• 31.08.2015, 19:12

KONKURRANSE: SMAK DEN NYE ATKINS- BAREN FØR ALLE ANDRE


Hei, og god kveld, fine lesere! Husker dere at jeg for en liten tid tilbake snakket om at Atkins skulle lansere en helt ny bar, og at jeg hadde fått lov til å teste den ut? Denne baren smaker som en helt vanlig sjokolade i min munn, og nå er jeg så heldig at jeg får dele ut et par stykker til noen heldige følgere også. Jeg tenkte å velge ut en av bloggleserne mine, og en av mine følgere på Instagram, som får tilsendt to herlige prøver allerede før baren kommer ut i butikk 14.september. Hva synes dere om det?

Den nye baren har fått smaken Fudge Caramel og smaker akkurat som Mars- sjokoladen. Nyheten Atkins Advantage Fudge Caramel inneholder hele 15 gram protein per bar, og er perfekt etter trening, som et mellommåltid eller bare som en godteri- erstatter. Baren inneholder lite sukker og karbohydrater og passer dermed godt også for dem som følger et lavkarbokosthold.

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å:

1. Like bloggens Facebook- side HER, samt trykke "Liker" nederst i høyre hjørne i dette innlegget.

2. Følge bloggen min på Bloglovin (hvis du har det) HER.

 

- Husk å følge Atkins sin Facebook- side HER for deilige, sunne oppskrifter og siste nytt (sponset produkter) -  

Dere som deltar må legge igjen en kommentar på dette innlegget med ditt navn og din mail- adresse slik at jeg får kontakt med deg om du skulle være så heldig å vinne. Masse lykke til, jeg trekker vinnerne førstkommende søndag. Delta også på min Instagram- profil HER for å doble vinnersjansen din! 

Janne <3

Follow

 • 31.08.2015, 10:42

MY BIKINI FROM TRIANGL SWIMWEAR


Akkurat nå er det bare et stort kaos i hodet mitt.. Leiligheten er full av rot, kofferten er ikke pakket ut og skal heller ikke bli pakket ut før vi har flyttet, og vaskingen har vi utsatt til vi har fått bort alle tingene. Slik blir jeg gal av, og på toppen av det hele har jeg nesten ikke sovet i natt grunnet tett hode, vond hals, etsing i nesa og masse snørr.. Når jeg i tillegg har vond hals blir jeg også kvalm, så ja, det meste er galt akkurat nå. Neida, jeg skal ikke klage, men jeg har faktisk glemt hvor kjipt det er å være syk. Spesielt når jeg ikke har tid til det! Ikke at man noen gang har tid til å være syk, men når omtrent alt innholdet i en leilighet skal flyttes på én og samme dag, og jeg egentlig skulle ha vært på jobb i kveld, passer det seg overhodet ikke. Jeg får ligge på sofaen helt til gutta flytter den, kjøre til den nye leiligheten, og så legge meg på sofaen der i kveld. Så krysser jeg fingrene for at morgen- teen med honning som Omar laget til meg, samt all frukten og bærene jeg har planer om å proppe i meg i dag, gjør meg frisk allerede i morgen. Jeg krysser fingrene!

Siden jeg ikke ser veldig bra ut for øyeblikket, og siden jeg fortsatt har masse bilder fra Spania å vise dere, tenkte jeg å starte med de siste basseng- bildene og bildene av min fine Triangl- bikini. Jeg kommer til å savne å ha Emilie og mamma rundt meg 24/7 som stiller opp på bildefronten med en gang jeg spør. Og så kommer jeg selvsagt til å savne Spania og den varme luften.. noe jeg alltid gjør så fort jeg kommer hjem til Norge!

- Triangl Chloe - Miami Mint HER (sponset produkt) -

Jeg må legge til at stoffet i disse Triangl- bikiniene er helt fantastisk, og sitter som støpt på kroppen. Det føles nesten litt ut som våtdrakter. Det negative for min del er toppen.. Jeg har den største størrelsen, og trekantene i seg selv passer perfekt, men de går dessverre ikke an å skyves inn mot midten, og viser derfor litt for mye pupp etter min smak. Men det er jo smak og behag, og sikkert et stort pluss igjen for de av dere med litt mindre pupper enn meg. 

Det er egentlig så typisk det går an å bli at jeg er syk nå.. Jeg sa nemlig til mamma seinest på torsdag at jeg aldri blir så syk at jeg må bli hjemme fra jobb, avlyse planer, osv. Det kan jeg faktisk ikke huske sist jeg var.. og så blir jeg det fire dager etter. Jeg antar at "bank i bordet" ikke fungerte like godt denne gangen som det vanligvis pleier. Jaja, det kunne vært verre. Jeg håper dere alle får en kjempefin mandag, og en litt bedre start på uken enn meg :-) Husk å titte innom bloggen i kveld, da venter nemlig en good konkurranse!

Janne <3 

Follow

 • 30.08.2015, 18:58

VISITING BEAUTIFUL RONDA IN SPAIN


Lørdagen ble som jeg nevnte tidligere brukt til å kjøre langt oppi fjellene til vi kom til en liten, vakker by kalt Ronda. Jeg tror vi brukte omtrent 1,5 t fra Duquesa til vi kom til Ronda, og minst halve denne veien bestod av å bestige svingete og humpete veier opp store fjellsider. Jeg elsker å kjøre rundt i utlandet og bare titte ut av vinduet, og når i tillegg veiene er så kule som disse blir hele opplevelsen dobbelt så bra.

Ronda er visst den mest kjente av "de hvite byene" i Andalucia i Sør- Spania, og har den mest dramatiske beliggenheten da den ligger over et platå som deles i to av en enorm kløft. Byen ligger på kanten av en stor klippe, og det er bygget en imponerende bro kaldt Puente Nuevo i juvet som gjør det mulig å komme fra den gamle bydelen til den nyere uten noe problem. Broen er faktisk hele 120 meter høy, og bare se på bildene hvor vakker den er:


I byen spiste vi lunsj, shoppet litt, kikket i gatene og brukte tid på å se på juvet og den nydelige broen. Utrolig nok fant vi et par kule klesbutikker midt blant alle bodene og restaurantene, så jeg fikk shoppet et par klesplagg til før de butikkansatte skulle ha siesta, og hele byen stengte. Det er så koselig å besøke slike fine byer, spesielt når de har noen så imponerende utsikter og attraksjoner som det Ronda har å by på. Jeg anbefaler alle å ta turen hvis du er i nærheten!


Når dere leser dette er jeg nesten ankommet Oslo, hvor jeg skal være i to små timer før turen igjen går videre til Stavanger. Kjenner jeg meg selv rett er jeg nok mer enn klar for å komme hjem når neste fly går. Jeg gleder meg i allefall stort til å klemme på min kjære Omis igjen! Vi snakkes mer i morgen, fine lesere.. 

Janne <3 

Follow

 • 30.08.2015, 10:29

YESTERDAY´S SUMMER OUTFIT


Da var siste dagen i Spania kommet, og om ikke alt for mange timene er vi på vei mot flyplassen og Norge. Vi har stått opp tidlig i dag slik at vi forhåpentligvis kan få noen timer ved bassenget før vi drar. Det eneste vi må gjøre er å pakke koffertene og stelle oss litt, ellers tar vaskedamen her nede seg av resten. Hvor deilig er ikke det? Vi har dessverre hatt det ganske overskyet mens vi har vært her nede, så brunfarge har det ikke blitt noe særlig av.. Det har likevel vært en veldig fin ferie, med god temperatur og mange fine steder vi har besøkt :-)

Jeg kommer til å savne varmen, familietiden, bassenget, uteområdet, palmene, lyden av havet som slår, solen, oppdateringer i "reise"- kategorien og ikke minst det fine bildelyset. Jeg tror drømmejobben min er å være blogger, mens jeg er bosatt i utlandet. Det hadde vært noe det! Inspirasjonen er på topp, opplevelsene er mange og bildene blir knallbra i ettermiddagssolen.. Ah, dagdrømming på høyt nivå <3

- Topp og skjørt Bikbok - Veske Alcudia - Sko Birkenstock -

Gårsdagen ble brukt ute på middag for å feire mamma og pappas perle- bryllup, som er i dag. Gratulerer så mye til mine fine foreldre <3 Vi spiste en bedre middag på en argentinsk kjøttrestaurant, og selv om jeg ikke er verdens største kjøtt- eller vin- fan, hadde jeg begge deler. I tillegg fikk jeg servert verdens beste fløte- poteter, så jeg koste meg nok like mye som pappa.. som elsker kjøtt for alt i verden. Ellers var det veldig liv i den lille havnebyen i går kveld, med fulle restuaranter, folksomme gater, og utekonsert med et gammelt herreband som spilte slagere fra 60-, 70-, og 80- tallet hvor alle til slutt danset i gaten - blant annet mamma. Det var utrolig koselig! 

På bildene ser dere antrekket fra kveldens feiring i går.. med min fine sveis som Emilie laget. Tenk at jeg kan gå så bar hele kvelden uten å fryse! Det kommer jeg til å savne.. Men nå må jeg se å komme meg rundt. Ønsk oss gjerne god tur hjem :-) Jeg har hele 2 flyturer foran meg, men så lenge det ikke er turbulens går det helt fint for meg. Jeg har nemlig klargjort et par filmer til turen hjem, og da går som regel flyturen unna på et blunk. Snakkes i Norge!

Janne <3

Follow

 • 29.08.2015, 18:23

SHORTS FRA RUNWAYDREAMZ


Vår siste dag som startet på stranden endte med roadtrip gjennom fjellene her i sør- Spania og besøk til en veldig koselig, liten by kalt Ronda. Vi kom oss tidlig opp, spiste frokost og dro raskt ned til stranda for å få mest mulig ut av dagen og mest mulig sol på kroppen før hjemreisen i morgen. Dessverre skyet det til så fort vi kom oss til stranda, og siden vinden er ganske kraftig om dagen, ble det for kaldt til å ligge på solsengene. Da kom taxi- pappa og hentet oss og gjorde dagen til en utflukt i stedet! Jeg klager ikke, for vi fikk sett en flott by vi egentlig ikke skulle besøke, shoppet litt, spist lunsj, sett på noen fantastiske utsikter og kjørt langt oppi fjellene.

Jeg liker som dere vet å oppleve mest mulig når jeg er ute og reiser, og når en utflukts- dag blir til to gjør det meg absolutt ingenting. Jeg skulle gjerne hatt litt mere sol mens jeg først er her i Spania, men været er det ikke så mye å gjøre noe med, så da er det greit å finne alternativer. Jeg er storfornøyd uansett!

Resten av kvelden skal gå med til titting i sentrum og middag ute, noe egentlig hver eneste kveld gjør. I kveld feirer vi også mamma og pappa sitt perle- bryllup, som er hovedårsaken til at vi er her nede denne helgen, så da blir det enda mer mat og kos. Jeg håper dere liker bildene i innlegget, flere bilder fra dagen vår får dere i morgen tidlig, så vi snakkes mer da. Ha en kjempefin lørdagskveld, alle fine mennesker..

Janne <3 

Follow

 • 29.08.2015, 09:29

EN DAG MED VILLE APER


God morgen, og god lørdag, alle sammen! Jeg tenkte å starte dagen med å vise dere noen litt for søte bilder av noen litt for søte aper fra gårsdagens utflukt til Gibraltar. Vi hadde som sagt ikke noen veldig stor tro på at vi fikk se så mange ville aper oppover fjellsiden som det turistene en gang gjorde, og da guiden vår fortalte oss at vi måtte holde oss et stykke unna fordi de fort kunne bite, mistet jeg litt motet på at jeg ville komme i nærkontakt med noen aper. Når det kommer til dyr og meg vil jeg gjerne være nærmest mulig for å få den beste opplevelsen! Det er samme hvilke dyr det er, jeg elsker dem alle, men jo villere de er, jo bedre! Jeg har dykket med hvithai, hvor jeg fikk kjeft fordi jeg tok hånden ut av buret for å knipse bilder, og jeg har løpt etter en struts, og nok en gang fått beskjed om å holde meg på avstand.. men hva skal jeg si, alt for en fantastisk opplevelse og et kult bilde? Gårsdagen ble altså brukt blant disse sinte apene, som var alt annet enn sinte. Etter hvert som vi ble mer og mer vant til synet, gikk jeg altså nærmere og nærmere, og til slutt fant jeg meg en liten kompis som ikke ville gi slipp på fingeren min:

Jeg tror aldri jeg har sett noe søtere, har du? Først måtte han bli trygg på at fingeren min var trygg, og til slutt satt han og koste med hånden min med begge sine hender.. Jeg ble helt forelsket og ville ikke forlate han <3 Dyr er virkelig helt fantastiske! Noen av de andre apene lekesloss på bilene vi kom med, noen hoppet på hodene våre, og noen satt bare å chillet i sola. Haha, du skulle sett noen av sitte- stillingene til apene - beste noensinne! Vi fikk se både babyer, ungdommer, voksne og gamle, og jeg var helt i ekstase. Jeg skal definitivt tilbake i løpet av livet!

Ellers fikk vi også se fantastiske utsiktspunkter i løpet av utflukten vår, og selv om været var veldig overskyet og hele verden så hvit ut var disse stedene helt fantastiske. Vi var også nede i en helt fantastisk grotte, som nå ble brukt til konserter i ny og ne. Tenk hvor kult å være på konsert i så kule omgivelser da! Jeg skulle ha gjort mye for å se Highasakite her, det tror jeg ville ha vært magisk.Turen endte opp med et stopp i verdens første håndbygget tunnel, som ble bygget til krig en gang på 1700- tallet. Jeg er ikke verdens beste historiker (haha), men når jeg får se slike ting med mine egne øyne blir jeg med ett veldig interessert. Så fort vi var ferdige med guiden, og var kommet oss ned fra fjellet, brukte vi resten av dagen i hovedgaten i Gibraltar. Vi lette etter noen kule butikker, noe det var svært få av, men tilfeldigvis fant vi en Topshop midt blant alle andre jalla- butikkene og jeg sier meg godt fornøyd med 4 nye superbukser. Er det et sted du bør kjøpe bukser er det nettopp Topshop, de sitter som støpt og har alle mulig lengder og fasonger.


Noe av det beste med å være på reise er nettopp å oppleve slike turer som gårsdagen, og jeg anbefaler dere alle å reise til Gibraltar hvis dere er i Sør- området i Spania. Jeg tror jeg glemte å si det i går, men dere må alle ha en kjempefin helg! Vi snakkes igjen om ikke så lenge. Stor klem fra meg..

Janne <3

Follow

 • 28.08.2015, 18:52

NEW FLASH TATTOOS


Jippi! Vi møtte ikke bare på én, men en hel haug med ville aper på dagens utflukt! Og så lenge det er dyr inn i bildet, er Janne mer enn overlykkelig! Jeg fikk til og med en ny liten kompis som bare ville holde meg i hånden... kan dere tenke dere noe søtere? 

Jeg stikker egentlig bare innom for å vise dere noen kule bilder av de nye Fashion- tattoosene jeg mottok tidligere i sommer. Jeg har faktisk spart dem til denne Spania- turen helt siden jeg fikk dem, nettopp fordi jeg ville ta noen kule bilder ved bassengkanten. Og Emilie fikk det til nok en gang - så lenge jeg sier akkurat hvordan jeg vil ha bildene - klarer hun å få dem akkurat slik jeg har tenkt! Ble de ikke kule? - Flash Tattoos fra Fashiontattoos.no (Sponset) -

Nå skal vi snart dra ned til sentrum for å spise middag ute part III, for et liv vi lever på feire! Mer om morgendagen får dere i morgen tidlig, så vi snakkes da! Gled dere til masse kule ape- bilder fra en fantastisk dag <3 Jeg håper alt står bra til i Norge..

Janne <3

Follow

 • 28.08.2015, 09:04

SUMMER OUTFIT IN THE SUN


Er det noe jeg virkelig elsker så er det å gå rundt på nye plasser, se på alle menneskene, havet, trærne, blomstene, livet, og knipse masse bilder. Jeg synes alltid alle bilder blir hakket finere så fort de er tatt i utlandet i fine omgivelser, for ikke å snakke om lyset i kveldssolen. Det er noe magisk over det hele! I går fikk jeg mamma til å knipse noen antrekksbilder av meg, og jeg må si at foran disse palmene ble de riktig så sommerlige og fine. Hva synes dere? Jeg har en tendens til å kle meg i litt for mye mørke klær hjemme, men i kofferten har jeg denne gangen pakket med meg alle de fine fargene jeg ikke fikk brukt i sommer pga været. Selvsagt inneholder også denne kofferten litt svarte klesplagg, men da prøver jeg å kombinere disse med noe lyst. Det er jo så fint med sommerlige plagg i solen.

Når jeg blogger hjemme har jeg som regel det problemet med å fylle et innlegg med nok fine bilder, da jeg er ganske opptatt av kvalitet. Her er problemet motsatt.. Jeg har så mange fine bilder å vise dere, at jeg ikke riktig vet hvordan jeg skal velge og vrake. Jeg ser for meg at Spania- oppdateringene fortsetter lenge etter at jeg har kommet hjem, men det gjør vell i grunn ingenting? Jeg har nemlig hørt at været er helt forferdelig både i hjembyen og i Stavanger om dagen. Kall meg gjerne ond, men det er ingenting som er bedre å høre enn at været er grusomt hjemme, når jeg selv er på solferie i utlandet, heheh..

- Skjørt Bikbok By Lene Orvik - Topp og armbånd Bikbok - Blomsterkrans Cubus - Veske Alcudia - Sko Birkenstock -

I dag skal vi faktisk forflytte oss til England (hehe), eller nærmere bestemt en engelsk koloni kalt Gibraltar, hvor vi forhåpentligvis kan få sett litt på noen ville aper. Ryktet sier at mange av dem har sluttet å vise seg for turistene, men med litt flaks håper jeg at jeg får knipset en del kule bilder der også. Vi snakkes så fort jeg får tid igjen! Før jeg avslutter må jeg også få sagt gratulerer så mye med dagen til min kjære Jeanett <3 Jeg håper dagen din blir like bra som deg!

Janne <3

Follow

 • 27.08.2015, 18:35

A DAY AT THE BEACH


For en herlig dag, og for et herlig liv vi lever her i Spania! Det er minst 30 grader i skyggen, og vi har tilbragt hele dagen på stranda. Vi har badet masse, selv om vannet var ganske kaldt, solet oss, spist lunsj på stranda, tatt mange fine bilder og lest. Det er akkurat slik jeg vil at hver eneste dag skal være det, hihi. Det er lov å ønske! 


Så fort vi kom hjem brukte vi noen timer ved bassenget, og nå sitter jeg nydusjet i stua og blogger med verdens beste utsikt. Dere som følger meg på Snapchat har vel allerede fått med dere den fantastisk fine utsikten? Hvis ikke kan dere jo legge meg til og sjekket det ut, Jannelb heter jeg der. Dere må også huske å følge meg på Instagram, for enda flere oppdateringer :-) Jannelb HER.


Om ikke alt for lenge skal vi ned til havne- området her i Duquesa igjen for å spise middag ute, slik vi også gjorde i går. Jeg har selvsagt en del bilder å vise dere der også, men nå må jeg se å få på meg litt sminke, så det får bli en annen dag. Ha en kjempefin torsdagskveld, alle sammen!

Janne <3

Follow

 • 27.08.2015, 09:39

VELKOMMEN TIL VÅR SPANSKE VILLA


God morgen, alle sammen! Da sitter jeg her foran macen den første morgenen vår i Spania. Vi landet i Malaga i går ettermiddag, og kjørte derfra rett videre til Duquesa med bilen vi låner. Noe av det beste jeg vet på ferie er nettopp det å kjøre bil, og bare sitte å stirre ut av vinduet på alt og ingenting. Det er alltid en annen atmosfære i utlandet, uansett hvor du reiser, og jeg føler meg alltid litt ekstra fri. Mobilen blir nesten aldri besvart, og internett er det dårlig med.. men det er bare deilig for en periode!

Da vi ankom huset vårt, som jeg hadde fått beskjed om var en leilighet, fikk jeg nesten litt sjokk. Jeg hadde i grunn ingen forventninger, men dette huset er skikkelig koselig, stort, med et fantastisk uteområde, skikkelig spansk! For ikke å snakke om den havutsikten, spesielt sett fra tak- terrassen! Wii. Litt luksus i hverdagen er gøy, dere. Det er akkurat slik som dette jeg vil ha det når jeg blir gammel. Da vet jeg at jeg kommer til å slappe godt av. Jeg tror jeg skal la bildene snakke for seg:


Planen for dagen er å komme oss ned til stranden om ikke alt for lenge. Etter en god frokost så klart. Vi var innom et stort supermarked og kjøpte alt mulig av mat, så kose oss skal vi helt klart gjøre her. Selv om vi ikke har alt for mange dager her nede, håper jeg på å få litt brunfarge, så nå er det bare til å komme igang! Mamma har allerede hatt morgenbad i bassenget vårt, så nå gleder jeg meg til å få badet litt selv. Det er jo så herlig å kunne bade uten å fryse i hjel, eller å skynte seg opp av det kalde vannet. Jeg håper alt står bra til i Norge! Stor klem fra meg..

Janne <3 

Follow

 • 26.08.2015, 10:57

IT´S ALL IN THE DETAILS


God morgen, og god onsdag! Når dere leser dette regner jeg med at jeg er på Gardermoen og møter min fine familie, etter den første flyturen min er over. Herfra drar vi sammen ned til Malaga hvor bilen vår står og venter. Jeg tror vi skal kjøre i ca. 2 timer før vi ankommer den lille havnebyen leiligheten ligger. Jeg husker faktisk ikke navnet på byen vi skal til, haha, men det lover jeg dere å fortelle mer om i ett av mine neste blogginnlegg. Jeg titter egentlig bare innom for å ønske dere en fin onsdag, og for å vise dere mitt nye favorittbelte fra Bikbok.

- Skjorte og belte Bikbok - Bukse Vero Moda -

Det er så morsomt å tenke på hvor mye klesstilen forandrer seg fra år til år. Går vi noen år tilbake i tid ville jeg aldri tenkt tanken på å gå med slengbukser med skjorte oppi buksa og et belte i livet. Nå derimot, synes jeg denne kombinasjonen er helt perfekt. Enkel, men samtidig med det lille ekstra - just the way I like it! Det har vell kanskje noe med å gjøre at jeg blir eldre..?

Jeg krysser fingrene for at nettet i leiligheten vår i Spania fungerer, da kan dere vente dere mange fine oppdateringer i dagene fremover! Ha det fint så lenge, så snakkes vi så fort jeg får mulighet.. <3

Janne <3 

Follow

 • 25.08.2015, 19:29

DETTE VISSTE DU GARANTERT IKKE OM MEG


1. Jeg har begynt å ha med brød i veska bare sånn i tilfelle jeg skulle møte på en sulten and eller to.. Haha.

2. Jeg elsker å sitte utendørs i fine omgivelser. Jeg trenger egentlig ikke gjøre noe annet enn bare å sitte der.. Jeg koser meg alltid utendørs!

3. Jeg gråter av hver eneste episode av Britain´s got talent. Lettrørt sa du?

4. Jeg dagdrømmer 80 % av dagen. Finnes det egentlig noe bedre enn gode tanker som gir deg godfølelse i magen?

5. Jeg har aldri brekt et eneste bein, eller skadet meg alvorlig. Det vondeste jeg har opplevd som jeg husker noe av er svineinfluensa og å ta tatovering på ribbeina (haha). Bank i bordet!

6. Jeg liker dyr bedre enn jeg liker mennesker!

7. Jeg hater å bære rundt på store sekker eller bager hele dagen, men klarer ikke å forlate leiligheten uten omtrent alt jeg eier. Det resulterer i en utslitt Janne hver eneste dag jeg er på farten.. 

8. Jeg er egentlig ferdig utdannet, men har begynt på skolen igjen bare for gøy #skolenerd #evigstudent

9. I barnehagen hadde jeg en periode hvor jeg kun ville sitte å tegne store krusseduller med svart farge. Dette er noe ofte barn som ikke har det bra hjemme gjør, men selv om jeg hadde det topp ville jeg ikke legge bort den sorte tegnestiften. 

10. Jeg er veldig positiv store deler av hver eneste dag, og omgås jeg andre positive mennesker blir jeg fort supergira. 

Var det noe av dette du allerede visste om meg? Eller fikk du nå 10 nye funfacts servert? God tirsdagskveld, fine lesere!

Janne <3

Follow 

 • 25.08.2015, 10:41

DEN ALLER BESTE PLASSEN... er den i nærheten av havet! 

Så fort jeg får muligheten til å sette meg ned langs vannet gjør jeg det mer enn gjerne. Dette er faktisk en av mine favoritt- ting å gjøre, for her finner jeg virkelig roen. Her kan du høre fuglene kvitre, bølgene suse og i stedet for å møte på bilder ser du kun båter med smilende mennesker. I går var det visning i huset vi bor i nå nok en gang, og etter at jeg hadde shinet hele leiligheten og stappet boden full av ting, tok jeg turen ned til brygga. I sekken pakket jeg med meg vann, boka jeg holder på å lese i nå, litt treningsinspirasjon, en Atkins- bar og litt skolesaker. Me- time ved brygga er virkelig noe å anbefale! Appropos boden... den fikk virkelig gjennomgå i går. Jeg stablet alle flytteeskene oppå alt av kofferter og ting som allerede står der, satt tørkestativet på tørk over dette igjen, og gjorde gulvet usynlig. Da jeg kom hjem var lyset i boden slått på, noe som betyr at folkene på visning har tittet innom dette rommet også.. Heh.

Det har blitt litt dårlig med bilderavbloggeren- oppdateringer den siste tiden, men det kan vell skyldes i at jeg ikke ser Omar stort mye om dagen. Enten er jeg på skolen eller jobb, eller så er han på jobb selv. Nå skal jeg til Spania allerede i morgen, og har ikke hatt frikveld med samboeren min siden.. ja, si det. Jeg kommer derfor til å savne han ekstra mye denne uken, men det er godt å kjenne på savnet innimellom.. eller i allefall den dagen vi møtes igjen! Så fort jeg kommer tilbake til Norge flytter vi inn i ny leilighet også, så da blir det kvalitetstid på kvalitetstid. Can´t wait! Men bilde- oppdateringer blir det nok av i Spania, det skal jeg love dere. Vi får bare håper at jeg har internett der nede, hvis ikke har jeg nok masse fine bilder å vise dere så fort vi er hjemme igjen. Det skal uansett bli godt å tørke støv av den gamle reise- kategorien her inne på www.jlb.blogg.no, som har forsvunnet etter alle mine plattform- bytter det siste året. Heldigvis har jeg alt lagret i utkastet. Kanskje endrer jeg litt på designet så fort jeg har kommet meg i orden i ny leilighet også, jeg har nemlig på følelsen at bloggmotivasjonen vil bli på topp etter en tur i utlandet, samt nye omgivelser både i hjem, trening og nabolag. 

Jeg håper dere alle får en kjempefin tirsdag, husk å titte innom for ny oppdatering i kveld. Jeg skal nemlig til å forhåndsskrive et innlegg til dere, ettersom jeg er på jobb hele dagen og kvelden. Snakkes senere!

Janne <3

Follow

 • 24.08.2015, 10:49

DENNE MIDDAGEN BØR DU PRØVE

 • Categori: Mat

Hei, og nok en gang: god mandag! Jeg følte at jeg skrev dette for et par dager siden jeg, men nå er det visst mandag igjen. Hvor blir tiden av? En ting er sikkert, og det er at tiden går alt for fort. Jeg håper den snart kan stoppe litt opp, for jeg vil ikke at sommeren skal ta slutt..

En ny uke betyr ny kickstart her i hus, og hva passer vell da bedre enn en fristende middagsoppskrift? For min del blir denne uken nok så halvveis, ettersom jeg drar på ferie onsdags morgen, men det stopper ikke meg fra å kickstarte de to første dagene av uken litt ekstra! Jeg har planer om å rekke to harde treningsøkter før avreise, samt noen gode og sunne middager. Kanskje lager jeg meg denne laksemiddagen nok en gang før jeg drar, for den var virkelig god.. og en sunnere middag tror jeg du skal lete lenge etter. Hihi.

- Laks i ovnen med tomatpuré og Kajennepepper - Stekte (selvplukket) grønnsaker med olivenolje og pepper -

Så det ikke fristende ut? Som dere ser på bildene har jeg brukt to ulike kål og sukkererter som grønnsaker. Tenk at Omar og jeg fant alle disse ferske grønnsakene ute, og kunne lage middag av det. Nå skulle jeg ha sagt at laksen også var selvfisket for å imponere litt ekstra, men den er nok bare kjøpt inn på Rema1000.

Jeg håper dere alle får en kjempefin start på den nye uken, og så håper jeg de fleste av dere har litt sommer igjen å se frem til der dere er. Det er jo så utrolig deilig med sol og en gradestokk som viser nærmere 20 grader ute. Vi snakkes igjen i kveld!

Janne <3

Follow

 • 23.08.2015, 19:27

FÅ TRENINGSMOTIVASJONEN PÅ TOPP


Iiih! Dere vet de dagene hvor livet virkelig er fantastisk og du ikke finner en eneste ting å klage på? Akkurat slik har jeg det i dag, og det føles helt fantastisk. Jeg elsker slike dager hvor jeg går rundt med sommerfugler i magen og et stort glis om munnen. Dagen startet med at jeg våknet opp til strålende sol, og Omar og jeg bestemte oss for å sjekke ut Fresh treningssenter som er nabobygget til vår nye leilighet. Jeg ble så positivt overrasket over treningssenteret at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal forklare det. Her snakker vi god plass mellom alle apparatene, masse gode løsninger, flere ulike maskiner, og best av alt, et stort stort stort klatrestativ! Rett og slett alt vi har savnet på vårt nåværende treningssenter. Jeg elsker forresten å leke apekatt på trening, så dette klatrestativet skal virkelig bli flittig brukt. Og tenk at senteret ligger kun 1 sekund fra leiligheten vår. Kan det bli bedre? 

Det trodde jeg ikke, helt til vi brukte timene etter trening på å titte rundt i nabolaget. Her snakker vi Berlin- style på høyt nivå! Dere som har vært i Berlin skjønner meg, dere andre får vente i spenning på å se masse kule bilder på bloggen fremover. Vi skal virkelig flytte til Stavangers kuleste område, skikkelig urbant, og skikkelig oss. Jeg er i lykkerus! Vi har park, Fresh Fitness, Ostehuset, Ølhallen, Tau- scene, havet og Mathallen som nærmeste naboer. Må resten av august gå kjempefort..

Motivasjonen som har manglet i sommer er som dere forstår på topp igjen, og den lille intervall- økten vår i dag ble gjennomført med glans. Så, mitt tips til hvordan du kan få treningsmotivasjonen til topps er å bytte treningssenter om det lar seg gjøre, hvis dette muligens kan være en årsak til at motivasjonen har sunket den siste tiden. Det vet jeg var mye av grunnen til at jeg begynte å gå lei. Når du i gjennomsnitt tilbringer annenhver dag på et lite og trangt senter, med de samme rutinen og de samme menneskene, er det en fare for at man til slutt blir litt lei. 

Mens vi gikk rundt i solen i dag gikk vi også innom vårt faste lille gartneri som jeg liker å kalle det. Her har kommunen dyrket alle slags urter og grønnsaker, og jeg håper og tror at det er meningen at hvem som helst kan forsyne seg. Det er i allefall det vi gjør når vi går forbi! Så i dag har jeg laget laks på en stor grønnsakshaug, med selvplukket grønnsaker og urter over. NAM! Viser dere selvsagt middagen min i morgen. Jeg må jo få lov til å skryte litt av meg selv når jeg først slår til på kjøkkenet. Nå sa kanskje Omar til meg akkurat hva jeg skulle gjøre (haha), men jeg lagde det helt alene hjemme. Såå, jeg velger å ta all æren selv :-D 

Når dere leser dette er jeg på jobb igjen, så innlegget ble forhåndsskrevet rett før jeg dro. Her skal jeg overnatte, før turen går rett på skolen i morgen tidlig. Jeg håper dere har en kjempefin søndag, fine lesere!

Janne <3

Follow

 • 23.08.2015, 10:53

NY DENIM- KOLLEKSJON (SPONSET VIDEO)


God søndag, fine lesere! Så gøy at DETTE innlegget falt så godt i smak hos dere, og at så mange tar turen innom bloggen min disse dager. Jeg ser jo det at jeg må starte å skrive mer morsomme innlegget igjen, for det ser ut som om interessen for dette er veldig stor. Eller hva sier dere? Nå som dagene har gått i ett de siste ukene, med alt for mye som skal gjøres, blir jeg utrolig stresset - noe som igjen går utover kreativiteten og skrivelysten. Dere vet når dere er helt utslitte etter en dag med alt for mange planer, og bare vil ligge på sofaen så fort dere har noen timer hjemme? Akkurat slik har jeg det for tiden, men jeg er nok snart tilbake ved mine fulle fem. Så flere spennende innlegg kommer nok innen kort tid :-) Nå reiser jeg jo til Spania allerede på onsdags morgen, så da er det bare til å glede seg til mange fine feriebilder - I know I do! 

Uansett. I dag tenkte jeg å starte med å fortelle dere om den nye kampanjen til Gina Tricot denne høsten. Butikkkjeden har nemlig slått seg sammen med pop- duoen Say Lou Lou for deres nye Say Blue denimkolleksjon. Kolleksjonen handler om det blå og romantiske vemodet og tar oss rett tilbake til 70- tallet, hvor de har slått sammen denim med musikk. Sangen i forbindelse med denne kolleksjonen kan dere høre på videoen under:

 

Det unike med denne musikkvideoen er at det er en interaktiv 360 musikkvideo for coverlåten til bandet, noe som tilsier at seere som bruker Chrome eller mobil kan velge hvordan de vil se videoen selv. Du kan altså velge å se ulike storylines ut i fra hvordan du navigerer videoen, hvor kult er ikke dette? Du kan se musikkvideoen og hele kolleksjonen på Gina Tricot sine hjemmesider. Selv elsker jeg omtrent alt som har med denim å gjøre, både bukser, skjorter, topper og jakker, samt 70- tallsvibbene, så denne kolleksjonen er midt i blinken for meg. På bildet mitt under her har jeg valgt ut mine favoritter fra Say Blue- kolleksjonen. Noe som falt i smak hos dere også?

- Skjorte HER - Bukse HER -  Veske HER - Skjerf HER - Topp HER -  Genser HER - Skjørt HER

Akkurat nå er fristelsen til å kjøpe det sorte denimskjørtet, frynsevesken, den hvite toppen og skjerfet stor. Tenk hvor kult det ville vært å kombinere alt dette, samt knytte skjerfet rundt den sorte vesken. Ah, kan ikke neste lønning komme inn på konto i kveld? :-) Hihi. Jeg håper dere får en kjempefin søndag i finværet, så snakkes vi nok helt sikkert før jeg drar på jobb i kveld. 

Janne <3

Sponset innlegg

Follow

 • 21.08.2015, 19:57

TI GODE GRUNNER TIL Å VÆRE LAV


God fredagskveld, alle fine mennesker! Jeg er endelig hjemme etter en lang, men veldig koselig, dag. Jeg var som dere allerede vet på jobb hele formiddagen, for så å dra rett til sentrum for å møte faddergruppen min. Dette ble altså siste møtet vårt for denne gangen, og jeg må bare si at jeg har storkost meg denne uken, med noen veldig fine faddere! Hvis dere leser dette: takk for at dere tok så godt vare på oss fadderbarna :-D

For å komme med et litt annerledes innlegg denne fredagskvelden, tenkte jeg med mine 1,62 cm over bakken å se på de positive sidene jenter som er lave møter. Det er ikke til å legge skjul på at jeg av og til (ofte) skulle ønske jeg hadde lange, tynne bein og hadde vært over 1,70 på Converse, men jeg har klart å vokse drømmen om å bli høy fra meg, og ser nå flere positive sider ved det å være lav. Det er vell flere av dere som kjenner dere igjen i punktene under?

1. Du kan bruke de høyeste skoene du finner uten å føle deg høyere enn alle andre. Husk at det er vanskelig for høye personer å gjøre seg lav for en kveld.

2. Det er lettere å betale seg inn som ungdom på blant annet buss og andre steder hvor prisen er rimeligere for unge.

3. Det er lett å skjule seg på ulike gruppebilder, eller i andre kleine gruppe- situasjoner du gjerne ville ha unngått. 

4. Om du også har smale hofter passer du bukser på barneavdelingen, som pleier å være hakket billigere.

5. Det er enkelt å snike seg frem i store folkemengder som på konsert.

6. Du trenger mindre bodylotion og solkrem for å smøre hele kroppen. 

7. Du må nok vise legg i flere situasjoner over langt flere år, og når du blir gammel vil du se på dette som veldig positivt. 

8. Du får plass i hotell- badekarene.. og på dine venners sofa. 

9. Du tar generelt sett flere skritt i hverdagen, og forbrenner derfor flere kalorier. HEHE

10. Det er ikke vanskelig å finne seg en partner som er høyere enn deg.  

.. og så har du alltid god beinplass. Det er en stor fordel når du liker å reise! Ja, eller du får egentlig plass over alt, alltid.

Så dere, ikke fortvil selv om du er lav. Jeg forstår at mange av dere også vil se ut som Victoria Secrets- modeller med lange, flotte bein. Men, som med alt annet, vær fornøyd med deg selv slik du er, det finnes alltid positive og negative sider ved absolutt alt her i livet.. Da er det ikke noen grunn til å bruke unødvendig energi på å ønske en var noe en ikke er, og som en heller aldri kommer til å bli. Du er fin som du er, enten om du er lav eller høy <3 Kos dere i kveld da, alle sammen!

Janne <3 

Follow

 • 21.08.2015, 10:20

ATKINS- HEAVEN

 • Categori: Mat

Hei, fine lesere! Jeg vet jeg i går morges sa at vi snakkes i kveld, men jeg hadde en så effektiv dag i går at jeg helt droppet pc- tid på kvelden.. eller jeg fikk jo tid til en del episoder med The Fosters, men er man avhengig av en serie kommer det lett foran sosiale medier innimellom. Jeg regner med jeg ikke er den eneste som har det slik?

Etter en ryggøkt sammen med Omar, fikk jeg tid til både å vaske leiligheten, vaske klær som nå henger ut over hver eneste tenkelige plass i hvert eneste rom, og nedpakking av veldig mange ting. Gangen er fylt opp med esker, søppelsekker, bæreposer, små møbler og masse klær, så jeg satser på at vi får tatt det første flyttelasset i helgen. På mandag er det tid for ny visning i huset vi bor i nå, så da burde det kanskje ikke være overloaded med tingene våre i kjellerleiligheten. Haha. Det tar virkelig tid å flytte altså! Siden vi kun har en egen sofa, en liten hylle og en tv trodde jeg ikke at vi eide så mye.. men der tok jeg virkelig feil. Jeg vet i allefall hva denne jenta skal bruke kvelden på etter jobb og middag med faddergruppen. Rydding, flytting og forhåpentligvis en del kasting.. og selvsagt Norske Talenter (endelig - fredagskvelden er komplett igjen)! Ting tar tid, så her må jeg bare benytte meg av de fritimene jeg har hjemme alene før Spaniatur og flytting. 

Forrige uke dumpet forresten verdens beste pakke ned i postkassen min.. bare se på bildene! Som Atkins- ambassadør fikk jeg velge meg hele 60 barer, pluss enda litt til, slik at jeg virkelig skal kjenne barene og de ulike smakene. I´m lucky!

- Husk å følge Atkins Norge på Facebook (sponset produkter) - 

I September lanseres også en ny Atkins- bar, som jeg var så heldig å få lov til å smake før alle andre. Jeg har bare en ting å si, og det er gled dere! Da jeg hørte navnet visste jeg at jeg kom til å elske baren med en gang, og da jeg tok den første biten var jeg i himmelen. Den er faktisk like god, om ikke enda bedre, enn smågodt.. og det skal mye til! Det kommer nok til å bli en liten konkurranse her på bloggen når baren er å finne i butikk, så det er bare til å følge med.

Vinneren av forrige månedens Glossybox HER ble forresten Tiril Marie. Gratulerer så mye til deg, du burde sjekke mailen din :-) Jeg håper dere alle får en kjempefin fredag, og at helgen blir aller tiders! Stor klem fra meg..

Janne <3

Follow

 • 20.08.2015, 10:09

FESTIVAL DETAILS


God morgen, alle sammen! Jeg kommer ikke over hvor fint vær vi har i Stavanger denne uken! Jeg går med bare bein fra morgen til kveld, og trenger ikke en gang å ta med meg en jakke når jeg drar ut på kvelden. Endelig er sommeren her, og det passer midt i blinken at den kom litt seint i år ettersom det er fadder- festival hele uken. For min del er festivalen over i dag grunnet mye jobb de neste dagene. Men jeg satser på minst en samling sammen med gruppen min i løpet av morgendagen, før jeg sier meg helt ferdig med festivalen. Jeg har møtt så mange herlige mennesker, og denne uken har virkelig vært fin! Jeg har stått opp i 10- tiden hver dag, dratt på skolen noen timer, vært med venner, dratt hjem for å skifte og spise litt mat, og så dratt ut igjen for å være sammen med faddergruppa mi resten av kvelden. Denne uken i Stavanger har vell vært mer sosial enn hele oppholdet mitt her på Vestlandet noen gang har vært tidligere. Haha. Fortsetter høsten slik, tror jeg dette blir et veldig bra halvår. Fingers crossed!

I dag er jeg derimot klar for en veldig rolig dag som starter sammen med Omar, før jeg har hele ettermiddagen og kvelden for meg selv. Jeg skal ikke på jobb før klokken 22, men jeg har veldig mye på planen her hjemme før den tid. Nå jobber jeg faktisk hver dag før jeg reiser til Spania neste onsdag, og jeg flytter allerede dagen etter at jeg kommer hjem fra utlandet. Jeg har med andre ord en del ting å flytte ned i esker før jeg reiser neste uke, og siden jeg eier passe mye, er det greit å være tidlig ute når tiden ikke er all verdens.

Det er kjempefint vært ute i dag også, men jeg tror jeg får holde meg til en treningsøkt, litt ukeshandling (som jeg ikke har rukket før i dag), og nedpakking av leiligheten før jobbvakten venter. Solingen får jeg ta igjen i Spania! Jeg håper dere alle får en kjempefin torsdag, så snakkes vi nok igjen senere i dag. Endelig har jeg litt tid til bloggen igjen!

Janne <3

Follow

 • 18.08.2015, 17:08

EASY UPDO


Hei, alle fine lesere! Denne uken har jeg begynt på skolen igjen.. hvem skulle trodd det? Jeg er jo egentlig ferdig med min master, og har begynt å jobbe fulltid, men ettersom jeg jobber turnus fant jeg ut at jeg måtte ha noe mer å gjøre i hverdagen min. Og siden jeg ikke har så alt for mange venner her i Stavanger, falt valget enkelt og greit på et årsstudium. Fadderuken er i gang for fult, og nettopp derfor er jeg litt fraværende fra bloggen denne uken. Jeg kommer sterkere tilbake så fort ting har roet seg nå, for akkurat nå går det i sosiale festligheter fra morgen til kveld. Jeg storkoser meg! 

Sommeren har også kommet til Stavanger, så akkurat nå er det ikke mye som kunne ha vært bedre. Jeg håper dere alle har det fint, så snakkes vi om ikke alt for lenge! Jeg er på vei til 70/80/90- tallsfest. Can´t wait!

Janne <3

Follow

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits