• 31.10.2015, 12:21

MITT BESTE SMOOTHIE- TIPS

 • Categori: Mat

Hei, og god lørdag, dere! gøy at oppskriften min på Raw Brownies i forrige innlegg falt så godt i smak hos dere, det gjør meg ekstra glad. Jeg lover mange fristende oppskrifter på bloggen fremover, så det er bare til å følge med dere som er interessert i det :-) Jeg skal prøve meg på litt ulike ting på kjøkkenet allerede denne lørdagen, så et nytt mat- innlegg eller to venter om ikke veldig lenge.

Som overskriften sier tenkte jeg i dag å komme med mitt beste Smoothie- tips, nemlig Biola Zero! Da jeg skulle lage meg en Smoothie forrige uke og oppdaget at Biola var det eneste flytende jeg hadde i kjøleskapet, sett bort i fra Pepsi Max og vann, helte jeg en god skvett i blenderen, og resultatet ble overraskende bra. Omar spurte meg til og med om jeg hadde hatt sukker i oppskriften, ettersom han likte smaken så godt. Biola gir en ekstra fyldig og god smak, og gjør Smoothien dobbel så god.. i allefall i min munn.. Kanskje gjør den blandingen ekstra søt også? :-) Det kjennes i allefall slik ut!

- Smoothie av fryste mango- biter og Biola Zero med Mango- smak! Toppes med valgfrie bær -

Jeg er på jobb denne formiddagen, og så fort jeg er ferdig der går turen til sentrum for litt ærend og muligens en liten halvtime i solariumet. Det har jeg ikke besøkt på år og dag, og siden jeg føler meg likbleik for tiden tenkte jeg at det kanskje var på tide. Kroppen min skriker etter litt D- vitamin! Jeg håper dere alle får en kjempefin lørdag, og en fin Halloween- feiring dere som skal feire det. Vi skrives igjen om ikke så alt for lenge :-) Stor klem til dere alle sammen..

Janne <3

Follow

 • 30.10.2015, 10:23

ATKINSFREDAG: RAW BROWNIES UTEN SUKKER

 • Categori: Mat

God morgen, alle sammen! Da var det tid for nok en Atkins- fredag, jeg kan ikke forstå at det allerede er fire uker siden sist gang. Det er når jeg har slike månedlige prosjekter at jeg virkelig merker hvor fort tiden går.. Jeg fikk nesten sjokk da jeg mottok en mail fra Atkins tidligere denne uken om at det var min Atkins- uke. Jaja, jo fortere tiden går, jo fortere blir det jul og reise! Iiih..

Ukens oppskrift ble en raw brownies uten sukker, egg, mel og melk. Her er det snakk om få ingredisener, som går kjempefort å blande sammen. Og bare se hvor fristende kaken ser ut til slutt:


RAW BROWNIES OPPSKRIFT

- Ca. 10 dadler - En god håndfull valgfri nøtter - 50 g Kakaopulver - Litt kanel - Revet appelsinskall fra 1 appelsin -

Bland alle ingrediensene godt i en blender, før du trykker kaken ut til en firkant på et bakepapir. Sett så kaken inn i kjøleskapet et par timer, og skjær deretter kaken opp i små, firkantet stykker. Pynt med det du liker best, for eksempel kokos og bær slik som jeg har gjort her. Appelsinskallet i deigen kan selvsagt sløyfes, dette var noe jeg testet ut etter at jeg så en anbefaling på dette på nettet. Selv synes jeg det ga browniesen en ekstra god smak. Når det kommer til de valgfrie nøttene har jeg brukt valnøtter i min oppskrift. Psst. Du må nok like dadler for at du skal synes kaken er veldig god :-)

Jeg håper dere alle får en kjempefin dag, tenk at det er fredag allerede! Jeg er på jobb hele dagen, men ser frem til nesten- fri og festligheter i morgen. Da står nemlig Halloween- feiring for tur, etter en veldig kort dagvakt!

Janne <3

Follow

 • 29.10.2015, 18:52

SLIK UNNGÅR DU TIDSKLEMMA (SPONSET VIDEO)


Hei, og god kveld! Som sagt er jeg ikke den mest inspirerte for tiden, og jeg tror mye skylder kulden, mørket og ja.. høsten generelt. Jeg har det veldig fint om dagen, men føler ikke for å bruke alt for mye tid på pc og sosiale medier, nettopp fordi det ikke gir meg noe for øyeblikket.. og da, når jeg ikke har lyst, holder jeg meg også litt unna :-) Jeg kommer sterkere tilbake så fort dere aner! 

Uansett. Vi er vell alle enige om at tiden ikke alltid strekker helt til i hverdagen? Jeg er nok en av dem som i høyest grad synes dette, og det går ofte utover de fornuftige tingene jeg gjerne skulle ha gjennomført i løpet av en uke. Det er jo så alt for lett å velge de gøyeste tingene på todo-listen først, og heller utsette de litt mer kjipe.. Noen som kjenner seg igjen?

Microsoft har en ny kampanje på gang, hvor komikeren Jon Niklas Rønning viser sine beste tips til hvordan du kan unngå tidsklemme i hverdagen. I videoen ser dere eksempler på kreative løsninger på hvordan han får hverdagskabalene til å gå opp. Denne filmen er et eksempel, og Microsoft leter nå etter dine kreative måter å spare tid på. Bakgrunnen for filmene til Microsoft er at du ved å bruke Office 365 kan spare masse tid i hverdagen - opptil en hel time! Her finner du nemlig alle verktøy du trenger for å koordinere og planlegge hverdagen bedre. Du kan se hvordan Jon Niklas Rønning "sparer" tid i sin hverdag i videoen under: 

- Videoen er sponset - 

MINE BEST TIPS I EN TRAVEL HVERDAG

⋅ Ta med kaffen og frokosten inn på badet og spis og drikk mens du steller deg for dagen ⋅

⋅ Lakk neglene dine mens du blogger ⋅

⋅ Vask badet mens du ser på The Voice eller en annen tv- serie du liker, eventuelt ta med serien din på tredemølla ⋅

⋅ Oppdater Spotify- listen din på bussen ⋅

⋅ Gjør leksene dine i friminuttene på skolen (heh) ⋅ 

⋅ Lag store middagsporsjoner slik at du har mye rester og slipper å bruke tid på middagen dagen etter ⋅

⋅ Ta telefonsamtalene dine mens du går fra ett sted til et annet ⋅

⋅ Les til eksamen hos frisøren, negldesigneren eller et annet sted hvor du bare sitter og venter ⋅

FÅ DITT TIDSTIPS SPILT INN AV JON NIKLAS RØNNING

Har du noen gode tips til hvordan du på best mulig måte unngår tidsklemme i en hektisk hverdag? Del ditt beste tips ved å trykke på linken i slutten av videoen, det beste og mest kreative tipset blir filmet. Jeg håper torsdagen din har vært veldig fin, vi skrives igjen i morgen tidlig! Da venter en deilig oppskrift, så husk å titte innom her da også :-) 

Janne <3

Sponset innlegg

Follow

 • 28.10.2015, 11:09

VINN EN STOR OVERRASKELSE FRA ATKINS


God onsdag, fine følgere! Her går dagene av til jobb fra dag til kveld, og jeg har derfor lite tid til overs. Jeg beklager hvis dette går noe utover bloggen, men i morgen har jeg fri igjen så da skal den prioriteres :-) Det kjipe med livet akkurat nå er at Omar og jeg jobber totalt forskjellig. Han jobber mandag, torsdag, lørdag og har fri tirsdag, onsdag, fredag, søndag denne uken, mens jeg jobber tirsdag, onsdag, fredag, søndag og har fri mandag, torsdag og lørdag. Haha, er det virkelig mulig? Godt vi er samboere sier nå jeg, hvis ikke hadde det ikke vært mye vi hadde sett til hverandre. Heldigvis er typen min et nattdyr, så når jeg er hjemme fra jobb i halv tolv- tiden, er han klar for litt snakkings og tv- titting med meg før leggetid :-)

Jeg har som dere sikkert har forstått en ny konkurranse på gang, og denne gangen tenkte jeg å dele ut en overraskelsespakke med ulike barer fra Atkins Norge til en av dere! Høres ikke det fristende ut så vet ikke jeg. Egentlig kunne jeg tenke meg å beholde alle barene selv, for de er gode alle sammen! Men  denne gangen blir det konkurranse ut av pakken, og som dere ser er det en del barer som skal bli delt ut. Hvor mange som kommer i vinnerens pakke får bli en overraskelse :-)

For å delta i konkurransen trenger du bare å:

1. Like min Facebook- side HER og like dette innlegget på Facebook- knappen nederst i venstre hjørnet.

2. Følge bloggens Bloglovin HER.

- Barer fra Atkins Norge (sponset) -

Husk å legge igjen en kommentar i dette innlegget med mitt navn og din mail- adresse slik at jeg får kontakt med deg om du blir den heldige vinneren! Ha en fin onsdag! Psst. Du kan doble vinnersjansen ved å delta på min Instagram- profil også, HER. 

Janne <3

Follow

 • 27.10.2015, 18:53

I EAT THIS EVERYDAY

 • Categori: Mat

Kan jeg friste med en deilig speltlompe- pizza denne tirsdagskvelden? I hope so. Her har dere nemlig min absolutte favoritt- rett og den middagen det stort sett går i her hos meg.. de gangene jeg er alene hjemme. Og er jeg ikke det til middagstid, blir som regel speltlompe- toast kveldsmaten min. Jeg blir aldri lei! Omar og jeg jobber såpass forskjellige vakter at det er sjeldent vi spiser middag sammen. Jeg har en uvane at jeg ikke gidder å lage middag de gangene jeg er alene, noe som stadig bort er tilfellet, og jeg måtte derfor finne meg en løsning på middagsproblemet mitt - her har dere resultatet!

MY ALL TIME FAVORITE

Gårsdagens speltlompe- pizza ble laget med rester av karbonadedeig og pizzasaus som jeg hadde på helgens pizza, og den ble derfor ekstra god. Toppet med litt oregano og lett- ost, samt litt spinat, rømme og ketchup kunne jeg nok ha spist 5 til av disse. (U)Heldigvis holdt ikke kjøttet til mer enn 2 stykker, hvis ikke tror jeg ikke at jeg hadde klart å stoppe. Til vanlig pleier jeg som regel å kjøre en litt mer toast- variant av pizzaen, og holder meg til tomatpuré, kyllingpålegg, oregano og ost. Det er virkelig godt det også! Og så er det jo superenkelt å lage - og som alle vet elsker jeg slike retter..

Jeg må forresten beklage for at jeg er så dårlig til å svare på kommentarene deres om dagen. Dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på hver enkelt av dem, og at jeg leser dem alle.. Tiden strekker bare ikke helt til alltid, og da prioriterer jeg heller å komme med mine faste oppdateringer. Så fort jeg har litt ekstra tid til overs lover jeg å svare dere alle! Tusen takk for at du besøker bloggen min, og for at du stadig legger igjen en hyggelig kommentar her inne :-)

Janne <3 

Follow

 • 27.10.2015, 10:37

FRESH FLOWERS
God morgen, fine jenter! Ser dere at jeg har fått meg en ny venn? Denne søte katten fikk vi med på kjøpet når vi flyttet inn i ny leiligheten, eller.. det føles i allefall slik! Han bor i bakgården vår et sted og jeg treffer på han stort sett hver eneste gang jeg kommer eller går. Det er koselig! Jeg har jo selv ekstremt lyst på et lite kjæledyr, men jeg har bestemt meg for å vente til jeg har slått meg litt mer til ro både når det gjelder kjøp av egen leilighet og reising.. Ikke at sistnevnte kommer til å skje! Uansett. Nå har jeg han kule her å kose med så ofte jeg vil, så da haster det ikke så veldig alikevel. 

SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

Jeg er veldig glad i å kjøpe inn noen friske blomster til leiligheten de gangene jeg storvasker, akkurat som jeg gjorde i går. Da er det ekstra deilig å sette seg ned på kveldstid både med en skinnende leilighet og blomster i vinduskarmen. Denne gangen falt valget på noe helt annet enn roser, som jeg tror er første gang i historien. Jeg kjøper så og si alltid roser når jeg går til innkjøp av blomster, da disse alltid står så lenge. I går derrimot fikk disse nydelige, rosa blomstene bli med meg hjem fra butikken.

I HAVE A THING FOR EVERYTHING PINK AND BEAUTIFUL 

Siden mandagen i går gikk bort til søndagsaktiviteter, føler jeg at det er mandag og ny uke i dag i stedet. Det ble heller ingen treningsøkt på meg i går, så nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang og få svettet litt igjen. Jeg skal faktisk til å vekke Omisen as we speak, slik at vi kan få gjennomført ukens første treningsøkt sammen før jeg fyker avgårde på jobb. Der blir jeg frem til leggetid, men jeg har som alltid forhåndsskrevet et innlegg til dere. Husk å titte innom i kveld, og ha en fin tirsdag så lenge!

Janne <3

Follow

 • 26.10.2015, 19:10

SMOOTHIE(LICIOUS )

 • Categori: Mat

Ulempen med å være sammen med en bartender er at bransjefolka som regel drar ut på søndager, og at jeg er litt for svak til å takke nei til invitasjonen når det er min kjære som ber meg med ut. Heh. Etter 12,5 timer på jobb i går bar det altså rett ut på byen etter at jeg var ferdig klokken 23, iført ullgenser, parkas, joggesko og ryggsekk. De nye vennene til Omar må virkelig synes han har en fin kjæreste, etter førsteinntrykket å dømme. Heldigvis har jeg blitt såpass gammel at jeg ikke bryr meg sånn veldig lenger, men jeg kan garantere at det ikke hadde skjedd for 3- 4 år tilbake. Uansett, spontanfylla blir alltid best, og vi hadde den beste kvelden på lenge! For en koselig gjeng, og for noen gjestfrie mennesker. De fleste av folkene Omar jobber med på hotellet er fra ulike land rundt om i Europa, og som vi alle vet er de fleste kulturer mer imøtekommende og åpne enn hos oss nordmenn. Er det rart jeg vil flytte til utlandet? Eller så kan jeg jo bare fortsette å trenge meg på denne gjengen, det virket i allefall ikke som om det skulle bli noe problem. 

Gjengen flyttet seg fra bar til bar i hele gårkveld, og jeg rakk å være med på 3 av barene sammen med dem. Vi endte til slutt opp på en nattklubb hvor alle danset og koste seg til langt på natt. Til og med jeg shotet, og det tyder på at jeg har hatt det fint. Eller.. vi kan vell heller si det slik at det ikke er noe som heter "jeg liker ikke alkohol", "jeg spyr av å shotte" med bransjefolk, så jeg måtte pent takke ja til alt jeg fikk spandert. Men jeg klager absolutt ikke, for jeg storkoste meg med Omar og masse nye ansikt. I dag våknet vi begge klokken 07.30, spiste pizza og hadde latterkrampe før vi sovnet til klokken ble godt formiddag. Det ble altså ikke noen kick- start på den nye uka her i gården, men det var definitivt vært det. Av og til må en bare.. leve! :-) Og det er i stunder som dette jeg virkelig setter pris på samboeren min og det fine vi to deler. Jeg har det ikke så gøy med noen andre!

Men nok om gårsdagen. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg endelig fått meg ny blender, og da var det klart at det ble smoothie på denne jenta i dag! Jeg elsker alt som har med frukt og bær å gjøre, og hvis jeg kan få det i drikkeform er det til og med enda bedre.. så det at jeg har vært uten en blender såpass lenge er ganske utrolig. Det smakte helt himmelsk med en frisk smoothie igjen etter dagens middag, denne gangen med smak av bringebær og banan! Yummi <3


- 1 BANAN - 1 PAKKE FROSNE BRINGEBÆR - BIOLA MED SMAK AV BRINGEBÆR OG GRANATEPLE -

Kjør alt sammen i en blender til konsistensen er klumpfri og fin. Jeg elsker både fargen, smaken og utseende på denne smoothien, og gleder meg allerede til glass nummer 2 til kveldskosen i kveld. Det er virkelig ikke vanskelig å være sunn når det finnes alternativer som er så gode som dette. Kjenner jeg meg selv rett blir det nok en del smoothie- oppskrifter her inne på bloggen fremover. Jeg håper det høres fint ut! Ha en finfin mandagskveld, søte deg!

Janne <3 

Follow

 • 26.10.2015, 11:47

MONDAY INSPIRATION - MAKE IT A GOOD ONE


SLIK BLIR MANDAGEN DIN HAKKET BEDRE

Det er mandag nok en gang, og for mange kan dette være en hard dag. En dag du assosierer med noe negativt og slitsomt, som starten på en ny, kjedelig skole- eller jobbuke, og en dag som er så langt i fra helg som det går an å komme. Kanskje har du lovet deg selv at du skal spise sunt og trene masse, noe som ofte kan være hardt etter en helg bestående av kos og avslapping. Noen som kjenner seg igjen? Jeg tenkte derfor jeg i dette innlegget ville starte denne mandagen med litt inspirasjon og noen små tips til hvordan mandagen din blir hakket bedre. For det første anbefaler jeg som alltid å stå opp en halvtime, gjerne time, før du vanligvis pleier. Ta deg en god og varm dusj, smink deg litt ekstra fin, spis en bedre frokost og sett av litt tid til sosiale medier, TV eller en god bok. En rolig og fin start på morgenen setter stemningen for resten av dagen.

INSPIRASJONSJAKT

Et lite tips fra en jente som elsker alt som er fint, er å bruke tid på å finne de inspirasjonskildene som inspirerer deg mest. Det viktigste for meg hver eneste morgen er nettopp å starte dagen med en liten inspirasjonsjakt. Selv foretrekker jeg min egen side på Weheartit (her), fordi jeg her har samlet opp alle bildene som inspirerer meg mest over en lengre periode. Brukerkontoen min på denne nettsiden er en slags inspirasjonsmekka for meg - her finner jeg alt jeg synes er fint, og jeg kan sitte å stirre på de samme bildene igjen og igjen uten å gå lei. Jeg liker også å bruke tid på det store havet av bilder som Weheartit inneholder og tilfører gjerne et par bilder eller ti til min egen profil, som jeg senere kan hente inspirasjon fra igjen. Ellers kan jeg anbefale ulike blogger, Bloglovin eller Pinterest som andre inspirasjonskilder. Finn det du liker aller best - du merker fort når du selv blir inspirert, det gir en skikkelig godfølelse i magen!


POSITIVE TANKER

"A negative mind will never give you a positive life". Denne setningen er sann! Av erfaring vet jeg veldig godt at en dag kun blir topp hvis jeg starten den med å tenke positive tanker. Jeg skal ikke tvinge noen til å sprette opp av sengen overlykkelige klokken 07.00 om morgenen, det er ikke særlig realistisk.. Men, prøv å snu tankegangen til det positive så fort du våknet litt og klager stille for deg selv om hvor trøtt du er, det er mandag, det regner, høsten suger, du har litt vondt i hodet.. Ja, You get it. Våkner du opp med negative tanker vil dagen neppe snu til det positive, det kan jeg garantere deg. Og vi alle er vell enige om at det er slitsomt å være i nærheten av negative mennesker? Så alle sammen, tenk positive tanker og jeg lover deg en litt bedre start på uken! Minn deg selv på alt det som er bra i livet ditt, tenk på dager og hendelser du gleder deg til og smiil.. masse! Det gjør godt for både deg selv og de rundt deg. God mandag, hjerter! 

Alle bildene i innlegget er fra Weheartit - følg meg gjerne HER!

Janne <3 

Follow

 • 25.10.2015, 18:48

UKENS SØNDAGSMIDDAG

 • Categori: Mat

Da var min lille søndagsmiddag- kategori oppdatert nok en gang, og i dag står en herlig rett bestående av oppskåret kyllingfilet og spinat- og jordbærsalat på menyen. Hvor fristende ser ikke denne retten ut? Og jeg skal love deg at det smaker like godt som det ser ut! Her steker du rett og slett bare kyllingfilét i ønsket marinade, skjærer den i tynnes skiver og klargjør en herlig salat ved siden av. Jeg har brukt spinat, tomat og jordbær, som passet utmerket godt sammen. For å toppe retten anbefaler jeg en dæsj gresk yoghurt, eventuelt blandet med litt valgfritt krydder. 

Det er altså ikke noe hokus pokus denne gangen heller. Som jeg har sagt tidligere liker jeg å fokusere på sunn og enkel mat. Da vet jeg at det er lettere for deg som leser å ta fatt på den samme retten. Jeg vet nemlig hvor kjedelig det kan være å bruke all verdens av tid på kjøkkenet når sulten kommer. I tillegg er det mye mer fristende å gå til innkjøp av en rett når den ikke består av så alt for mange ingredienser.. synes nå i allefall jeg! Ellers blir det alltid så dyrt :-) 

Jeg håper dere liker mitt lille middagstips, og at noen av dere får inspirasjon til en av den kommende ukens middager. Fortell meg gjerne så i kommentarfeltet hvis det er tilfellet :-) Ha en fortsatt fin søndag, vi skrives igjen i morgen! Tusen takk for at du besøker siden min <3 Stor klem fra meg.. 

Janne <3

 • 25.10.2015, 10:44

MORNING BLISS


Hei, kjære deg, og god søndag! Har du husket å stille klokken en time tilbake i natt? Nå til dags gjør vell egentlig alle teknologiske duppeditter dette automatisk, men jeg regner med noen av dere fortsatt har en arm- klokke som enda ikke er stilt.. Am I right? :-) Jeg er egentlig bare innom for å ønske dere en herlig søndag; slapp av, nyt dagen og lad batteriene før en ny uke starter igjen i morgen. Tiden går fort!

På bildene ser dere min herlig lørdagskos fra i går ettermiddag. Bessa hadde med seg en liten innflyttningsgave til meg denne helgen, og hun traff skikkelig bra med å kjøpe noen av mine absolutt favoritt- sjokolader. Og det helt uten å vite om det! Hihi. Ekstra stas å få gaver når de faller så godt i smak! Enda en innflytningsgave har denne jenta klart å skaffe seg i helgen. Mamma var så snill å kjøpe ny blender til meg i byen i går, så nå blir det smoothies helt til det renner ut av ørene mine. Hehe. Jeg har planlagt en herlig smoothie- oppskrift til bloggen allerede i morgen - gled deg!

Ellers har besøket allerede reist hjem igjen. Litt trist at tiden gikk så alt for fort, men vi har storkost oss sammen i helgen - så ingen sure miner her i gården. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til jul heller, så jeg tipper tiden frem til vi sees igjen går rimelig fort. Jeg er på jobb hele denne søndagen, men jeg har forhåndsskrevet enda et innlegg. Husk å titte innom her litt senere i kveld for en deilig søndagsmiddag :-) Kos deg i dag!

Janne <3

 • 24.10.2015, 18:54

SIGHTSEEING I EGEN BY


Hva er vell en bedre måte å tilbringe lørdagen på enn sightseeing i egen by? Akkurat nå kommer jeg ikke på mye, for vi har hatt en veldig fin dag! Vi ble hentet av Eirik før klokken ble 12, og dro rett til Sola- stranda for å vise Bessa et av de vakreste stedene i området. Her gikk vi litt rundt, tok noen fine bilder og bare nøyt den fine naturen. Deretter kjørte vi rundt i Sandnes og Stavanger for å se på steder hvor Mamma vokste opp, og andre ting som er verdt å se. Etter en liten kjøretur tok vi byen til sentrum og kikket litt :-) Vi har i tillegg vært veldig heldige med været, som var meldt mye verre enn det det ble, så jeg har ikke mye å klage på denne lørdagen!

I stedet for å forsette bablingen som jeg vanligvis gjør, tenker jeg at jeg heller lar bildene snakke for seg. Jeg elsker å knipse masse bilder når omgivelsene er så flotte som på disse bildene!

Jeg håper du liker dagens turist- bilder fra vakre Solastranda her i Stavanger. Nå skal Mamma og jeg dra på butikken for å handle inn til lørdagens middag og kos. I dag står nemlig hjemmelaget Tandoori og "Skal vi danse" på planen. Litt ekstra kos må til når jeg har besøk av gjester jeg ellers ikke ser så mye, og en helg går jo så alt for fort. Derfor legger jeg fra meg pc- en nå og slenger meg i sofaen med resten av gjengen. Vi skrives igjen i morgen. God lørdag, fine deg!


Janne <3 

Follow

 • 24.10.2015, 11:01

WE FINALLY MEET AGAIN


Endelig lørdag! Jeg elsker denne dagen ut og inn, uansett hva som skjer, uansett vær og uansett alt.. Haha, hva da positiv? Jeg føler egentlig jeg alltid våkner positiv om lørdagene. Eller nå tar jeg kanskje litt hardt i.. Jeg våkner sjeldent smilende på morgenen, men så fort jeg får en kopp kaffe og tenker over at det er lørdag - da blir jeg glad da! 

Denne helgen har jeg i tillegg besøk, og da er lørdagen ekstra bra! Mamma og Bessa kom omsider frem i går kveld, bare et par timer forsinket.. NSB altså! Men så lenge de kom frem er jeg fornøyd :-) Vi dro rett ut for å spise middag i byen så fort de var fremme, og så gikk egentlig kvelden. Vi gikk litt rundt i sentrum, spiste middag, kikket både på Eirik sin leilighet og min, og bare snakket. En kjempekoselig kveld med andre ord! Nå er vi snart klare for litt sightseeing, og turen går aller først til Sola- stranda.  

Jeg håper du har det veldig fint, og at helgen din blir kjempefin! Vi snakkes igjen så fort jeg får tid <3 Denne helgen vil jeg prioritere familien!

Janne <3 

Follow

 • 23.10.2015, 19:04

EN SUNNERE HELGESNACK III

 • Categori: Mat

Dere som trodde dagens morgen- innlegg var ukens "en sunnere helgesnack" kan slappe helt av. Jeg merket i allefall fort at de tørkede insektene ikke virket særlig populære hos dere :-) De var mye bedre enn de kanskje ser ut forresten! Og jeg hadde heller aldri trodd at jeg ville putte noe så ekkelt inn i munnen min.. Men selv om jeg ikke er det har jeg alltid et lite ønske om å være den kule i dette kjæresteparet, haha, så jeg kunne ikke trekke meg mens Omisen så på! 

Uansett. Disse bildene viser en litt mer fristende snack, som jeg håper vil falle hakket mer i smak hos dere som leser også. Dette er enklere enn enklest, og egentlig ikke noe oppskrift- tips, men likevel kjempegodt. Det skal ikke mer til enn å kjøpe inn dine favorittfrukt og bær, samt litt vaniljeyoghurt for å gjøre det hele litt mer kosete. Jeg elsker å ha en slags dipp til når jeg spiser bær, og protein- yoghurten fra Yoplait passet perfekt til både jordbær og blåbær. Yummi <3

Bare et lite fredagstips fra meg. Kos deg, og spis så mye du vil. Kroppen får ikke nok frukt og bær! Dette er i allefall slik jeg ser det.. God fredag!

Janne <3

 Follow

 • 23.10.2015, 10:33

WOULD YOU EAT THIS?

 • Categori: Mat

God morgen, alle sammen! Da jeg våknet på torsdags morgen ble jeg vekket til disse herlighetene på spisebordet. Kan dere tenke dere en bedre frokost? Hehehe.. Neida, men helt siden Omar og jeg begynte å snakke om Thailand har vi begge gledet oss til å teste ut insekts- delikatessen deres. I Thailand spiser de altså tørket insekt som snacks, did you know that? 

Så da han fikk muligheten til å prøve ut dette på jobb takket han ikke nei, og snill som han er tok han også med et par pakker hjem til meg. Jeg var ikke helt klar for å teste ut disse ekle krypdyra enda, måneder før Thailand, men jeg tok motet til meg og gjorde det alikevel. For meg som hater insekter over alt på jord var dette ganske badass.

Overraskende nok smakte det veldig godt. Alle insektene var så sprø og gode, og minnet meg nesten om ulike typer chips. Favoritten så langt er den ene bille- tingen du ser i den blå pakken på bildene, den var skikkelig crispy - hvor rart det enn høres ut.

Jeg er som sagt på jobb denne formiddagen, så dette innlegget er derfor forhåndsskrevet. Så fort jeg er ferdig her går turen hjem for en liten shinings av leiligheten, før Mamma og Bessa ankommer Stavanger. Planene våre for kvelden er å dra til sentrum for å spise middag ute, og bare kose oss. Can`t wait!

Er det flere av dere som har spist tørket insekter før? Og visste dere at disse er proppet med proteiner? Jeg anser derfor ukens "Tips til en sunnere helgesnack"- innlegg som ferdigskrevet :-) Haha. God helg!

Janne <3

Follow

 • 22.10.2015, 18:04

FALL FASHION


Hei, og god høst fra meg! :-) Jeg har fått ut fingeren og tatt noen fine bilder til dere denne torsdagen. Det går litt for lenge mellom hver gang merker jeg, men jeg satser på at været holder seg tålig fint i helgen slik at Mamma kan ta enda flere av meg da! Rett før regnet høljet ned fikk jeg altså tatt disse herlige høstbildene i dag. Og jeg synes resultatet ble så fint! Jeg elsker, elsker fargene som trærne gir oss om høsten, og skulle ønske at det kunne se like fint ut hele vinteren også. Det er ikke noe gøy når høsten går mot slutten og alt blir brunt.. For her i Stavanger kommer ikke snøen og gjør bakken hvit, så da holder liksom hele vinteren seg brun også.. Jaja, nok natur- snakk. Har du det fint?

Jeg har brukt ettermiddagen sammen med Omisen, noe jeg har planer om resten av kvelden også.. før en overnattingsvakt på jobb venter meg. Vi har fått storhandlet, litt for seint fire dager etter mandag, men uansett. Nå er kjøleskapet fylt opp med ferske og sunne matvarer, noe som passer ypperlig dagen før helg. Som jeg gleder meg til kosehelg med besøk av både Mamma og Bessa!

- Skjørt Stradivarius - Sko Pull&Bear - Genser Gina Tricot - Hatt Bikbok - Klokke Skagen -

Jeg tror jeg avslutter nå slik at jeg kan nyte noen timer sammen med kjæresten min foran tv-en. Vi skrives igjen i morgen dere! Jeg håper du blir litt glad av disse høstbildene du også <3 Ha en fiin torsdagskveld!

Janne <3 

Follow

 • 22.10.2015, 10:47

MIN SNAPCHAT ER ÅPEN


God morgen, kjære deg! Når du leser dette er jeg allerede på farten. Jeg har en del ærend og møter i dag, som startet allerede i morges. Så fort jeg er ferdig er det rett hjem til leiligheten og nyte Omar sin fridag sammen med han. Jeg starter ikke på jobb før sent i kveld, noe som passer meg midt i blinken denne torsdagen. En treningsøkt skal også få plass i dagens program, men sett bort i fra det er det ikke mye annet som skal gjennomføres i ettermiddag. Det er viktig å finne en fin balanse mellom plikter og avslapping i en ellers litt travel hverdag :-)

Visste du forresten at min Snapchat- story er åpen? Det er bare til å legge meg til, jeg heter Jannelb på Snapchat, som jeg egentlig gjør omtrent over alt ellers også :-) I dette innlegget har dere mine siste snaps, enjoy!


Legg meg gjerne til på Snapchat @Jannelb, gøy å se hvem som følger meg her inne på bloggen! Ha en flott torsdag!

Janne <3 

Follow

 • 21.10.2015, 18:32

FØLER VI OSS BEDRE AV Å SNAKKE STYGT OM ANDRE?


I går da jeg satt på bussen sent på kvelden, og deretter gikk hjem fra busstoppet alene i mørket med musikk på ørene startet jeg som alltid å tenke. Hjernen min kommer alltid opp med ulike temaer og tanker sent på kvelden når jeg går helt for meg selv i mørket, og hjertet svarer... og så svarer hodet.. og så svarer hjertet hodet mitt igjen. Slik fortsetter det så lenge jeg orker å holde på, og de blir som regel aldri enige. 

For ikke mange dagene siden tok jeg meg selv i å delta i en liten baksnakking, som vi kaller det når vi snakker om en person som ikke er tilstedet. Det var ikke en særlig hard en, en sånn veldig negativ, slem baksnakking hvor en person blir direkte mobbet.. men baksnakking var det uansett.

Noen timer etter fikk jeg dårlig samvittighet for at jeg hadde vært med å baksnakke en person som ikke var med i samtalen selv.

I går begynte jeg å tenke på hvorfor jeg gjorde det. Hvorfor vi mennesker baksnakker andre mennesker. Mennesker som ikke er tilstedet og kan snakke for seg selv.

Vi baksnakker folk vi av en eller annen grunn synes er irriterende. Vi baksnakker medelever som tiltrekker seg vår oppmerksomhet. Vi baksnakker kollegaer vi kanskje synes er rare. Vi baksnakker tilfeldig fremmede som gjør noe vi synes er morsomt i butikken. Og vi baksnakker andre vi er misunnelige på, det kan til og med være en venninne... Føler vi oss virkelig så mye bedre etter dette?

I don´t think you do! 

... 

Det trenger ikke alltid være en negativ baksnakking, men det er ofte en samtale rundt hvordan man oppfatter den baksnakkede personen, og noe en ikke tørr, ønsker, eller vil nevne foran denne ene personen.

Jeg baksnakker. Du baksnakker. Vi baksnakker. Alle gjør det, selv de som mener at de aldri baksnakker og sier at de hater baksnakking. Jeg hater også baksnakking, det kan være noe av det verste, slemmeste, mest fiendtlige. Det er ikke alltid det er så alvorlig, men det er likevel ofte det ikke er vridd særlig positivt. Likevel gjør jeg det i ny og ne. Akkurat som deg. 

Jeg skriver ikke dette innlegget fordi jeg prøver å få en slutt på baksnakking. Det vil nok aldri i verden skje. Dessverre...

Men det jeg lurer på er: hvorfor snakker vi mennesker stygt om andre når de ikke selv er tilstedet? For selv om jeg gjør det selv, så forstår jeg ikke hva godt som kommer ut av det. Det eneste det gir meg som person er dårlig samvittighet.. og det er virkelig ikke en god følelse.

Jeg vet jo at også jeg blir snakket om bak ryggen min, og jeg vet at dette ikke alltid er positivt. Selvfølgelig, slik er det for alle. Det kan være direkte negativt, det kan være på grunn av sjalusi, og det kan være fordi menneskene som baksnakker deg ikke tørr å si ting de gjerne vil ha ut direkte til deg. Men hvorfor er det så vanskelig å være direkte med andre mennesker vi har noe imot, noe vi irriterer oss over, eller noe vi bare synes er rart? Er det ikke bedre bare å få det ut av verden med den personen det gjelder, slik at denne har muligheten til å forsvare seg selv? Jeg ville i allefall likt å vite om noen hadde noe i mot meg, som jeg ikke selv visste om..

Og hvis denne rare tingen du absolutt må få ut av kjeften din ikke er verdt å nevne for personen det gjelder, hvorfor da i det hele tatt prate om det? Det er ikke alle tanker som trenger å bli satt ord på. Og har du tenkt på at det kanskje er deg det er noe galt med som tenker disse tanker du tenker, og ikke vedkommende selv? Kanskje kommer det hele bare på grunn av at du selv er sjalu på personen det gjelder.. Gå inn i deg selv før du snakker høyt. Finn årsaken til dine negative tanker. Jeg vet i allefall at når jeg tenker negative tanker, er det som regel på grunn av sjalusi eller usikkerhet rundt meg selv.

Jeg vil avslutte med å spørre meg selv om jeg virkelig har noe som helst behov for denne baksnakkingen, og kanskje du vil gjøre det samme? Neste gang jeg fersker meg selv i å baksnakke noen skal jeg ta meg selv et tak i armen.. For føler jeg meg virkelig bedre av å snakke stygt om andre? Svaret er enkelt og greit nei.. 

Janne <3 

Follow

 • 21.10.2015, 12:07

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS..


.. Bite it!

Som dere sikkert forstod hadde jeg ikke det beste humøret i går morges.. Så fort jeg hadde fått vekket kjæresten og snakket litt med han, endret det seg plutselig brått. Virkelig ingen kan få meg fra bunn til topp på så kort tid som han. Da jeg gikk til jobb tok jeg meg selv i å tenke at høsten ikke skulle få dra meg ned denne gangen. Ikke i år! Og med det var tankegangen endret, og humøret har vært på topp siden. It feels good! Jeg tror mye handler om innstilling. Så jeg anbefaler dere alle å prøve å tenke positive tanker - selv de gangene det er mest vanskelig. Det vil garantert gjøre noe med deg!

Haha, i går skrev jeg også at jeg trengte minst 10 timer søvn om natten disse dager, og at jeg dermed skulle rett hjem å legge meg etter kveldsvakten min i går kveld. Det resulterte i at jeg ble liggende våken å se ferdig Life Unexpected til kloken ble 02.30. Jeg fikk derfor sovet lenge som jeg planla på denne fridagen, og våknet ikke før klokken 11.00. Jeg skal ikke si jeg liker slike døgnrytmer, men det er litt godt innimellom det også. 

Nå er Omar og jeg klare for ukens andre styrkeøkt, og jeg gleder meg. Det er lenge siden vi har vært på Fresh sammen uten å haste til den ene eller andre jobben, så i dag skal vi ta oss goood tid til både bein, rumpe og mage. Can´t wait! Når han har dratt på jobb senere i kveld, får jeg besøk av alle jentene mine, for en aldri så liten spillekveld. Jeg tenkte jeg skulle dra innom butikken før den tid og ordne et deilig fruktfat til jentekvelden også. Ingenting slår slike kosekvelder med de beste! Jeg håper du får en flott onsdag du også, vi skrives igjen i kveld!

Janne <3 

Follow

 • 20.10.2015, 12:15

SOME MORE FAVORITE PRODUCTS


Hei, fine følgere! Jeg beklager mitt lille fravær her inne om dagen, men som sagt har jeg en skikkelig uinspirerende periode om dagen, noe som selvsagt går veldig ut over bloggen. I dag spurte jeg Omar om vi mennesker også kan velge å gå i hi om vinteren, men dessverre sa han nei. Så ja, da tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på et lite blogginnlegg før dagens plikter kaller :-) Jeg får alltid en liten deppe- periode i løpet av høsten, og jeg regner med min er nå. Krysser som alltid fingrene for at den går fort over! Det beste å gjøre nå er å finne på masse gøy med venninner, de får meg alltid i godt humør. I tillegg får jeg mest sannsynlig besøk av Mamma og Bessa i helgen, og det vet jeg blir kos! Så ja, jeg skal så absolutt ikke bruke tiden min her inne til å klage. Haha. 

Det jeg tenkte å vise dere i dag er mine nye produkter. Jeg har nemlig fått tilsendt nok en pakke fra Nivea med en haug av fine produkter. Som jeg har sagt tidligere trenger ikke alltid produktene å være så dyre for at jeg liker dem. Snarere tvert i mot! Jeg liker ikke å bruke unødvendig mye penger på ting og tang (selv om jeg elsker å bruke penger), og liker bedre å få mye igjen for pengene.

- Produkter fra Nivea (sponset) -

Dusjsåpene fra Nivea er noen av mine absolutte favoritter, og denne Creme Sensitive Shower Cream er inget unntak. Såpene deres kjennes alltid silkemyke til huden, og gir fukt til huden samtidig som den rengjør. Lip butteret er det samme som jeg viste i mitt forrige innlegg, men med en ny, herlig(!) duft av blåbær. Jeg får seriøst lyst til å spise hele leppepomaden, hehe. Deodoranten har jeg ikke tatt i bruk enda, men jeg bruker for øyeblikket en annen deodorant fra Nivea som jeg er veldig fornøyd med, så jeg regner med at denne også vil falle i smak.

Rensevannet har blitt en ny, fast kveldsrutine hos meg, og jeg er kjempefornøyd allerede. Tidligere har jeg kun brukt en enkel sminkeserviett til å fjerne sminken min, men nå går jeg over ansiktet med dette rensevannet etter at jeg har fjernet sminken med en serviett. At det var så mye sminkerester igjen i ansiktet hadde jeg ingen anelse om - men jeg ser nå at jeg ikke har vasket ansiktet godt nok tidligere.

Nå venter snart jobb, hvor jeg blir frem til midnatt. Siden jeg trenger minst 10 timer søvn om dagen, drar jeg rett hjem for å legge meg etter det. Heldigvis har jeg fri i morgen, så da kan jeg sove leenge! Jeg håper du har det fint, så skrives vi igjen om ikke alt for lenge!

Vinneren av et valgfritt deksel fra Caseapp.no (HER) ble Guro Fredriksen! Gratulerer så mye til deg, du burde sjekke mailen din.

Janne <3

Follow

 • 18.10.2015, 10:50

EN AV DE BEDRE


Hei, kjære venner! Har dere hatt en fin helg? Jeg må si at blogg- motivasjonen min er på bunn disse dager, som dere sikkert har merket her inne også. Jeg hater slike perioder, men som med alt annet i livet er det bare noe en må gjennom. Alle dager kan ikke være like inspirerende og positive, eller hva. Jeg skylder på høsten denne gangen.. Vi har et utrolig fint vær i Stavanger om dagen, men det er så sinnsykt kaldt.. Jeg velger likevel ikke å klage ettersom sol er bra - uansett. Jeg har jo min fiine parkar å pakke meg inn i!

Denne helgen har jeg tilbringt sammen med Jeanett fra fredags ettermiddag til jeg la meg i går kveld, og vi har hatt det så fint sammen. Jo mer vi henger, jo mer like finner vi ut at vi er, det er nesten skremmende på noen områder! Jeg vet i allefall at det blir mye mer kvalitetstid på oss fremover, for det er noe vi ikke har vært så flinke til i det siste.

Vi startet lørdagen vår med et lite loppemarked oppe på UiS, før vi dro ned til byen og kikket videre der. Her spiste vi både lunsj på ett sted, drakk kaffe på et annet og var innom de fleste butikkene vi liker. Jeg tok til og med opp kameraet mitt flere ganger, og det er ikke ofte jeg husker på når jeg er ute på farten. Bildene er tatt på verdens koseligste café midt i Stavanger sentrum, det er så mye farger her og god stemning. Supergod kaffe hadde de også!

Da Jeanett kom tilbake til meg igjen senere på kvelden bestemte vi oss for å dra på kino. Vi så The Martian som var overraskende bra! Kanskje en smule langdratt, men absolutt en kinofilm verdt å se. 

I dag vil jeg pakke med inn i Parkas, lue og solbriller og få med meg kjæresten på en søndagstur i sola. Jeg tror derfor jeg avslutter her og går og vekker han nå :-) Jeg håper søndagen din blir fin! Vi snakkes helt sikkert igjen litt senere :-)

Janne <3 

Follow

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits