• 31.12.2015, 09:44

NEW IN: LEATHER BOOTS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Leather Boots here

Jeg fant disse bootsene på supersalg her om dagen, og kunne ikke gjøre annet enn å ta med meg ett par hjem. Se så kule de er! Jeg bruker som regel opp ett par boots hver vinter, og må derfor gå til innkjøp av nye årlig. I år er jeg ganske seint ute, men bedre seint enn aldri, right? Omar og jeg sitter for øyeblikket i vår fine hotellseng og nyter en lang og rolig morgen sammen. Vi har allerede vært nede og spist en bedre frokost, og skal sjekke ut treningssenteret her på hotellet om ikke alt for lenge. For de av dere som ønsker å se mer kan dere legge meg til på snapchat - jannelb heter jeg der. I kveld blir det kalkun og nyttårsfeiring med venner her i byen, og i morgen går turen hjem igjen til Stavanger. Det skal bli så godt å komme inn i faste rutiner igjen! Nyt den aller siste dagen av året, alle fine.

 • 30.12.2015, 10:39

DETAILS: BLACK, GREY & SILVER


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Wool Coat here Turtleneck here Jeans here Purse monki Belt ginatricot

Jeg får virkelig aldri nok av svart, grått og sølv, enkle antrekk og små detaljer ? akkurat som gårsdagens antrekk. Det er ikke mye mer enn en ullkåpe, en veske og et kult belte som skal til for å sprite opp et heltsort antrekk. Genseren på bildet fikk jeg til jul av min kjære Anniken, og den har allerede blitt min nye favorittgenser. Jeg har nemlig dilla på enkle, inntilsittende gensere med en liten, høy hals, og tror jeg må gå til innkjøp av minst én ny en her i Kristiansand etter å ha sett veldig mange fine på Sørlandssenteret sammen med Mamma i går. Nå skal jeg straks vekke Omar slik at vi kan få rumpene våre bort til Fresh Fitness, der venter nemlig en tung og veldig etterlengtet treningsøkt. Senere går turen til familien hans for litt mat og kos, før jeg skal besøke Maggi- min i kveld. Jippi! Kos dere masse på den nest siste dagen av 2015!

 • 29.12.2015, 10:07

TODAY´S: THE PERFECT LEVIS


Levis 721 High Rise Skinny Jeans here (ad.link)

Jeg ønsker meg en ny Levis, og jeg tror vi har en vinner over her. Dessverre er nettbutikken utsolgt for min størrelse, men jeg håper jeg kommer over en Levis- butikk et sted i Thailand, hvor prisene er litt mindre stive enn her i Norge. Jeg hadde veldig flaks på dette punktet da vi var i Mexico sist, så jeg krysser fingrene for at jeg finner denne modellen på årets ferie. Nei, det blir faktisk neste år, men siden vi bare har 3 dager igjen av 2015 kaller jeg like gjerne 2016 for i år :-) Min Tvedestrand- jul er dessverre over for i år, og om ikke lenge går turen videre til Kristiansand. Det er leit at julen nesten er over, jeg kommer til å savne familien og dyra noe voldsomt etter en super uke med masse kos her hjemme. Heldigvis skal Omar og jeg kose oss enda noen dager i Kristiansand før hverdagen starter for fult i Stavanger igjen neste uke, slik blir overgangen enda litt lettere. Jeg håper dere alle koser dere i romjulen! Vinneren av min jule- konkurranse på Facebook ble forresten Malene Johansen, gratulerer så mye til deg!

 • 28.12.2015, 10:32

SPONSET VIDEO: JOY


Noen av dere som har fått med dere at Jennifer Lawrence har hovedrollen i en ny kinofilm som akkurat har kommet på kino her i landet? Hvis ikke, det har hun, og så fort jeg så hvem som hadde hovedrollen vekket filmen interesse hos meg. Jeg er nemlig en stor fan av Hunger Games- triologien, og synes Lawrence er en helt fantastisk skuespiller. Med sine 25 år og allerede vinner av en Oscar er det kanskje ikke bare jeg som mener akkurat dette. Som dere ser av bildene over heter filmen Joy, som også er navnet på hovedpersonen i filmen, og er inspirert av den sanne historien om businesskvinnen Joy Mangano, en trebarnsmor som grunnla en mektig familiebedrift og imperium. I filmen følger vi Joy, en hardtarbeidende alenemor med en nesten ødelagt familie, over fire tiår. Hun drives av å oppfinne, samt ta vare på dem rundt seg, men blir stadig møtt av svik og forræderi. Regissøren David O. Russel trosser sjangeren han vanligsvis følger og forteller gjennom Joy en historie om familie, lojalitet og kjærlighet. Jeg vet i allefall hvilke film jeg skal se neste gang jeg skal på kino! Noen av dere har kanskje allerede sett den?

Sponset innlegg

 • 27.12.2015, 11:36

ANTREKK: JULEKJOLE & SNEAKERS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Fake Faux bikbok Dress bikbok Purse here Shoes here (ad.links)

Hei, fine jenter! Koser dere dere med juleferie? Jeg nyter dagene hjemme i Tvedestrand, og vil helst bare være her et par uker til. Dessverre går ferien mot slutten, men jeg klager absolutt ikke. Jeg har enda et par dager her hjemme, før turen går videre til Kristiansand for en liten ukesferie der også. Jeg har vært litt sjåfør mens jeg har vært her hjemme, og da er det klart at de høye hælene blir byttet ut med et par kule sneakers (som jeg har fått et par nytt av til jul som jeg gleder meg til å vise dere). Nå skal det sies at jeg hadde med meg et par sorte pumps i vesken til dette antrekket, men jeg synes det ble riktig så meg med disse hvite Adidasene. Jeg fikk derfor Omisen til å knipse et par bilder av meg i vinden før vi dro i familieselskap. I dag blir det kun avslapping av sofaen her hjemme, etter en lang og gøy dag sammen med venner i går. Og ja, vi har endelig fått snø! Lykke

 • 25.12.2015, 10:12

SUKKERFRIE JULEKAKER

 • Categori: Mat

I samarbeid med Atkins Norge

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sukkerfrie julekaker fra mammas beste juleoppskrift

Julen er enda ikke over, og det er klart at julekosen varer enda et par dager (minst 1 og 1/2 uke). Er det en slager som går igjen hos oss så er det mammas konfektkaker som hun kaller det. Dette er verdens beste cookies i mine øyne, og noe jeg spiser plenty av hver eneste jul. Jeg stemmer for sukker i jula, men når jula går over en hel måned,og juleferien min varer i hele to uker, kan det være greit å redusere sukkerinntaket noe mot slutten av ferien. Slik blir det i allefall lettere å komme tilbake til hverdagen på nyåret! Som Atkins- ambassadør har jeg derfor valgt å dele en sukkerfri julekake- variant med dere i år. Jeg har rett og slett byttet ut sukkeret med sukrin, hvetemel med havre og spelt og brukt en kokesjokolade uten sukker i mammas gode, gamle juleoppskrift. 

Visp 100 g mykt smør og 80 g sukrin hvitt. Visp så inn 1 egg. Rør inn 175 g havre- og speltmel, samt 1 ts bakepulver. Tilsett finhakket, sukkerfri sjokolade tilslutt, og rull ut små kuler som du plasserer og trykker litt ned på et stekebrett. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Oppskriften gir ca. 29 søte, små og veldigveldig gode julekjeks. Yummi!

 • 23.12.2015, 09:53

TODAY´S: THE OVERSIZED BLAZER


Black Oversized Blazer here (ad.link)

Hvor kul er ikke denne oversized blazeren? Jeg har forelsket meg helt i Asos den siste tiden, og jeg vet at neste gang jeg skal nettshoppe blir det definitivt fra denne siden. Denne blazeren synes jeg var helt perfekt både i snittet og lengden, og jeg ville ha brukt den sammen med nøyaktig det samme som modellen over; en hvit t- skjorte, en jeans og en sort hatt. Tommel opp! Jeg har endelig fått stumpen min til Tvedestrand, og det var så godt endelig å se familien min igjen. Og ikke minst bare være hjemme i huset vårt, her har jeg nemlig ikke vært siden sommeren. Omar og jeg dro rett til Kristiansand for å besøke familien hans en liten tur før jul i går, men nå blir det det bare Tvedestrand- avslapping resten av ferien. Jeg hadde min første natt uten mareritt og masse rare drømmer på en lang stund i går, så jeg antar at kroppen endelig har skjønt at det er på tide å slappe av. Jeg håper dere får en fantastisk fin jul med alle dere er glad i!

 • 20.12.2015, 11:34

PARTY SEASON´S UP


Purse here Pumps here Red Sequin Dress here Red Lipstick here Faux Fur here (ad.links)

Gjett om ikke denne jenta har klart å bli syk da? Og det bare fire dager før selve julaften, og rett før jeg reiser hjem for å være sammen med familien min. Det er så typisk meg. Nå krysser jeg bare alt av fingre og tær for at dette er over like fort som det startet, for selv om jeg har planer om å tilbringe mesteparten av jula inne på sofaen, har jeg ingen planer om ikke å være i form. Jeg må jo ha nok energi til å leke med vår kjære, lille valp! Uansett.. Denne helgen har derfor gått til senga, tv og opprydding på pcen. I tillegg til litt Photoshop, som dere ser over her. Her har jeg satt sammen et perfekt juleantrekk som jeg håper inspirerer noen av dere som enda ikke har funnet den perfekte julekjolen. Litt glitter slår vell aldri feil under julens festligheter? I allefall ikke sammen med kombinasjonen av rødt. Nå skal jeg se om jeg orker å vaske håret- much needed. Jeg er superhappy for at jeg pakket ferdig jule- kofferten før helgen startet, for det hadde blitt et ork når energien er på bunn. God søndag!

 • 19.12.2015, 16:02

NEW IN: GREY WOOL SHOES


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Grey Wool Shoes here

Her er skoene jeg snakket om i tirsdagens innlegg, så hva synes du? Selv om jeg lenge tvilte på å gå til innkjøp av nye sko en uke før jul, klarte jeg ikke å la være når de var satt ned til 200 kr. Det tok oss kanskje 30 minutt å bestemme oss, men det hjalp litt på samvittigheten når Jeanett også var svak og kjøpte et nytt klesplagg til seg selv. Du vet det er lettere å være svak sammen med noen ;-) Den dårlige samvittigheten gikk over like fort som den kom, spesielt da jeg fikk beskjeden om at skoene var satt ned ytterligere 50 kr i kassen. Ingenting føles bedre enn å kjøpe noe en ønsker seg på salg! Dagen etter dro jeg tilbake og kjøpte meg en ullkåpe jeg har sett på i hele høst, jeg var så heldig å få en tidlig julegave av min snille mamma. Viser dere denne en annen dag. Jeg må bare si at Monki har så mye fint om dagen! Har dere forresten fått med dere julekalenderen til Nelly? I dagens luke skjuler det seg nemlig -40% på alle party- favorittene deres. Bør sjekkes ut her (ad.links).

 • 18.12.2015, 10:35

TODAY´S: MOM JEANS


Washed Black Mom Jeans here (ad.link)

Det virket som om min nye Today´s- fashionkategori falt i smak hos dere, så jeg kjører igang med nok et innlegg i dag. Jeg kommer nok til å fokusere litt mer på mote her inne på bloggen fremover, ettersom det er dette jeg interesserer meg mest for, i tillegg til reise når jeg har muligheten til det! På bildet ser dere min nye favoritt- jeans, som jeg tror jeg må bestille hjem asap. Det er samme bukse som jeg brukte i mitt forrige kollasj, men jeg har forelsket meg så i den at jeg synes den fortjente et eget innlegg ;-) Denne vil jeg bruke sammen med min fuskepels og noen høye hæler, eller bare et par sneakers. Hvis ikke vil jeg gjøre akkurat som modellen på bildet - dette antrekket er i mine øyne så on point som det går an å bli. Klem! 

 • 17.12.2015, 06:49

TODAY I WANT TO WEAR.. # 1


 

Wool Coat here Turtleneck here Heels here Mom Jeans here  Leather Bag here (ad.links)

Jeg har virkelig fått dilla på Photoshop om dagen, og jeg kan sitte å leke meg med redigeringen i flere timer i strekk. Jeg vet ikke hvor lenge den gleden varer, men det vil i allefall bety at det kommer en del collager på bloggen fremover. Hope you like it! Og forhåpentligvis blir de bedre og bedre etterhvert som jeg blir flinkere med programmet. Jeg har forresten startet tidenes julekonkurranse på Facebook- siden min, så om du liker Adidas burde du sjekke den ut her. Ha en fin dag!

 • 15.12.2015, 19:17

ANTREKK: FAUX FUR & RIPPED JEANS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ripped Jeans topshop Faux Fur bikbok Shoes pull&bear Turtleneck here (ad.link)

Endelig et nytt antrekksinnlegg her inne! Det var virkelig på tide, og jeg håper at det kan bli litt bedre med det fremover. Jeg elsker å sette sammen ulike antrekk, som jeg igjen elsker å vise til dere i form av bilder. Fuskepelsen har endelig fått kommet frem fra skapet igjen, og temperaturen har sunket såpass mye at denne tykke jakken passer perfekt. Jeg håper dere liker bildene og at dere ikke legger like mye merke til etterveksten som det jeg gjør. Eller nå som jeg sa det var vell det løpet kjørt.. Jaja, jeg vet om noen som skal ønske seg en tur til frisøren i bursdagsgave! Jeg har vært i byen sammen med min kjære Jeanett i hele ettermiddag, og med meg hjem ble verdens kuleste sko for bare 150 kr. Det er hva jeg kaller et kupp. Gleder meg til å vise dere!

 • 14.12.2015, 17:44

TODAY´S: OVER KNEE BOOTS


Over Knee Boots here (ad.link)

Er ikke disse lårhøye bootsene fine så vet ikke jeg! Aller mest ønsker jeg meg et par slike semsket boots med høye hæler, men ettersom jeg er elendig til å bruke skoene jeg kjøper med hæl, burde jeg vell heller gå for disse om jeg skal gå til innkjøp av noen. Jeg har lenge hatt lyst til å bestille meg disse fra Nelly, og tenkte på å sette dem på jule- ønskelisten min. Sistnevnte gikk dessverre i glemmeboken, men flaks for meg at jeg har bursdag allerede 23.januar. Det fine med å ha bursdag like etter jul er jo nettopp det at det bare er til å videreføre de ønskene jeg ikke fikk til jul til bursdagsønskelisten min. Jeg holder for øyeblikket på å lære meg litt photoshop så kanskje dette bildet snart blir byttet ut med et litt mer fancy ett. Vi får sjå, vi får sjå. Ha en fin kveld, alle!

 • 13.12.2015, 11:06

MÅNEDENS PRODUKTER: CHRISTMAS COUNTDOWN


Jeg har jo helt glemt å vise dere den nye Glossyboxen som dumpet ned i postkassen min her for en liten stund tilbake.. en skikkelig juleeske for desember måned! Har dere sett noe så koselig? Jeg elsker alt som har med jul å gjøre, og det at månedens Glossybox var en helt spesiell juleboks passet meg midt i blinken. Denne koselige boksen har nå blitt en del av min julepynt i mitt store, fine julevindu.

SAMSUNG CSC

Boksen var nydelig, og innholdet i esken var heller ikke noe å klage på. Her snakker vi alt fra øyekrem til en herlig dusjsåpe med lukt av mango og papaya. Finnes det egentlig noe bedre enn å ta seg en god og varm dusj med en herlig dusjsåpe med duften av tropiske frukt? I don´t think so.. En liten beskrivelse av hvert produkt i esken finner dere under bildet :-)

SAMSUNG CSC

Make up store Eye pencil
Eyeliner fra Make Up Store som skaper intense linjer. Finnes i flere farger.

Étire belle cosmetics Golden skin roll- on caviar eye gel
Avkjølende og lett øyekrem i geleform. Reduserer poser og sliten hud under øynende med en beroligende effekt. 

So susan cosmetics Haute light - highlighting pencil
En krembasert highlighter- penn som gir en fantastisk glød og fremhever dine beste sider. Kan brukes på brynbein, indre øyenkrok, kinnbein og nesebein.

I love... Bubble bath & shower mango & papaya
I love..- serien er en av mine favoritter når det kommer til dusjsåper. Alle lukter fantastisk! Need I say more?

Balmi Lip balm cube
Kubeformet leppepomade som gir en intens fukt til vintertørre lepper og beskytter mot UVA- stråler. Inneholder vitamin E, Shea- smør og jojobaolje.

⋅ SKAFF DEG DITT EGET GLOSSYBOX- ABONNEMENT TIL KUN KR 179,- MND HER 

SAMSUNG CSC

⋅ MITT ABONNEMENT ER SPONSET ⋅

 Nå skal jeg se å starte dagen. Jeg sov helt til halv 11 denne søndagen, og skal på jobb igjen klokken 16, så her er det bare til å hive seg rundt. Jeg planlegger en aldri så liten beinøkt før den tid, samt en litt bedre middag sammen med Omisen. Jeg håper du får en kjempefin dag, så skrives vi igjen snart!  

Janne <3 

Follow

 • 07.12.2015, 12:22

IT´S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR


SAMSUNG CSC

Hei, alle fine lesere! Et lite livstegn fra meg var virkelig på tide her inne nå ser jeg.. Har alle det fint? Selv om jeg ikke gjør annet enn å jobbe for tiden, og ikke ser samboeren min mer enn noen timer i uken har jeg det veldig fint. Går det egentlig an å være sur og nedfor i desember? Med en så fin leilighet som det jeg har nå tror jeg faktisk ikke det.. og tenk at desember bare blir bedre og bedre for hver dag som går! 

SAMSUNG CSC

Jeg har absolutt ingen planer om å slutte å blogge, derfor kommer jeg til å publisere et lite innlegg i ny og ne selv om jeg har en aldri så liten bloggpause. Jeg vet jo med meg selv at denne pausen er langt ifra over og motivasjonen fort når toppen så fort jeg setter mine føtter på flyet som skal ta oss med til en ny verdensdel i februar. Reisen nærmer seg med stormskritt, og selv om det enda virker fjernt, får jeg sommerfugler i magen hver gang det går opp for meg at flybillettene er bestilt og betalt. Det samme med første uken på hotell!

SAMSUNG CSC

Ikke nok med at jeg har en spennende reise å se frem til, men om tre (to?) små uker vender jeg snuten hjemover til Sørlandet for to fine friuker sammen med familie og venner. Det er lenge siden jeg har sett så mye frem til litt fri som det jeg gjør nå, men det har kanskje noe å gjøre med at vi er inne i den koseligste tiden på året. Ikke vet jeg, men jeg vet at jeg bare blir mer og mer glad i jul for hvert eneste år som går, og at jeg i år umulig kan komme meg igjennom desember måned uten julestemningen. Jeg har nemlig gjort mer juleting hittil enn jeg gjorde i hele fjor, og jeg har ingen planer om å stoppe med det første. Jeg har funnet ut at hvis jeg skal rekke å gjøre alle juletingene jeg ønsker, så er det bare til å gjøre dem så fort som mulig - desember er alltid over på et blunk, og i januar er det ikke lenger like innafor med julebakst, julemusikk, nisselue, ubegrenset shopping, julegavepakking, kaker hver dag og juleverksted.

SAMSUNG CSC

I dag er det 7. desember og jeg har allerede pyntet pepperkakehus, satt opp juletreet, pyntet det, vært på julegaveshopping, ITpyntet vinduene med julestjerner, tent ørten stearinlys, vært på juleverksted med gode venner, bakt pepperkaker, pyntet dem, og bakt enda mer julekaker. Snapchaten min har blitt en ren julefortelling og jeg kaller meg egentlig bare for JuleJanne i år. Det eneste som mangler nå er snø. Må den komme så fort som mulig, slik at jeg får julestemning og slik at jeg kan få tatt noen herlige bilder av våre nye valp når hun ser snø for aller første gang <3 Vi skrives igjen så fort jeg føler for det, i mellomtiden må dere ha det fint - nyt denne vakre tiden med alle dere er glad i. GOD DESEMBER OG GOD JUL!!

Janne <3 

Follow

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits