• 27.11.2015, 11:04

ATKINSFREDAG: ENKEL SJOKOLADEKREM

 • Categori: Mat

Hei, alle sammen! I dag er det tid for nok en Atkins- fredag og denne gangen har jeg gjort det enklest mulig for alle å lage det samme. Jeg ville bare komme med et lite tips til hvordan lompene, pannekakene eller frokostgrøten for helgen kan bli hakket mer spennende. Jeg vet selv hvor kjedelig det kan bli med x antall lomper om dagen, men så fort jeg får litt smak av sjokolade på, blir det så langt i fra kjedelig som det kommer :-) Her i huset byttes lett middagen ut til fordel for både frokost, lunsj og kvelds, og er ofte det som skjer de dagene Omar og jeg ikke er hjemme ved middagstider samtidig... noe vi sjeldent er. Julen og Februar- måned kan virkelig ikke komme fort nok! Men nok om det. Oppskriften på min enkle sjokoladekrem finner dere under bildet. 

⋅ PHILADELPHIA LIGHT ⋅ SJOKOLADEPROTEIN ⋅ SUKRIN ⋅ LITT KAKAO ⋅

Start med å ta ønsket mengde Philadelphia i en bolle, pisk dette godt, og smak deg frem når du så pisker inn sjokoladeprotein, Sukrin og kakaopulver. Jeg kan tenke meg at det fint vil gå an å bytte ut Philadelphia med Mager Kesam også, det handler bare om å smake seg til med sjokoladeprotein og kakao, slik at smaken på kremen blir sjokolade og ikke meieriprodukter. Jeg har ikke skrevet noe mengde på noen av varene, for det kommer for det første an på mengden sjokoladekrem du ønsker å lage og dine egne smaksløker :-) Selv er jeg ikke veldig glad i for mye smak av kakao- pulver, og har derfor brukt mer sjokoladeprotein, noe som gjør at sjokoladekremen blir ganske lys. Tar du mer kakaopulver i blir den selvsagt mørkere både i smak og utseende.

Er det noen av dere som skal gå bananas i butikkene i dag eller? Black Friday byr på så mange gode tilbud, men dessverre har jeg blakket meg på julegaver denne måneden, og må derfor stå over hele shoppingen. Menmen, ettersom jeg sparer til ferie er vell det kanskje like greit. Finner jeg noe jeg gjerne skulle ha kjøpt meg får jeg heller ønske meg det til jul :-) Tenk, det er jo første søndag i advent allerede til søndag - tiden flyyr! Jeg håper du får en flott fredag, og god helg! 

Janne <3

Follow

 • 26.11.2015, 12:03

VEGETARAFTEN HOS KITCHEN & TABLE


Hei, alle sammen! Har jeg virkelig ikke blogget siden mandag? Her går det unna, og min mindre hyppige blogging blir bare mer og mer sjeldent. Uansett. I dag er jeg på plass igjen, og har tidenes bildedryss til dere! Enjoy <3

I forrige uke skrev jeg jo dette innlegget om det kommende Go Green- arrangementet som ble arrangert på Kitchen & Table- restauranten i samarbeid med Clarion Hotel Energy her i Stavanger. Denne tirsdagen var jeg på arrangementet sammen med min gode venninne Jeanett, og hva skal jeg si? Vi storkoste oss fra vi kom til vi gikk hjem! Det er lenge siden jeg har følt meg så godt tatt vare på. Fra vi kom inn døren ble vi tatt i mot med et smil fra den ene etter den andre. Vi hilste på både bartendere, servitører og andre ansatte på Clarion Energy, og alle ønsket oss velkommen. Ja, vi følte oss så velkomne at jeg fint kunne gått hit for å nyte en bedre middag, eller bare en drink, helt alene.

⋅ CHEF MARCUS SAMUELSSON ⋅

Vi startet kvelden med noen nydelige Go Green- drinker og litt Prosecco hos Omar i baren, før vi fikk tildelt et bord og var klare for en bedre 3- retters. Mannen bak Kitchen & Table- restaurantene, Marcus Samuelsson, var også på plass, og så til at alt var i orden med både mat, kunder og service. Før vi startet på middagen kom han også bort for å hilse på alle gjestene, og for å ønske oss velkommen.


⋅ GREEN HEAVEN MED ANANAS, SPINAT OG EPLE ⋅

Denne drinken var satt på menyen for kvelden i anledning Go Green- arrangementet, men jeg håper inderlig den kommer på menyen igjen, for dette er en av de beste drinkene jeg noen gang har smakt. Jeanett var helt enig! Dette er hva vi kaller farlig godt, og hadde det ikke vært for Vodkaen i glasset hadde nok denne drinken gått ned på høykant.

Mens vi satt i baren og koste oss ble vi også servert flere herlige appetizers. Vi fikk blant annet smake på Tortillas med bønner, tomatsalsa og Creme Fraiche, Pizza med tomat, pinjekjerner, salvie, chilli og Creme Fraiche, samt en slags snacks- skje fylt med ost, nøtter og syltet rødbeter. 

⋅ VEGETARIAN APPETIZERS ⋅

Verken Jeanett eller jeg har smakt noe særlig vegetarisk middag tidligere, men jeg må si at jeg er svært så positivt overrasket over alle rettene! Kjøtt er virkelig ikke nødvendig i enhver rett når man kan lage deilige, og ikke minst fristende måltider som dette. Jeg får vann i munnen bare av å tenke på all den gode maten jeg spiste på tirsdag!

⋅ THE MENU ⋅

Til forret valgte vi Hush Puppies og Quinoa Salat. Hush Puppies er laget av mais, cheddar, vårløk, egg og brunet smør og er faktisk noe av det beste jeg har smakt. Ved siden av ble det servert en deilig dipp. Quinoa Salaten bestod av quinoa, lime, tomat, mandler, manchego, salat og urteolje. 

Til hovedrett ble det en nydelig tallerken med Falafel på meg, og en Linse og blomkål- curry på Jeanett. Hennes rett ser kanskje ikke veldig fristende eller smakfull ut, men her kan jeg love dere at vi ble overrasket. Selv om utseende er så langt i fra Tandoori som mulig, var smakene omtrent de samme. Min East River Falafel falt også i smak, og ble servert med blomkålpuré, syltet tomat, brokkoli, yoghurt og mandler. Yummi!

Til dessert bestilte vi Mango Marinert Frukt og Salt´n Sweet. Sistnevnte er en fast dessert hos Kitchen & Table, og jeg anbefaler absolutt alle gjester her å bestille denne desserten. En nydelig brownies servert sammen med karamelisert popcorn og iskrem. Mango Marinert Frukt ble servert med kokosis, noe jeg elsker, og jeg likte dette kjempegodt sammen med ulike meloner og fruktbiter.


Til sammen spiste vi altså rundt 9 ulike retter, og fikk dermed smakt utrolig mye ny og spennende vegetarmat. For de mer interesserte kan dere sjekke ut hele kveldens meny HER. Ved siden av maten fikk vi også teste ulik, økologisk Rødvin og Prosecco. Servitørene var veldig behjelpelige og flinke, og visste akkurat hva som passet i glasset til enhver tid. 

En stappmett og fornøyd jente etter alt for mye god mat og drikke. Tusen takk til Clarion Hotel Energy og Kitchen & Table Madla for et herlig måltid! I´ll be back! :-)

 Janne <3

Middag og mat er sponset av Clarion Hotel Energy - Stavanger

Follow

 • 23.11.2015, 11:11

WHY I LOVE MONDAYS


Hey you, long time no see! Har dere hatt en bra helg, alle sammen? Denne helgen har jeg jobbet 12 timer x 2, så jeg har ikke hatt mye til helg.. Men siden jeg samtidig har hatt besøk av Anniken hele helgen, og har sett henne morgen + kveld, har jeg hatt det ganske så fint likevel :-) Og så er jo jobb mer enn greit det også! Nå er det nok en stund til hun kommer på besøk igjen, men førstkommende helg får jeg allerede nytt besøk, denne gangen av min andre bestevenninne hjemmenfra. Jeg er veldig klar for noen jobbdager i starten av denne uken, før kvalitetstid med Maggi venter allerede på fredag! Livet altså <3

⋅ WHY I LOVE MONDAYS ⋅

Selv om jeg gjerne starter en hvilke som helst annen dag, er jeg enig i at det letteste er å kickstarte en mandag

Jeg har god tid til å planlegge hvordan resten av uken min skal bli

Jeg har nye mål jeg vil nå

Jeg har en hel arbeidsuke foran meg, og selv om den kanskje ser full ut vet jeg at jeg får mulighet til å føle meg produktiv

Hver mandag er jeg alltid ekstra klar for nye styrkeøkter

Etter helgen kan jeg ikke få kommet godt nok i gang med mitt sunne kosthold igjen

Jeg har hele 7 dager på meg til å gjøre alt jeg vil

I dag er planen å nyte en rolig mandag sammen med min kjære som har fri, før turen går videre til jobb i kveld. Det er veldig greit med halve vakter innimellom, spesielt etter en veldig full jobbhelg. Da får jeg liksom tid til både trening, avslapping, ærend og kos, samtidig som jeg får jobbet fra meg noen timer. Jeg håper du får en aller tiders start på den nye uken. Tenk at vi allerede går inn i Novembers siste uke! Hvorfor elsker du mandager? 

Janne <3

Follow

 • 20.11.2015, 11:03

MÅNEDENS PRODUKTER NOVEMBER


Hei, fininger! Har dere det bra? Ettersom en full jobbhelg venter meg fra i morgen tidlig har jeg en del fridager denne uken, og siden Anniken er på besøk igjen passer det meg midt i blinken. Nå skal det sies at hun er på farten fra morgen til kveld, men vi får likevel skvist inn litt kvalitetstid mellom slagene hennes. I går ettermiddag dro vi blant annet sammen for å teste ut Crossfit- senteret her i Stavanger, og hva skal jeg si? Jeg døde litt.. Jeg har trent Crossfit tidligere, men jeg tror nesten jeg hadde glemt hvor tungt det faktisk er. Til vanlig trener jeg for det meste styrke, og når vi igår ble bedt om å gjennomføre en veldig enkel, men veldig tung WOD som virkelig satt kondisjonen på prøve, var det så vidt jeg klarte å gjennomføre.. But I did, og det føltes utrolig godt etterpå!

I dag er jeg så støl at jeg ikke kan gå, men siden en ny Glossybox har dumpet ned i postkassen min smiler jeg likevel. Det er ikke så mye som skal til :-) På bildene ser dere hvilke produkter November- esken inneholder. Som dere ser finner dere både en liten sminkepung, lip lacquer, primer, dagkrem og kaviarperler til neglene. Noe av det jeg elsker med disse Glossyboxene er nettopp det at innholdet alltid er variert og nytt! Tommel opp.

⋅ GLOSSYBOX FINNER DU HER ⋅ 

- Skaff deg ditt eget Glossybox- abonnement til bare 179 kr i måneden HER (mitt er sponset) -

Jeg har ikke så mange planer for dagen, men i kveld venter kino med gode venner og jeg gleder meg veldig. Er det noe jeg elsker så er det Hungergames- filmene, og det at filmserien nå går mot slutten gjør det hele ekstra spennende. Can´t wait! Jeg håper du får en strålende helg hvor enn du befinner deg! Stor klem fra meg.. 

Janne <3 

Follow

 • 18.11.2015, 18:02

KITCHEN & TABLE ARRANGERER GO GREEN

 • Categori: Mat

⋅ KITCHEN & TABLE GO GREEN THE MANHATTAN WAY ⋅

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere jobber Omar i dag på et av Stavangers Clarion- hoteller. På Clarion Energy Madla finner dere én av de kjente restaurantene Kitchen & Table, som er Clarions egne restaurant- kjede startet av den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson som nå er verdenskjent og basert i New York. Tirsdag 24.11 arrangerer Kitchen & Table Madla for første gang Go Green the Manhattan way, hvor menyen deres blir skiftet ut med en deilig hel- vegetarisk a-la-carte meny. Ikke nok med at mat og drikke blir skiftet til deilige og grønne retter, kommer også Marcus Samuelsson selv for å delta på en helaften på Clarion Energy Madla her i Stavanger. Her vil det bli servert spennende og smakfulle vegetarretter med en liten Manhattan tvist. 

⋅ SELVESTE MARCUS SAMUELSSON KOMMER ⋅

Som dere alle vet er jeg en liten foodie, som elsker å fokusere på sunn og næringsriktig mat i hverdagen. Og under neste tirsdags arrangement er jeg så heldig å være invitert. Nå som bloggen min i stor grad består av deilig og sunn mat, passer dette bloggoppdraget meg midt i blinken, er dere ikke enige? Under Go Green- arrangementet skal jeg smake på masse deilig mat og drikke, ta bilder og mingle, for så å blogge om arrangementet. En venninne fikk jeg også ta med meg, så neste tirsdag er både Jeanett og jeg klare for en vegetar og lærerik aften. Når det kommer til vegetarmat er dette noe jeg virkelig ønsker å lære mer om, ettersom jeg vet det er bra for kroppen og fordi jeg ikke er veldig glad i kjøtt, så jeg tror dette arrangementet blir en fulltreffer hos meg! Under ser dere kveldens meny for tirsdag 24.novemeber. Dagen hvor alt på menyen byttes ut med deilige vegetariske retter:

⋅ EN MER FRISTENDE MENY SKAL DU LETE LENGE ETTER ⋅

Jeg har allerede bestemt meg for å teste ut både "Vegetable Quinoa Salad" og "East River Falafel", men vi får se hvordan det blir på tirsdagen - alt frister! For de av dere som bor i nærheten anbefaler jeg dere å booke bord HER. Menyen på Kitchen & Table slår virkelig aldri feil! Og for dere som ikke har mulighet til å delta selv, er det bare til å glede dere til oppfølgingsinnlegget mitt neste uke. Jeg lover dere masse fristende matbilder og forhåpentligvis et bilde eller to av meg og selveste Mr. Samuelsson. Jeg høres kanskje litt Star- strucked ut, men etter å ha sett minst en episode av Chopped, hvor Samuelsson er dommer, hver eneste kveld i over et halvt år er det vell nettopp det jeg er.

Janne <3

Samarbeid med Clarion Hotel Energy  - Stavanger

Follow

 • 17.11.2015, 10:45

FAVORITE SWEATER THIS FALL


Hei, fine deg! Hvordan er livet? Mitt er litt stressende, og veldig bra for tiden. Haha, jeg har funnet ut at det går i berg-og-dalbane og at livet er topp så fort jeg får litt avslappingstid med Omar, en god treningsøkt og ellers unnagjort alt som må unnagjøres, og at jeg sier det ikke går fult så bra med en gang jeg må takle masse stress. I guess it´s all in the head! Men ja, jeg har det i allefall bra. Jeg har hatt fri siden fredags ettermiddag, og søndagskveld hadde både det ene og det andre besøket dratt hjem. Siden har jeg kun slappet av, hengt med kjæresten min og fått orden på kaoset i hodet. Nå starter jeg ukens første jobbvakt med en stressfri kropp, og gleder meg veldig til Anniken kommer tilbake til meg allerede i morgen kveld <3

⋅ KÅPE OG SKJORTE GINA TRICOT ⋅ GENSER OG SEKK BIKBOK ⋅BUKSE TOPSHOP ⋅ SKO ADIDAS ⋅

Denne gangen håper jeg vi får litt mer tid sammen, i stedet for bare å styre med hvert vårt når hun først er her i Stavanger. Selv om det er veldig deilig å bare ha henne rundt meg i hverdagen, just like old days. Dagene i Tvedestrand hvor vi bodde i samme småby, gikk på samme skole, og hang sammen på fridagene våre som oftest i helgene. Jeg håper vi alle sammen ender opp i samme by når vi blir eldre og skal stifte familier. Hei, alle jentene mine, bli med oss til Kristiansand!

⋅ FAVORITTGENSER FRA BIKBOK ⋅

Denne heerlige genseren ble med meg hjem fra forrige helgs Oslo- besøk og jeg er så fornøyd. Genseren er kjøpt på Bikbok, og passer i mine øyne like godt til et svart skinnskjørt, over en fin skjorte som på bildene, eller sammen med en kosebukse på kalde høstkvelder. Jeg får virkelig ikke nok av strikkegensere!

Da jeg startet på dette blogginnlegget i morges ville ikke fingrene mine skrive, det er slik det føles å blogge når det blir gjort for sjeldent... men så plutselig kom jeg inn i det igjen, og nå vil jeg egentlig ikke stoppe. Dere hører nok fra meg igjen om ikke veldig lenge :-) Nå skal jeg straks spise frokost og gjøre meg klar for jobb. Jeg håper du får en tipptopp tirsdag!

Janne <3

Follow

 • 15.11.2015, 11:22

TIL OSS SOM IKKE KAN GÅ PÅ HØYE HÆLER


.. men som gjerne ønsker de kunne!

Julesesongen nærmer seg med stormskritt, og det er snart klart for både julebord, julaften og nyttårsaften. Selv om jeg hater å gå med høye hæler, nettopp fordi det både er vondt og fordi jeg ikke klarer det, er det klart at jeg ønsker å pynte meg likevel. Alle er vell enige at det aller fineste til julekjolen er høye hæler, så jeg har lenge lett etter noen sko også jeg kan bruke til mine 3 nye, fine kjoler. Her har dere resultatet: 

⋅ SANDALER FRA NELLY.COM ⋅

Disse skoene fra Nelly er både elegante, fine og høye, samtidig som de ikke er alt for høye - og derfor ikke vonde å gå med. I´m in love! Billige var de også. Til deg som ønsker å pynte deg med høye hæler, men som hater å gå med for høye sko, finner du mange fine varianter HER.

Jeg håper dere likte tipset, og at søndagen blir veldig fin! Min skal gå til trening, vasking og avslapping med mange episoder av min nye favorittserie.. much needed! 

Janne <3 

Follow

 • 13.11.2015, 10:18

EN PERFEKT HØSTMORGEN


Hei, og god morgen! Det går litt lang tid mellom hvert innlegg for tiden, og jeg vet derfor ikke helt hvor jeg skal starte. Her går dagene unna med besøk og jobb, og jeg har derfor ikke mye tid til sosiale medier. I bunn og grunn er dette veldig deilig, da jeg vanligvis bruker opp mot 4-6 timer på PC- en daglig. Er dette starten på en ny livsstil kanskje? Hehe. Jeg kom hjem fra Oslo mandag, dro deretter rett på jobb, og fikk så besøk av min bestevenninne hjemmefra tirsdag. Hun skal faktisk overnatte hos meg helt frem til søndag, og i tillegg får jeg besøk av lillesøsteren min så fort jeg har kommet meg hjem fra jobb i dag. Leiligheten er altså snart fylt opp for helgen, og jeg ser frem til både søsken- og venninnekos hele helgen.

⋅ PARFYME MED24.NO (SPONSET) ⋅ GENSER BIKBOK ⋅

Bildene er tatt tidligere denne uken og er altså ikke fra denne fredagen. Dette innlegget er forhåndsskrevet, og fredag står jeg nemlig opp kl. 06.30, sikkert trøttere enn trøttest, før jeg busser videre til jobb en halvtime senere. Når jeg har besøk og er oppe lenger enn midnatt og skal stå opp tidlig fungerer egentlig ikke kroppen min før dagen etter, så ja, dere kan jo tenke dere formen min i dag. Menmen.. jobb må til, og etter dagens vakt har jeg fri igjen frem til søndag - så jeg har ingenting å klage på :-)

Jeg håper du får en kjempefin helg hva enn du finner på. Jeg har planer om å starte på julegavene allerede i morgen, noe jeg ser veldig frem til. Finnes det egentlig noe koseligere enn julegave- shopping? :-) God fredag, fine jenter!

Janne <3

Follow

 • 11.11.2015, 11:17

DEN ALLER BESTE PARFYMEN


Hei, alle sammen! Jeg har vært så heldig å få tilsendt noen valgfrie produkter fra Med24.no, en sunnhets- og livsstilsnettbuikk som har produkter fra mange kjente merker. Faktisk så inneholder nettbutikken så mange helse- og skjønnhetsprodukter at du sikker kan bli sittende i flere timer før du kommer deg igjennom dem alle - og det liker vi! 

Valget mitt falt fort på en parfyme da dette er noe jeg trenger, og da jeg så at de hadde min favorittduft fra Versace - Bright Crystal - inne. Denne parfymen kjøpte jeg første gang på min aller første reise til Mexico, og lukten tar meg alltid rett tilbake til Playa del Carmen. Kanskje det er derfor jeg liker den så godt? Det også det at parfymen er så lett og god, jeg hater nemlig tunge dame- parfymer. 

I tillegg klikket jeg hjem en søt, liten håndkrem med mandelolje og sheasmør som er perfekt å ha med i vesken, noen barberhøvler til min neste reise og en neglelakk i en nydelig høstfarge. Dere skal selvsagt få se neglelakken på en dag jeg har litt bedre tid. Jeg tror i allefall den vil løfte opp ethvert høstantrekk noen hakk.

Ta gjerne en titt på det store utvalget til Med24.no HER. Som dere ser er kategoriene mange, og produktene enda flere. Kanskje finner du noen fine julegaver til mor, far, søster, bror, kjæresten eller en god venninne her inne? Eller bare en liten førjulsgave til deg selv. Det er viktig å ta vare på kroppen, så et helse- eller skjønnhetsprodukt skader vell ikke? :-) Hehe.

⋅ NEGLELAKK HER ⋅ BARBERHØVLER HER ⋅ HÅNDKREM HER ⋅ PARFYME HER

⋅ ALLE PRODUKTER FRA MED24.NO (SPONSET) ⋅  

Jeg håper dere liker slike innlegg hvor jeg viser ulike produkter, trykk gjerne "Liker" på Facebook- knappen nederst i venstre hjørne om dette er noe dere ønsker mer av. Vi skrives igjen om ikke så lenge! Nå skal snart komme meg avgårde på jobb, hvor jeg blir frem til leggetid.. Ha en super onsdag, fine deg! 

Janne <3 

Follow

 • 10.11.2015, 09:50

EN SUNNERE HELGESNACK IIII

 • Categori: Mat

Hei, kjære lesere, og takk for at dere fortsatt titter innom her på siden min :-) Jeg beklager mitt lille bloggfravær den siste uken, men det har seg sånn at jeg har vært på farten hele tiden, samtidig som jeg rett og slett ikke har følt for å blogge. Bloggen min skal være et fristed i hverdagen, et sted hvor jeg har det gøy, og når det kommer periode hvor jeg ikke synes dette er så gøy lenger, tar jeg meg heller en pause enn å stresse med å blogge når jeg ikke har lyst. Vi får se når jeg er tilbake for fult igjen, men det kommer nok i det minste en oppdatering i ny og ne :-)

Omar og jeg tok oss som sagt en spontantur til Oslo fra fredag til mandag, og deretter dro jeg videre på jobb hvor jeg har vært til nå. Siden forrige helgs tips til en sunnere helgesnack derfor aldri ble publisert tenkte jeg å gjøre det nå i stedet. Jeg rakk ikke å lage disse herlige banan- bitene før solen var gått ned, og bildene ble derfor så som så (enda en grunn til at bloggmotivasjonen ikke er på topp), men jeg håper de likevel frister litt. godt og enkelt!

⋅ FRYSTE BANANBITER MED PEANØTTSMØR OG SUKKERFRI, MØRK SJOKOLADE ⋅

Har dere forrsten fått med dere at min favoritt- jente Janni Delér har kommet med sin egen kolleksjon hos Nelly? Jeg elsker omtrent alle plaggene, og det har kanskje noe å gjøre med at jeg har sett bilder av Janni med plaggene selv, jenta som kler det meste. Jeg har egentlig shoppe- forbud med meg selv, men vi får se hvor lenge det varer når jeg nå har fylt opp handlekurven hos Nelly og får lønn om to dager. Heh. 

Jeg håper dere får en kjempefin tirsdag, vi snakkes nok snart igjen! Stor klem fra meg.. Jeg håper du har det kjempebra! 

Janne <3

Follow

 • 05.11.2015, 11:43

THAT´S WHAT´S UP


Åhh, jeg vil så gjerne inn på Hennes & Mauritz sine nettsider og sjekke ut Balmain- kolleksjonen, men det er så mye trafikk på siden deres at jeg ikke kommer meg inn. Etter at jeg så noen før- bilder av noen av plaggene på diverse sosiale medier har jeg siklet etter en grønn kjole fra kolleksjonen. Kjenner jeg meg selv rett er nok alt jeg har lyst på utsolgt før jeg i det hele tatt rekker å se prisen, men det er verdt et forsøk. For en eksklusiv og flott kolleksjon! Noen av dere som har skaffet dere noen plagg idag? Tell me :-)

Jeg føler jeg har vært litt kort i blogginnleggene mine den siste uken, så hva skjer egentlig i mitt liv? For det første er vinterens reise i boks, jeg har fått fri fra jobb, jeg har spart opp masse penger, og alt ser egentlig veldig lyst ut. Jiippi! Jeg har vært litt usikker på jobbfremtiden min etter jul for tiden, men nå ser det endelig ut som om jeg har sikret meg nok vakter til å beholde min kjære jobb som jeg er så glad i. Og med det har jeg heller ingen bekymringer rundt verken inntekt før/etter jeg reiser, eller fri mens jeg er på tur. Can´t wait!

Ja, og min sosiale uke er fortsatt sosial. Jeg har trent masse med Omar, vært på bytur den ene dagen og Ikea- shopping den andre med min gode Jeanett, og hatt jentekveld med en annen Jeanett og Helene. Som sagt tidligere var jo planen å få besøk av Maggi og kjæresten hennes i helgen, men siden Morten må jobbe, ble dette avlyst, så nå venter en aldri så liten Oslotur på meg og Omar i stedet. Vi skal besøke søsteren hans og familien hennes, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til å se de søte små igjen. Nå har jeg ikke sett tantebarna til Omar siden i sommer, og når de er i en alder av 0 og 2 vokser de så fort at det ikke skal gå lang tid før utviklingen er stor. Nei, dette tror jeg blir en veldig fin helg! Kanskje får jeg presset inn litt tid til noen Oslo- venninner også i løpet av helgen? :-) Vi får se, vi får se..

I dag må jeg altså bruke dagen til fornuftige ting som vasking av leiligheten, som jeg har utsatt snart en hel uke, pakking av koffert, som innebærer å sette sammen masse antrekk, trening og blogg. Jeg må jo forberede det ukentlige "En sunnere helgesnack"- innlegget mitt idag, ettersom jeg reiser til Oslo i morgen. Dette ble et veldig langt og rotete innlegg, men når man har mye på hjertet en torsdagsmorgen får det nesten bli sånn. Jeg tror jeg avslutter her, og tar meg en tur på Fresh i stedet. Ha en flott torsdag, alle fine!

Janne <3

Follow

 • 04.11.2015, 10:48

MINE BESTE PANNEKAKER

 • Categori: Mat

Hei, alle! Jeg sa jo her om dagen at jeg skulle prøve meg på en ny pannekakeoppskrift - and so I did! Tidligere spiste Omar og jeg pannekaker omtrent daglig, men den siste tiden har det blitt alt for dårlig med det. Hvorfor? Det vet jeg ikke. Men en ting er sikkert, og det er at det er et perfekt måltid både som frokost, lunsj eller kvelds. For det første metter de utrolig godt, og for det andre er smaken veldig god. I tillegg er de laget på null komma niks - det blir ikke stort bedre enn det! 

⋅ COTTAGE CHEESE ⋅ HAVREMEL ⋅ BANAN ⋅ EGG ⋅ HAVREGRYN ⋅ 

Her har jeg toppet med valnøtter, hasselnøtter, peanøttsmør, cottage cheese og honning. Dette er faktisk noe av det beste jeg har smakt, og jeg hadde lett valgt pannekakene mine over en hvilke som helst godteripose.. og det skal mye til før jeg sier! Jeg håper noen av dere prøver dere på den samme oppskriften :-)

Nå skal jeg straks på trening med Omar, før en aldri så liten fjelltur med Jeanett venter. I dag skal bein og rumpe få kjørt seg godt! Jeg håper du får en fantastisk onsdag!

Janne <3

Follow

 • 03.11.2015, 10:55

MY FAVORITE KNIT AND SOME SNEAKERS


Hei, jenter! Nå synes jeg det var på tide med noen nye antrekksbilder her inne. Når jeg nå blar nedover siden min på bloggen ser jeg jo at bildene av meg blir sjeldnere og sjeldnere. Jeg føler nesten at jeg har blitt en ren matblogger.. ikke at det gjør noe, men jeg liker godt variasjon her inne :-) Grunnen til lite antrekksbilder er rett og slett været og mørket ute.. Hvis jeg skal ta antrekksbilder som jeg blir fornøyd med nå må dette skje på formiddagen, og da er jeg enten på trening eller på jobb, så ja.. Bloggeres store dilemma nå om høsten :-)

⋅ GENSER OG BUKSE GINA TRICOT ⋅ SEKK BIKBOK ⋅ SOLBRILLER RAYBAN ⋅ SKO NIKE ⋅

Jeg har forresten fått et dødskult blogg- oppdrag, som jeg gleder meg utrolig mye til å delta på! Jeg skriver mer om dette så fort jeg har fått litt mer informasjon og litt mer er klargjort, men jeg kan si at det har noe med mat å gjøre :-) Jeg skal på jobb så fort dere er oppdatert, og her blir jeg frem til midnatt. Treningen må dessverre unnvike i dag, men siden jeg hadde en killer økt i går fungerer det helt greit med en fridag i dag. Jeg er back on track igjen i morgen!

Før jeg avslutter må jeg jo avsløre vinneren av en overraskelses- pakke med Atkins- barer (HER), som ble Stine Vesterheim Lund. Gratulerer så mye til deg, du har fått mail fra meg. <3 Jeg håper tirsdagen din blir kjempefin, så snakkes vi igjen imorgen! Stor klem fra meg.

Janne <3

Follow

 • 02.11.2015, 09:57

PERFECT NAILS FOR FALL


PUT A RING ON IT

Hei, og god mandag, alle fine! Er dere klar for en ny uke? Jeg har lite på planen denne uken, og tenker derfor jeg vil ha en sosial uke med masse venninnekos. Det starter allerede i ettermiddag hvor jeg skal på en aldri så liten bytur med min kjære Jeanett. Har hun tid har jeg også tenkt til å lure henne med på en liten fjelltur en av de kommende dagene. Dette er noe jeg gjør alt for sjeldent, men som jeg synes kan være riktig så koselig. I tillegg er det helt gratis, noe som passer meg ypperlig :-) Det blir fort litt dyrt i lengden hvis alle venninne- datene skal inneholde byturer, cafébesøk, kinoturer og liknende. 

Til helgen får Omar og jeg besøk av et vennepar, noe jeg tror blir veldig koselig! Det er alltid gøy når vi kan henge sammen med andre par, og alle koser seg sammen. Denne gangen er det min bestevenninne hjemmenfra, og hennes "nye" kjæreste som kommer på besøk til oss. Jeg har faktisk bare møtt han en kort gang tidligere i sommer, så det er på tide at vi blir litt bedre kjent, og at Omar blir enda bedre kjent med Maggi. <3


PERFECT NAILS FOR FALL

På bildene ser dere lørdagens detaljer, hvor både neglelakken, ringene og masken ble kjøpt inn for helgens festligheter. Jeg kjøper svært sjeldent inn slike småting som dette, så det synes jeg var vell fortjent etter en lang arbeidsuke med mye vakter. Hehe. Det er viktig å finne unnskyldninger for å shoppe litt med god samvittighet :-)


ALLE DETALJER FRA H&M

Denne masken som jeg brukte på Halloween- feiringen på lørdag synes jeg er så classy og fin. Det er nesten så jeg har lyst til å bruke den som hodepynt til hverdags, men det blir kanskje litt for langt unna normalen, eller..? Kanskje jeg skal innføre en ny trend ;-) Jeg liker jo å gå for noe som ikke alle andre går for hele tiden. Jeg håper dere får en kjempefin mandag, så skrives vi snart igjen!

Janne <3 

Follow

 • 01.11.2015, 11:28

DONUTS FOR BREAKFAST


Good morning, lovelies! Hadde dere en fin Halloween i går? Og var det noen av dere som feiret? Selv var jeg på besøk hos et vennepar med enda flere venner, og vi storkoste oss fra tidlig kveld til seint på natt. Leiligheten vi var i var pyntet med Halloween- stæsj fra topp til tå - så gjennomført og bra! Helene, you did good! Noen hadde kledd seg ut, andre ikke, og noen gikk for en enkel maske til festantrekket slik som meg. Jeg har dessverre ikke noen fine blogg- bilder å vise dere fra kvelden min, men dere som følger meg på snapchat har vell allerede fått med dere gårskveldens antrekk? Hvis ikke er det bare til å legge meg til @Jannelb. 

Etter litt spill, latter, musikk og kos dro noen hjem, mens andre dro videre til byen. Siden både Omar og jeg skal jobbe denne søndagen bestemte vi oss for å dra hjem, men så fort vi kom oss til leiligheten snudde vi for å gå til byen og kjøpe nattmat. Ingenting er som nattmat dere! Hihi. I dag våknet jeg like mett som jeg la meg, men fikk likevel trykket innpå denne herlige donutsen til kaffen. Det er 01.november, og en ny måned må vell alltid feires? :-)

Nå har jeg planer om å slappe helt av noen timer her hjemme, før turen går videre til jobb. Her blir jeg faktisk helt til i morgen tidlig, så mye ut av søndagen får jeg nok ikke. Jeg håper Omisen snart kan komme seg hjem fra jobb, så vi får vært sammen noen få timer før jeg fyker avgårde. Jeg har så lyst til å prøve meg på en ny pannekakeoppskrift til lunsj i dag, men jeg gidder rett og slett ikke å lage dem bare til meg selv. Hehe.

Tenk at det er 01.november allerede da! Tiden går så fort, men.... bare 1 måned igjen til juul! Ha en flott november- måned alle sammen :-) Og god søndag!

Janne <3

Follow

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits