• 10.01.2016, 10:37

ANTREKK: DRESSJAKKE & HATT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jacket veromoda Hat bikbok T- shirt here Boots here Bag monki Jeans here (ad.link)

Noen timer etter at disse bildene ble tatt og et par slitne jenter var kommet hjem fra bytur, begynte det faktisk å snø her i Stavanger. Hvem skulle tro at jeg skulle få oppleve litt snø på Vestlandet også før jeg reiser? Dessverre ser det ut til at snøen skal smelte i løpet av søndagen. Jeg er uansett veldig glad for at jeg i det minste fikk oppleve litt snøstorm på utsiden av vinduene i går kveld, når jeg likevel bare satt inne under pleddet i godstolen med stearinlys, te og tv- underholdning. Emilie og jeg var også på kino i går kveld, før denne snøstormen. Vi så Skjærgården, en ny, norsk skrekkfilm, som jeg ikke anbefaler noen å se på kino. Jeg tror det er en av de dårligste skrekkfilmene jeg har sett, haha. Det var gøy å se skjærgården utenfor Tvedestrand og Risør da! Nå skal jeg straks følge Emilie til bussen, før en aldri så liten treningsøkt venter. Kos dere i dag, fine mennesker.

 • 09.01.2016, 10:33

TODAY´S: BLACK ANKLE TROUSERS


Skinny Fit Ankle Trousers here (ad.link)

I dag skal jeg ut å shoppe sammen med Emilie i sentrum, og da er det en ting jeg skal lete etter. Nemlig de perfekte dressbuksene! Dette er noe jeg savner i garderoben min omtrent hver eneste dag, og nå som jeg holder på å planlegger reise- kofferten tenker jeg på et par sorte, slimme dressbukser veldig ofte. Superkule både til pumps, åpne sandaler (gjerne med knyttinger) og sneakers. Helg har forresten fått en ny betydning for meg etter nyttår da jeg har gått inn i 100% turnus på jobb, og kun jobber 3. hver helg. I høst har jeg hatt like mye fritid i ukedagene som i helgene, og det har derfor vært lite skille mellom disse. Nå jobber jeg for det meste alle ukedager og har fri i helgene, noe som gjør at jeg nok en gang ser frem til helg igjen - just like old days. Jeg håper dere alle får en kjempefin lørdag, så snakkes vi igjen i morgen! Klem fra meg. 

 • 08.01.2016, 11:04

A D I D A S


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Adidas here (ad.link)

Hvorfor er jeg ikke lenger en morgenfugl? Før hadde jeg ingen problemer med å stå opp tidlig, mens jeg nå ikke klarer å komme meg opp. What a life.. Jeg elsker lange morgener med tid for meg selv, men den siste tiden har dette måttet vike for søvn. Kjedelig, men tydeligvis nødvendig. Jeg er egentlig bare innom en rask tur for å vise dere den nye Adidas- lua mi. Denne fikk jeg av Emilie da ikke hun brukte den noe særlig, og jeg må si den allerede blir mye brukt her. I dag har jeg fri og planer om at dagen skal gå til trening, vasking av leilighet og så kommer Emilie i kveld. Jeg gleder meg til en rolig helg sammen med lillesøster! Ha en fin fredag dere, og god helg!

 • 07.01.2016, 10:18

ANTREKK: MORE BLACK & ADIDAS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Faux Fur bikbok Purse here Adidas here Turtleneck here Jeans here (ad.links)

God morgen, alle sammen! Har alle det fint? Jeg begynte på topp denne uken med masse motivasjon både til trening, jobb og å stå opp tidlig.. Det holdt ikke særlig lenge, for nå føler jeg meg allerede utslitt. Haha. Er det mulig? Heldigvis har jeg kun én lang jobbvakt igjen i dag, og så har jeg fri resten av helgen. Det skal bli godt! Det er så utrolig mye lettere å ha gode treningsrutiner, og ikke minst matrutiner, når jeg har fri. I morgen kommer også Emilie på besøk for helgen, og da blir det nok ett nytt antrekk eller to. Det blir bra. Som dere ser bruker jeg pelsjakken min flittig akkurat slik jeg sa, men siden dere liker den så godt gjør det vell ikke noe at dere ser den igjen så ofte? :-) Nå må jeg se å komme meg på trening før jobb venter. Vi skrives mer i morgen!

 • 06.01.2016, 11:53

TODAY´S: LEVIS SHORTS


Vintage Levis Shorts here (ad.link)

Urban Outfitters er definitivt min favoritt når jeg shopper i utlandet, de har så utrolig mye kult! Vintage- utvalget deres er også det beste, og jeg kan bruke opptil flere timer i denne butikken når jeg først har mulighet til å besøke den. Levisen over er på vei hjem i postkassen min, jeg kan nesten ikke vente med å gå rundt i Phuket med denne fine saken, styles med en hvit t- skjorte, sorte sandaler med små hæler, skinnsekken min og Raybans. Jeg skal jobbe hele denne onsdagen, noe som egentlig er litt dumt siden min fantastiske samboer fyller år i dag. Gratulerer så mye med dagen, skatt - you rock my world!

 • 05.01.2016, 19:32

NEW IN: ADIDAS SUPERSTAR


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Adidas Superstar here (ad.link)

Noen som har fått med seg at jeg har skodilla? Jeg har omtrent ikke betalt en krone for mine siste skopar grunnet jul, så jeg er ikke helt shoppinggal, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker nye sko like mye som nye jakker. På bildene ser dere en av årets julegaver fra min kjære, og de aller fineste sneakersene jeg noengang har sett. Skoene fant jeg på Urban, men følger dere linken over ser dere at Asos også har dem inne. Jeg har endelig funnet min egen motivasjon til å trene på ettermiddagen uten Omar når det er det som må til grunnet jobb - nemlig gruppetimer! Jeg elsker fart og musikk, så hvorfor jeg ikke har tenkt på dette litt tidligere aner jeg ikke, som for eksempel alle de gangene jeg har droppet trening etter dagvakten fordi jeg ikke har Omar hjemme til å pushe meg.. Uansett. I dag kom jeg meg på trening klokken 18, etter å ha stått opp 06.15 (det skjer aldri), bare fordi jeg gledet meg så til zumba. Dere kan tro det var en skuffet, supergira Janne som fikk beskjed av resepsjonisten om at gruppetimene ikke begynner igjen før neste uke. Jeg gikk hjem i sinne, men snudde igjen så fort jeg var kommet inn døra. Hvorfor ikke bare trene litt nå som jeg alt er klar? Det ble en supereffektiv time på treninssenteret, og mestringsfølelsen var ti hakk bedre enn den pleier å være bare fordi jeg var så nære å droppe det. Det er altså en stor fordel å bo 1 sekund fra treningssenteret. Hele antrekket kommer forresten på bloggen en annen dag! Kos dere i kveld, fine mennesker.

 • 04.01.2016, 09:55

ANTREKK: SKINNY JEANS & BOOTS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Faux Fur bikbok Boots here Jeans here Turtleneck here Purse here (ad.links)

Her har dere mitt siste antrekk fra dagene i Kristiansand. Jeg kan gå med min falske pels hver eneste dag uten at jeg blir lei, og jeg har bestemt meg for at det er akkurat det jeg skal gjøre før jeg reiser. Jeg vet jo at så fort det blir vår blir det litt for varmt for denne fine saken, og at jeg kommer til å savne jakken så fort den plasseres tilbake i vinter- boden. Jeg som er så flink til å spare for tiden fikk en liten nedtur da jeg logget inn i nettbanken denne morgenen. BSU- en står jo på 0,- etter nyttår, noe som betyr at jeg føler jeg er i minus når det gjelder de 25.000 som får plass der. Jaja, da er det bare til å begynne å spare der også igjen.. Jeg fikk forresten også en liten opptur da jeg klikket nærmere inn på mine siste transaksjoner i BSU, rentene for forrige år er jo skyhøye! Men nok snakk om penger (haha), jeg håper dere får en fin start på den nye uken! Klem. 

 • 03.01.2016, 10:34

TODAY I WANT TO WEAR.. # 2


Pants here Turtleneck here Purse here Leather Jacket here Shoes here (ad.links)

Et nytt drømmeantrekk er satt sammen, og over her ser dere resultatet. Dette er akkurat hva jeg vil ha på meg neste gang jeg skal pynte meg! Jeg tror jeg må skaffe meg et par slike pumps som ikke er så alt for høye snart, de er jo fine. Spesielt til en inntilsittende dressbukse. Dere kan ikke tro hvor stiv og støl jeg ble etter gårsdagens treningsøkt, jeg aner ikke hvordan jeg skal få beina mine med på trening i dag.. men, trene det skal jeg! Målet mitt er å trene hver eneste fridag i januar, noe som er ganske mange. Jeg kjenner allerede at energien sniker seg på og det kjennes så godt. Jeg fikk ryddet på plass alt som var av julegaver og kofferter etter hjemturen i går, så i dag er planen å få ryddet bort julen. Jeg håper dere får en kjempefin søndag!

 • 02.01.2016, 10:12

ANTREKK: ALL BLACK & GREY


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Flares here Turtleneck here Adidas here Wool Coat here Raybans here (ad.links)

I dag anser jeg det nye året som offisielt startet, og jeg skal derfor i gang med å kickstarte måneden denne lørdagen. Det er på tide å vende tilbake til gode treningsvaner, litt tidligere morgener, sunne matvarer og en litt mer effektiv hverdag enn de siste to ukene. For å være helt ærlig er jeg mer klar enn noen gang. Jeg vet at januar blir hard, men utrolig verdt det når jeg om en liten måned sitter på mitt aller første fly mot Asia. Mine nyttårsforsetter i år er 1. Minst 1 Yoga- time i uken, 2. Fem frukt og grønnsaker om dagen, 3. En svømmetime i uka, 4. Stå opp kl. 08 hver eneste hverdag, til dere som lurte på det. Over ser dere forresten gårsdagens reiseantrekk. Jeg har helt dilla på helsorte antrekk som dere sikkert har merket, og selvsagt den fine ullkåpen min fra Monki. Selv om jeg er tilbake i regn- byen og både Omar og jeg jobber mye, håper jeg at jeg kan fortsette med antrekkspostene like hyppig som de siste dagene. Jeg pynter meg nemlig tjue ganger mer når jeg lever i en koffert, så vi får se hvordan det blir fremover her i Stavanger. Klem!

 • 01.01.2016, 16:53

TODAY´S: TURTLENECKS


Black Turtleneck here White Turtleneck here (ad.links)

Dere har vell kanskje fått med dere at jeg elsker enkle turtlenecks? Hvis ikke vet dere det i allefall nå. Jeg har 3 sorte favoritter i kleskapet, og leter nå etter et par hvite. Ikke at jeg tror det tar veldig lang tid å finne hvis jeg gir meg selv lov å bruke litt penger på shopping igjen. Jeg må nesten ha noen slike strenge ikke-bruke-penger-på-meg-selv- regler for at ikke lønningene mine skal brukes opp på klær hver eneste måned. Heldigvis har jeg blitt mye flinkere til å være fornøyd med de klesplaggene jeg allerede har, og kjøper ofte plagg som kan passe med det meste. Omar og jeg er på plass i Stavanger igjen, og jeg må si at det var helskjønt å komme på plass i egen leilighet igjen. I helgen har jeg kun planer om å komme meg i orden her hjemme, starte treningen igjen og fylle opp kjøleskapet med sunn og næringsrik mat, før jobbstart til uken. Godt nyttår, fine mennesker!

 • 31.12.2015, 09:44

NEW IN: LEATHER BOOTS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Leather Boots here

Jeg fant disse bootsene på supersalg her om dagen, og kunne ikke gjøre annet enn å ta med meg ett par hjem. Se så kule de er! Jeg bruker som regel opp ett par boots hver vinter, og må derfor gå til innkjøp av nye årlig. I år er jeg ganske seint ute, men bedre seint enn aldri, right? Omar og jeg sitter for øyeblikket i vår fine hotellseng og nyter en lang og rolig morgen sammen. Vi har allerede vært nede og spist en bedre frokost, og skal sjekke ut treningssenteret her på hotellet om ikke alt for lenge. For de av dere som ønsker å se mer kan dere legge meg til på snapchat - jannelb heter jeg der. I kveld blir det kalkun og nyttårsfeiring med venner her i byen, og i morgen går turen hjem igjen til Stavanger. Det skal bli så godt å komme inn i faste rutiner igjen! Nyt den aller siste dagen av året, alle fine.

 • 30.12.2015, 10:39

DETAILS: BLACK, GREY & SILVER


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Wool Coat here Turtleneck here Jeans here Purse monki Belt ginatricot

Jeg får virkelig aldri nok av svart, grått og sølv, enkle antrekk og små detaljer ? akkurat som gårsdagens antrekk. Det er ikke mye mer enn en ullkåpe, en veske og et kult belte som skal til for å sprite opp et heltsort antrekk. Genseren på bildet fikk jeg til jul av min kjære Anniken, og den har allerede blitt min nye favorittgenser. Jeg har nemlig dilla på enkle, inntilsittende gensere med en liten, høy hals, og tror jeg må gå til innkjøp av minst én ny en her i Kristiansand etter å ha sett veldig mange fine på Sørlandssenteret sammen med Mamma i går. Nå skal jeg straks vekke Omar slik at vi kan få rumpene våre bort til Fresh Fitness, der venter nemlig en tung og veldig etterlengtet treningsøkt. Senere går turen til familien hans for litt mat og kos, før jeg skal besøke Maggi- min i kveld. Jippi! Kos dere masse på den nest siste dagen av 2015!

 • 29.12.2015, 10:07

TODAY´S: THE PERFECT LEVIS


Levis 721 High Rise Skinny Jeans here (ad.link)

Jeg ønsker meg en ny Levis, og jeg tror vi har en vinner over her. Dessverre er nettbutikken utsolgt for min størrelse, men jeg håper jeg kommer over en Levis- butikk et sted i Thailand, hvor prisene er litt mindre stive enn her i Norge. Jeg hadde veldig flaks på dette punktet da vi var i Mexico sist, så jeg krysser fingrene for at jeg finner denne modellen på årets ferie. Nei, det blir faktisk neste år, men siden vi bare har 3 dager igjen av 2015 kaller jeg like gjerne 2016 for i år :-) Min Tvedestrand- jul er dessverre over for i år, og om ikke lenge går turen videre til Kristiansand. Det er leit at julen nesten er over, jeg kommer til å savne familien og dyra noe voldsomt etter en super uke med masse kos her hjemme. Heldigvis skal Omar og jeg kose oss enda noen dager i Kristiansand før hverdagen starter for fult i Stavanger igjen neste uke, slik blir overgangen enda litt lettere. Jeg håper dere alle koser dere i romjulen! Vinneren av min jule- konkurranse på Facebook ble forresten Malene Johansen, gratulerer så mye til deg!

 • 27.12.2015, 11:36

ANTREKK: JULEKJOLE & SNEAKERS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Fake Faux bikbok Dress bikbok Purse here Shoes here (ad.links)

Hei, fine jenter! Koser dere dere med juleferie? Jeg nyter dagene hjemme i Tvedestrand, og vil helst bare være her et par uker til. Dessverre går ferien mot slutten, men jeg klager absolutt ikke. Jeg har enda et par dager her hjemme, før turen går videre til Kristiansand for en liten ukesferie der også. Jeg har vært litt sjåfør mens jeg har vært her hjemme, og da er det klart at de høye hælene blir byttet ut med et par kule sneakers (som jeg har fått et par nytt av til jul som jeg gleder meg til å vise dere). Nå skal det sies at jeg hadde med meg et par sorte pumps i vesken til dette antrekket, men jeg synes det ble riktig så meg med disse hvite Adidasene. Jeg fikk derfor Omisen til å knipse et par bilder av meg i vinden før vi dro i familieselskap. I dag blir det kun avslapping av sofaen her hjemme, etter en lang og gøy dag sammen med venner i går. Og ja, vi har endelig fått snø! Lykke

 • 23.12.2015, 09:53

TODAY´S: THE OVERSIZED BLAZER


Black Oversized Blazer here (ad.link)

Hvor kul er ikke denne oversized blazeren? Jeg har forelsket meg helt i Asos den siste tiden, og jeg vet at neste gang jeg skal nettshoppe blir det definitivt fra denne siden. Denne blazeren synes jeg var helt perfekt både i snittet og lengden, og jeg ville ha brukt den sammen med nøyaktig det samme som modellen over; en hvit t- skjorte, en jeans og en sort hatt. Tommel opp! Jeg har endelig fått stumpen min til Tvedestrand, og det var så godt endelig å se familien min igjen. Og ikke minst bare være hjemme i huset vårt, her har jeg nemlig ikke vært siden sommeren. Omar og jeg dro rett til Kristiansand for å besøke familien hans en liten tur før jul i går, men nå blir det det bare Tvedestrand- avslapping resten av ferien. Jeg hadde min første natt uten mareritt og masse rare drømmer på en lang stund i går, så jeg antar at kroppen endelig har skjønt at det er på tide å slappe av. Jeg håper dere får en fantastisk fin jul med alle dere er glad i!

 • 20.12.2015, 11:34

PARTY SEASON´S UP


Purse here Pumps here Red Sequin Dress here Red Lipstick here Faux Fur here (ad.links)

Gjett om ikke denne jenta har klart å bli syk da? Og det bare fire dager før selve julaften, og rett før jeg reiser hjem for å være sammen med familien min. Det er så typisk meg. Nå krysser jeg bare alt av fingre og tær for at dette er over like fort som det startet, for selv om jeg har planer om å tilbringe mesteparten av jula inne på sofaen, har jeg ingen planer om ikke å være i form. Jeg må jo ha nok energi til å leke med vår kjære, lille valp! Uansett.. Denne helgen har derfor gått til senga, tv og opprydding på pcen. I tillegg til litt Photoshop, som dere ser over her. Her har jeg satt sammen et perfekt juleantrekk som jeg håper inspirerer noen av dere som enda ikke har funnet den perfekte julekjolen. Litt glitter slår vell aldri feil under julens festligheter? I allefall ikke sammen med kombinasjonen av rødt. Nå skal jeg se om jeg orker å vaske håret- much needed. Jeg er superhappy for at jeg pakket ferdig jule- kofferten før helgen startet, for det hadde blitt et ork når energien er på bunn. God søndag!

 • 19.12.2015, 16:02

NEW IN: GREY WOOL SHOES


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Grey Wool Shoes here

Her er skoene jeg snakket om i tirsdagens innlegg, så hva synes du? Selv om jeg lenge tvilte på å gå til innkjøp av nye sko en uke før jul, klarte jeg ikke å la være når de var satt ned til 200 kr. Det tok oss kanskje 30 minutt å bestemme oss, men det hjalp litt på samvittigheten når Jeanett også var svak og kjøpte et nytt klesplagg til seg selv. Du vet det er lettere å være svak sammen med noen ;-) Den dårlige samvittigheten gikk over like fort som den kom, spesielt da jeg fikk beskjeden om at skoene var satt ned ytterligere 50 kr i kassen. Ingenting føles bedre enn å kjøpe noe en ønsker seg på salg! Dagen etter dro jeg tilbake og kjøpte meg en ullkåpe jeg har sett på i hele høst, jeg var så heldig å få en tidlig julegave av min snille mamma. Viser dere denne en annen dag. Jeg må bare si at Monki har så mye fint om dagen! Har dere forresten fått med dere julekalenderen til Nelly? I dagens luke skjuler det seg nemlig -40% på alle party- favorittene deres. Bør sjekkes ut her (ad.links).

 • 18.12.2015, 10:35

TODAY´S: MOM JEANS


Washed Black Mom Jeans here (ad.link)

Det virket som om min nye Today´s- fashionkategori falt i smak hos dere, så jeg kjører igang med nok et innlegg i dag. Jeg kommer nok til å fokusere litt mer på mote her inne på bloggen fremover, ettersom det er dette jeg interesserer meg mest for, i tillegg til reise når jeg har muligheten til det! På bildet ser dere min nye favoritt- jeans, som jeg tror jeg må bestille hjem asap. Det er samme bukse som jeg brukte i mitt forrige kollasj, men jeg har forelsket meg så i den at jeg synes den fortjente et eget innlegg ;-) Denne vil jeg bruke sammen med min fuskepels og noen høye hæler, eller bare et par sneakers. Hvis ikke vil jeg gjøre akkurat som modellen på bildet - dette antrekket er i mine øyne så on point som det går an å bli. Klem! 

 • 17.12.2015, 06:49

TODAY I WANT TO WEAR.. # 1


 

Wool Coat here Turtleneck here Heels here Mom Jeans here  Leather Bag here (ad.links)

Jeg har virkelig fått dilla på Photoshop om dagen, og jeg kan sitte å leke meg med redigeringen i flere timer i strekk. Jeg vet ikke hvor lenge den gleden varer, men det vil i allefall bety at det kommer en del collager på bloggen fremover. Hope you like it! Og forhåpentligvis blir de bedre og bedre etterhvert som jeg blir flinkere med programmet. Jeg har forresten startet tidenes julekonkurranse på Facebook- siden min, så om du liker Adidas burde du sjekke den ut her. Ha en fin dag!

 • 15.12.2015, 19:17

ANTREKK: FAUX FUR & RIPPED JEANS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ripped Jeans topshop Faux Fur bikbok Shoes pull&bear Turtleneck here (ad.link)

Endelig et nytt antrekksinnlegg her inne! Det var virkelig på tide, og jeg håper at det kan bli litt bedre med det fremover. Jeg elsker å sette sammen ulike antrekk, som jeg igjen elsker å vise til dere i form av bilder. Fuskepelsen har endelig fått kommet frem fra skapet igjen, og temperaturen har sunket såpass mye at denne tykke jakken passer perfekt. Jeg håper dere liker bildene og at dere ikke legger like mye merke til etterveksten som det jeg gjør. Eller nå som jeg sa det var vell det løpet kjørt.. Jaja, jeg vet om noen som skal ønske seg en tur til frisøren i bursdagsgave! Jeg har vært i byen sammen med min kjære Jeanett i hele ettermiddag, og med meg hjem ble verdens kuleste sko for bare 150 kr. Det er hva jeg kaller et kupp. Gleder meg til å vise dere!

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits