og er i mine øyne bare i veien på et treningssenter som er fult nok fra før av. En treningspartner eller to er toppen, men er det virkelig nødvendig å trene styrke med 7 kompiser? Selv om dere møter hverandre tilfeldig på senteret, er det greit å skilles litt så ikke dere tar opp hele plassen rundt alle apparatene. Og nei, jeg er ikke misunnelig fordi de kjenner flere enn meg. Haha. 

5. Én- muskel- treneren. Haha, denne vet jeg ikke om flere av dere har oppdaget, men både Omar og jeg har sett dette gjentatte ganger. Personene som kun trener én og samme muskelgruppe omtrent hver eneste gang personen er på trening... i alle fall de gangene vi er der, noe som til vanlig er ganske ofte. Husk at alle musklene er like viktige, og at det ser best ut med en jevn fysikk. 

6. De med høy selvtillit. Du vet de som går med breie armer uten at det er nødvendig, og kun står og ser seg selv i speilet under hele økten? Nok en gang, det kan bli for mye! Greit at du er sterk, og at du har trent lenge, men det skader ikke å være litt ydmyk. For selv om du er stor, er du faktisk ikke bedre enn noen andre :-) 

7. De med lav selvtillit. Personene som går med hodet senket, og ikke tør å spørre om han kan ta sitt sett mellom personen som allerede befinner seg på apparatet. Er jeg med Omar har jeg det ganske så fint, men med en gang jeg er på treningssenteret alene tror jeg at jeg kan plassere meg selv i denne kategorien. Jeg tenker hver gang at jeg ikke skal være så teit, men så kommer jeg dit da og aner ikke hvor jeg skal se når jeg sitter alene og har pauser mellom settet mitt. Ikke kan jeg sitte på mobilen som jeg ellers ville ha gjort, da det er imot tankene mine om hva som skal foregå inne på et treningssenteret, og ikke vil jeg se ut som om jeg stirrer på noen av mine med- trenere. Så ja, der sitter jeg da, og ser ut som verdens største natur- entusiast og stirrer ut av vinduet mens jeg drikker litervis med vann fordi jeg ikke har noe annet å gjøre. Skjerpings Janne! 

Mon tro hvor mine med- trenere på senteret ville ha plassert meg..? Har dere forresten noen flere punkter å komme med? 

Janne <3

 • 26.07.2015, 10:13

WELCOME TO MY CHILI GARDEN


Nå skulle jeg virkelig ønske at det var min lille chili- hage vi snakket om, men så langt har jeg ikke kommet i livet enda. Jeg gleder meg helt utrolig mye til jeg får min egen hage forresten, da skal jeg dyrke både det ene og det andre, samt fylle den opp med blomster og trær i alle mulige farger og fasonger!

Omar jeg fant våres favoritt- stand på Gladmatfestivalen i denne fine chili- standen. Her fikk vi også bli venner med Chili Klaus fra Danmark, som skal på Norgesturné denne sommeren, noen som vet hvem han er? En danske fortalte meg at det hele startet på Facebook, på samme måte som denne ice bucket challengen som foregikk tidligere, og at Chili Klaus nå er blitt veldig kjent i Danmark.. og tydeligvis Norge også. Han var i det minste veldig hyggelig, og siden Omar er chili- fan nummer 1, kunne han jo ikke gjøre annet enn å ta utfordringen han fikk..

Haha, dere skulle ha vært der! Selv om Omar spiser mye chili til vanlig, har han aldri tidligere testet ut en som er like sterk som Caroline Reaper - og dere kan tro han sleit. I starten lekte han ganske cool, ettersom Chili Klaus sa han måtte tygge chilien minst ti ganger før han svelget, og publikumet startet å bli ganske stort. Så fort han hadde svelget kom tidenes hikke, og omtrent hvert eneste menneske rundt oss startet å le. Jeg selv holdt på å dø av latter! 

Omar klarte nesten ikke å prate, øynene ble helt røde, hikken ville ikke gi seg, og jeg måtte løpe inn på 7 Eleven og kjøpte en kartong med melk. Haha, jeg har ikke sett bedre underholdning på lenge. Da vi gikk tilbake til standen en liten stund senere var det flere som hadde slengt seg på utfordringen, og nå sto med melkekartonger i hånden. Det må ha vært ganske så sterkt, for Chili Klaus var veldig klar på at alle måtte holde seg i nærheten en stund etter chili- spisingen, slik at han så at det gikk greit med dem alle. Heldigvis førte ikke brekningene med seg noe oppkast, men dere kan tro Omisen hadde vondt i magen resten av kvelden. Det ble uansett en veldig god historie, og et morsomt minne, å ta med seg videre i livet :-) Når det gjelder meg, skjedde det ikke noe mer morsomt enn at jeg selvfølgelig klarte å få måkebæsj i hodet.. heh. 

Janne <3

 • 25.07.2015, 20:09

FASHION DETAILS


God kveld, kjære lesere! Er det egentlig noen av dere som leser blogger en lørdagskveld? Jeg merker alltid på statistikken at svært få blogglesere besøker bloggen på lørdager, men jeg liker likevel å oppdatere fast slik jeg alltid gjør. Skal jeg ha orden på ting, så skal jeg ha orden på ting :-) Jeg har akkurat kommet hjem fra en kjempekoselig dag sammen med venner. Vi startet dagen med koldtbord og overraskelsesselskap for Helene, som også ble skikkelig overrasket. Det er så gøy å gjøre litt ekstra stas på bursdagsbarnet, spesielt når hun ikke har noen tanker om hva som foregår! 

Etter noen timer med masse god mat og kake, tok noen av oss turen videre til Gladmaten i sentrum, og koste oss enda litt mer der. Vi fant oss en uteplass hvor vi slappet av med litt drikke, før vi var på en random konsert på torget. Tenk at vi har hatt opphold her i Stavanger omtrent under hele Gladmaten, det er faktisk et under. Jeg ser at himmelen har mørknet til nå, så kanskje det blir regn før kvelden er omme, men for meg som nå sitter inne kunnet ikke timingen vært bedre. Hehe. 

Resten av kvelden har jeg ingen andre planer enn å slappe av i sofaen med en god jentefilm. Er jeg alene hjemme er det som regel en koselig serie eller en skikkelig jentefilm det går i på skjermen. Lett, koselig underholdning er god underholdning i mine øyne! På bildene ser dere litt detaljer fra gårsdagens antrekk. Jeg tok så mange bilder, og liker ikke å overfylle innleggene mine med omtrent identiske bilder, så derfor deler jeg dem litt opp slik som nå innimellom. Om dere lurer på hvor noe av tingene er fra, er det bare til å sjekke mitt forrige antrekksinnlegg. Jeg håper dere alle koser dere masse denne lørdagen, om dere så er hjemme eller ute med venner. Vi snakkes igjen før jeg reiser på jobb i morgen tidlig. Stor klem fra meg! 

Janne <3

 • 25.07.2015, 11:19

ET BILDEDRYSS FRA GLADMAT- FESTIVALEN 2015


For en HERLIG dag jeg hadde i går! Den startet som jeg så vidt nevnte med formiddagen på Gladmat- festivalen i sentrum sammen med kjæresten. Vi gikk rundt i byen og spiste så mye mat og godsaker som vi bare orket, tok masse bilder og bare kikket på livet. Vi følte et snev av utlandet på de timene vi koste oss i byen, for det er akkurat dette vi gjør når vi er på ferie. Ah, jeg elsker slike dager! Gladmat- helgen er virkelig den beste helgen i året her i Stavanger, og jeg har så mange fine stemningbilder å vise dere!

Kvelden i går ble brukt i bursdagsfeiring til fineste Helene, og der var alle utrolig nok mest opptatte av drikka. Folkene der hadde faktisk ikke besøkt mat- bodene i byen på mange år, fordi de heller så på Gladmat- festivalen som en eneste stor fest. Det var kun meg og en annen jente som mente det motsatte - at maten er det viktigste med hele festivalen. Er det mulig ikke å like boder opp og boder ned med all den maten du kan tenke deg? Haha. Det forstår jeg meg virkelig ikke på. 

Som dere ser av bildene var ikke kameraet lenge nede i sekken min de timene vi var på festivalområdet. Når det finnes uendelig masse forskjellig mat, fantastiske detaljer, et folkehav, musikk og liv, da er virkelig Omar og jeg i vårt ess sammen, og noe av det gøyeste med hele opplevelsen da er å knipse bilder. Jeg er så glad for at jeg har fått Omar til å føle det sammen, akkurat som han virkelig har fått meg interessert i mat. Nei, nå er det på tide at vi to tar oss en utenlandsferie snart, slik at vi kan få gjøre mer av det vi synes er aller gøyest sammen. 

Jeg har så mange fine bilder jeg vil vise dere at jeg nesten får dele dem opp i ulike innleggene litt over helgen. Dere ba om flere hverdagsbilder på bloggen for en liten stund tilbake - så hverdagsinnlegg skal dere få :-) Nå må jeg se å komme i hakk igjen, selv om jeg sikkert kunne ha sovet til klokken 14 i dag, kan jeg ikke ligge på latsiden. Jeg skal ned på Gladmaten for enda litt mer mat!

Jeg håper dere alle får en toppers lørdag, er det flere enn meg som skal på Gladmaten i dag?

Janne <3

 • 24.07.2015, 19:22

TIPS TIL EN SUNNERE SNACKS

 • Categori: Mat

Jeg titter bare innom for å friste dere med en litt sunnere helgesnacks for dere som ønsker det. For min del kommer denne helgen til å bli passe usunn, men det er helt greit. Det er sommer, Gladmat- festivalen og venninnekos, og det skjer ikke hver dag. Disse nøttestengene med sjokolade laget jeg tidligere denne uken, og de ble en suksess! Jeg vet i allefall at de skal lages flere ganger, når jeg er helt tilbake i mine sunne vaner igjen om ikke alt for lenge. Vanskelige å lage var de heller ikke, så disse anbefaler jeg dere virkelig å teste ut.

Jeg tok faktisk utgangspunkt i nøttebrødet jeg tipset dere om for en liten stund tilbake, men laget min helt egne vir på det, og endte opp med denne herlige snacksen. En liten stemme hvisket noe om sjokolade og nøtter i øret mitt da han fikk smake på nøttebrødet forrige gang, så da måtte selvsagt denne jenta teste ut nettopp det. 

- 600 g mandler, hasselnøtter, valnøtter, gule rosiner og tørket aprikos - 4 egg - Litt olje - Sukkerfri, mørk sjokolade -

Hakk nøttene og den tørket frukten i passelige biter, det er bare godt hvis det er grovhakket, og bland inn eggene og oljen. Stekes i en brødform midt i ovnen på 180 grader i en liten time. Skjær brødet i passelige skiver, før du dypper dem i smeltet sjokolade og setter stengene kaldt. Når sjokoladen er stivnet er det bare til å nyte! #jlbmat #jlbmat #jlbmat

Janne <3

 • 24.07.2015, 10:25

BACK TO THE 90S


Jeg hadde faktisk aldri trodd jeg skulle komme dit jeg er nå, for første gang jeg så at disse sorte, nettingssmykkene vi brukte på barneskolen var tilbake i motebildet, holdt jeg på å kaste opp. Men som med (nesten) alt annet begynte også jeg, sakte, men sikkert å digge trenden. Nå elsker jeg 90tallsstilen all the way, og kan faktisk ikke få dratt den langt nok ut. 

Magetopp, nettingsarmbånd, øreringer, slengbukser og plattforms - det blir vell ikke mer 90tallet enn det? Jeg føler jeg er dratt tilbake i tid, til der hvor jeg startet. Fremover tror jeg at jeg skal ta vare på absolutt alt jeg eier av klær og tilbehør, for som vi ser i det store motebildet kommer omtrent enhver trend tilbake en eller annen gang. 

- Bukse Vero Moda - Topp og Solbriller Bikbok - Øreringer Gina Tricot - Armbånd Glitter - Sko Converse -

Jeg har fri frem til søndag, noe som betyr Gladmat- festival og bursdagsfeiring hele helgen! Det starter allerede så fort jeg har fått dusjet og stelt meg, da tar jeg med meg min fine kjæreste ned til byen for å spise lunsj der. Videre går turen i bursdagsfeiring, fineste Helenus hadde nemlig bursdag i går, og det skal feires! Jeg håper helgen deres blir topp.

Janne <3

 • 23.07.2015, 20:10

LOST IN LOVE


...Størst av alt er kjærligheten!

 Sannere enn sannest, men det betyr likevel ikke at den ikke byr på utfordringer, smerte og ubehag. 

Fra lykke - glede - smil til sinne - smerte - tårer på 10 sekunder. Det er kjærlighet. Du må hate for å elske, og elske for å hate, er det ikke det vi sier? Jeg vil ikke bruke hate i denne sammenheng, for du hater aldri dine nærmeste. Men det er en grunn til at det er akkurat din partner som får se deg illsint, som får gjennomgå alle vonde ord fra munnen din, og får din avvisning i frustrende situasjoner. Det er den personen du blir sint på, kjenner blodet boble i årene, skriker, vil kaste personen på dør. Hvorfor? Fordi det nettopp er denne personen du elsker. Det er rart det der, vi hører så mye fint, men det finnes ikke en kjærlighetshistorie lik en dans på roser. Vi mennesker har en trang til å bli trykket ned for så å bli løftet opp igjen. Av en og samme person. Noe du også gjør tilbake med denne ene og samme personen. Akkurat som at du ikke kan elske uten å hate, kan du heller ikke kjenne lykke uten å kjenne smerte. 

For å finne ekte kjærlighet må du tørre å gi slipp på deg selv, sprekke din egne, lille boble og la en annen komme til. Vi mennesker elsker å klamre oss fast til det kjente, trygge og vante, men vi må ikke glemme at alt er i evig forandring. Ikke gro fast i ditt egne univers, alene. Ekte kjærlighet kan være både vakkert og fryktelig på en gang, det viktigste er da å ikke gi opp når du er på bunnen. For du er ikke på bunnen alene, dere er to.. bli ett. 

Ekte kjærlighet gjør at du setter din nærmeste fremfor deg selv. Skremmende, men sant. Når begynte du å bry deg mer om en annen person enn deg selv? Den dagen du fant ekte kjærlighet. Du tror meg ikke før du finner den selv. Men ikke let. Kjærlighet er ikke noe du finner bak en busk, la følelsen komme til deg. Lær deg å kjenne - let it in - kanskje fører den deg på villspor, kanskje treffer du blink. Ta sjansen.  

En lidenskap, et begjær, jeg ikke trodde fantes. Som ei kan beskrives, forklares eller settes ord på. Ingen kan forstå det dere to deler. En hemmelighet som aldri vil se dagens lys, det knytter dere sammen og skiller dere fra alle andre. Det gjør dere til noe helt spesielt, noe unikt, en historie verdt å fortelle. Ingen kjærlighetshistorie er for dårlig. 

Kanskje vil du snuble og falle.. Det eneste rette å gjøre da er å reise seg opp igjen. Og så om du faller igjen, kom deg opp. Igjen og igjen og igjen. Du er sterkere enn du tror, og enda sterkere er dere sammen. Hvis det er ekte, kjemp. 

Jeg antar at det er sant som de sier: you have to get lost to find yourself.. så da stemmer jeg for at vi alle blir lost in love. Kjærligheten er kanskje hard, tøff, rå, vanskelig, avhengighetsskapende og upyntet, men også veldig, veldig fin!

Jeg falt for deg.. og jeg faller dypere og dypere hver eneste gang jeg ser inn i dine mørke øyne, men jeg er ikke lenger redd.. For jeg vet at du alltid vil beskytte meg! Vi to reddet hverandre.

Alt for kjærligheten. Han og jeg, du og meg..

Janne <3

 • 23.07.2015, 10:17

5 ENKLE OG SUNNE FROKOSTER

 • Categori: Mat

Nok en jobbdag står for tur for min del, og derfor også nok et forhåndsskrevet innlegg, og enda litt fristende frokost- favoritter. Men det kan vi vell alle like, eller hva? Jeg tror dere nå har forstått en gang for alle at frokost virkelig er mitt favoritt- måltid i løpet av dagen. Jeg er avhengig av en sunn, god og mettende frokost for at kroppen min skal fungere normalt i hverdagen, og jeg liker meg best når jeg har fri på morgenen slik at jeg kan dra ut tiden til det jeg liker alle best - en god frokost som på bildene under, en eller to kopper med kaffe og arbeid med bloggen. Da er jeg virkelig i mitt ess!

Under finner dere 5 av mine favoritt- boller som jeg mer enn gjerne spiser både til frokost, lunsj og kvelds. Jeg har delt de fleste tidligere, men siden jeg har fått en del nye følgere den siste tiden tror jeg ikke det skader å legge ut de fristende bildene enda en gang :-) For vi får vell aldri nok av sunn og god mat? 

1. Cottage Cheese, Vaniljeyoghurt, Chia seeds, Solsikkekjerner: 

2. Cottage Cheese, Kokosyoghurt, Eple, Blåbær: 

3. Havregrøt, Kanel, Jordbær, Eple, Nektarin: 

4. Cottage Cheese, Vaniljekesam, Sukkerfritt jordbærsyltetøy, Jordbær, Mandler: 

5. Cottage Cheese, Skyr med mango og ananas, Banan, Mandler, Tørket aprikos, Valnøtter, Gule rosiner: 

Når det kommer til yoghurt bruker jeg alltid Yoplaits double 0% med ulike smaker. Den er kanskje hakket dyrere enn andre yoghurter, men er utrolig god på smak, inneholder 0% fett og null sukker. Jeg liker å kalle meg selv dronningen av frokost- boller, for som dere ser er det som regel det det går i her i huset. Kanskje vi bare skal kalle de for Janne- boller fremover, som kan defineres som en bolle med alt jeg synes er godt :-) Ikke glem å sjekke ut hashtaggen #jlbmat på Instagram da dere, du finner taggen HER. Jeg håper torsdagen blir fin for dere alle sammen, vi snakkes igjen senere i dag. Stor klem fra meg!

Janne <3

 • 22.07.2015, 19:33

PLAGGET ALLE MÅ HA I SIN GARDEROBE


Når det gjelder min garderobe liker jeg å fylle den med mange perfekte basisplagg, samt noen litt spesielle som kan gå fint mot alle de basic. Jeg har lenge ønsket meg en enkel, hvit skjorte som går til absolutt alle klær, hvorfor jeg ikke har kjøpt det før vet jeg faktisk ikke. Uansett, jeg har nå funnet en fin, enkel og billig en på Bikbok, og jeg er fornøyd med den! Bare se på bildene hvor fin den er :-) En hvit skjorte slår virkelig aldri feil.. eller en hvilke som helst enkel skjorte for den sags skyld. Kul åpen over andre plagg, eller fin med knappene igjen. Plagget kan altså styles både opp og ned etter humøret, noe jeg synes er en svært viktig egenskap med et klesplagg. 

- Skjorte Bikbok - Topp og smykke Gina Tricot -

Når dere leser dette er jeg i sentrum på Gladmat- festivalen med noen venninner. Der det er god mat finner dere en glad Janne! Neida.. Joda. Byen er stappfull av glade mennesker, sol, masse mat og god stemning. For første gang denne sommeren lever Stavanger! Ha en fin onsdagskveld. 

Janne <3

 • 22.07.2015, 10:49

MITT BESTE SKYR- MÅLTID

 • Categori: Mat

God morgen, fine lesere! Jeg starter denne onsdagen med å dele nok en liten frokost- favoritt med dere, som jeg håper faller like godt i smak som de andre mat- innleggene mine. Det er jo så gøy å inspirere dere når dere tar tipsene mine så godt i mot. Denne gangen har jeg blandet sammen enda en av mine frokost- boller med en litt ny vri. Jeg har nemlig byttet ut yoghurten og vaniljekesamen med Skyr. Jeg testet ut en ny smak med mango og ananas her om dagen, og det er definitivt min favoritt hittil. Blandet sammen med min kjære Cottage Cheese, mandler, banan, gule rosiner, tørket aprikos og valnøtter smakte det virkelig helt himmelsk. Bør testes ut as soon as possible :-)

Jeg har forresten laget en ny, liten hashtag på Instagram hvor dere finner all den sunne maten jeg legger ut. På denne måten blir det enklere for dere å finne tilbake til alle fristelsene når dere trenger litt inspirasjon i matveien. Sjekk ut min Instagramprofil HER og hashtagen #jlbmat HER

Innlegget er forhåndsskrevet ettersom jeg befinner meg på jobb når dere leser dette. Jeg håper dere alle får en kjempefin onsdag, vi snakkes mer i ettermiddag etter at jeg har kommet meg hjem fra jobb. Senere i dag kommer også Omisen min hjem igjen, og det gledes! Det er alltid godt å være litt alene hjemme, men det er enda bedre å ha han hjemme hos meg. Ingenting gir mer trygghet enn det!

Janne <3

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits