• 28.09.2015, 10:59

ENKEL HØST- FRISYRE


Nok en mandag! Det kan vi like, eller? Jeg vet at flere av dere sikkert hater mandager i seg selv, men for min del har jeg vokst dette av meg etter at jeg sluttet på Vgs. Jeg forstår følelsen av å våkne kl. 07 mandags morgen og innse at en full skoleuke venter... og det er høst. Snart vinter. Men, burde vi ikke bare være glad for at vi i det hele tatt våkner til en ny uke hver eneste mandag? Jeg er i allefall superhappy - og har gjort mandagen om til en fin dag. Den er jo akkurat like fin som hvilke som helst annen dag :-) Det handler om å snu det negative til det positive, vet du. 

Jeg prøvde meg på en ny sveis før helgen, da jeg var så lei av hvordan håret mitt så ut forfra. Jeg synes det er så fint med håret ned, men samtidig hater jeg å få hår i veien for ansiktet.. Dette endte opp med denne lille saken som har tatt med seg alt det fremste håret mitt bakover i en flette. Ble det ikke fint? Det geniale med hele looken er at den er veldig fin samtidig som den er avslappet og enkel - just the way I love it. Når jeg utover dagen ble lei av å ha håret ned, jafset jeg bare fletten og resten av håret opp i en hestehale - og vips så har du enda en enkel sveis med det lille ekstra. Fletter er så fint! Nå vil jeg prøve meg på litt flere nye sveiser fremover. Jeg har det med å la det være med enten en enkel hestehalen eller det slette håret mitt hengende rett ned over skuldrene. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde råd til å besøke frisøren litt oftere..

Jeg er på jobb hele denne mandagen, men har forhåndsskrevet enda et innlegg til senere. Vil du dra litt på smilebåndet ditt burde du altså titte innom her i kveld! Jeg håper du får en kjempefin, og positiv, mandag! Take care..

Janne <3 

Follow

  • 24.09.2015, 10:37

DIY: HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE


God morgen, fine deg! Nå synes jeg det var på tide med et nytt Do It Yourself- innlegg er inne. Dette er noe jeg poster svært sjeldent, men ettersom jeg elsker å være kreativ og ofte kommer opp med nye idéer, burde det absolutt bli bedre på den fronten. Hva sier dere til det?

I går laget jeg en superenkel fuktighetsmaske til ansiktet, som kun tar deg 2 minutter. Jeg fant oppskriften på en tilfeldig nettside når jeg satt og søkte på avokadoens egenskaper. Det eneste du trenger er en halv avokado og litt honning som begge består av fuktgivende egenskaper, og du har en deilig maske som gir masse fukt til ansiktet. Nå som høsten virkelig er kommet, vinden blåser og luften er kald, har ansiktet godt av litt ekstra fuktighet. Det er i allefall på denne årstiden jeg selv merker at kroppen min begynner å tørke ekstra mye ut. Jeg regner med jeg ikke er den eneste?

- Mos en halv avokado og rør inn noen spiseskjeer med honning - 

Ha masken på huden i ca. 15 minutter før du tørker den av med rikelig med vann. Jeg anbefaler dere å sette blandingen i kjøleskapet en god stund før dere skal bruke masken, da blir den i tillegg til fuktighetsgivende også kjølig og virker oppkvikkende. For min del hadde jeg problemer med å holde tungen unna ansiktet mens masken var på, jeg elsker jo både avokado og honning - og selv om det kanskje ikke høres slik ut, smakte det veldig godt sammen også :-) Sett av litt tid til deg selv denne torsdagen, og test ut masken du også. Psst! Du kan også påføre olivenolje i ansiktet noen minutter før du går i dusjen - dette gir masse fukt. 

Janne <3 

Follow

  • 15.09.2015, 19:17

MÅNEDENS PRODUKTER


Endelig har en ny Glossybox dumpet ned i postkassen min, og selvsagt har jeg tatt noen bilder av produktene for å vise dere dem. Dette abonnementet er virkelig noe jeg anbefaler deg som er glad i sminke og skjønnhet. For 179 kr i mnd får du nemlig en slik boks som på bildene tilsendt med ulike produkter og prøver hver eneste måned. Hva er vell bedre enn å teste litt ulike produkter før du finner din favoritt? 

Denne måneden finner du som du ser både hårprodukter, ansiktsmasker, lip pencil, øyenskyggekost og eyedust i boksen, samt et gratis prøveabonnement på Costume. Sistnevnte er nok min personlige favoritt, ettersom jeg lenge har ønsket å starte et abonnement hos Costume, men føler jeg må holde meg til de to jeg har hos Det Nye og Shape Up. Ansiktsrensen fra Garnier er også et produkt jeg alltid har i baderomshylla, og er en stor favoritt her i huset. Jeg føler dette er den eneste ansiktsrensen som virkelig renser, ettersom de små korna gjør at huden virkelig blir skrubbet. De andre produktene har jeg ikke fått testet noe særlig enda, men om jeg liker dem veldig bra får de selvsagt en liten anbefaling her inne etterhvert. Jeg ser i allefall for meg at jeg kommer til å like ansiktsmasken!

- Bestill ditt eget Glossybox- abonnement HER til kun 179 kr i mnd (mitt er sponset) - 

Jeg sa jo forrige måned at jeg skulle dele ut Glossyboxene jeg fikk i posten i en Giveaway, men ettersom det har vært en del konkurranser her inne i det siste, tenker jeg at vi venter med det til neste eske kommer i starten av oktober. Jeg håper ingen blir sure av den grunn :-) I så fall er det bare til å følge med her inne fremover, for jeg har nemlig enda en giveaway på lur om ikke alt for lenge!

Janne <3 

Follow

  • 13.09.2015, 10:45

DE BILLIGE PRODUKTENE SOM FUNGERER


God søndagsmorgen, fine lesere! Har alle hatt en fin helg? Jeg har storkost meg med både søsken og samboer, og er nå tilbake på jobb etter en hel fridag (hehe). Jeg elsker når jeg får mye ut av helgen og at den inneholder både fri og kos og litt jobb. Det ble en skikkelig skeie- ut- dag på oss i går kveld, med både en stor middag, fotballkamp, hele 2 filmer og masse godt på bordet - akkurat slik en lørdag blir best! Jeg hadde egentlig tenkt å holde meg unna sukker i hele september, men har man lyst har man lov - så lenge ikke det blir alt for ofte :-)

Denne søndagen tenkte jeg å tipse dere om litt ulike skjønnhetsprodukter som du ikke må tømme lommeboken for å ha råd til. For min del bruker jeg nesten bare billige produkter når det kommer til skjønnhet, sett bort i fra litt sminke, noe jeg i grunn alltid har gjort. Jeg elsker alt som har med skjønnhetsprodukter og gjøre, men når det kommer til penger er jeg ikke like glad i å bruke alt for mye på nettopp produkter. Jeg kjøper for eksempel aldri parfyme selv, med mindre jeg finner en billig en i utlandet eller på Taxfreen. Slik er det også med ulike produkter - det går jo så utrolig mye av det og blir fort veldig dyrt i lengden!

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker å få sponset litt mer eksklusive produkter gjennom bloggen, eller bare motta dem i gave. Da blir jeg plutselig veldig fan av alle disse dyre, og selvsagt veldig gode, produktene. Men med en gang det er snakk om å betale for dem selv, velger jeg fort en mye billigere variant av både ansiktskremen og  deodoranten. Det er ikke det at jeg er så veldig gjerrig (som det høres ut som), men når jeg bruker ansiktskrem minst to ganger om dagen blir det litt for dyrt for meg i lengden å kjøpe kremer til mange hundre kroner. Spesielt når huden min holder seg like fin uansett hvordan produkter jeg bruker. Kanskje jeg bare er heldig med huden, men i mine øyne er produktene til Nivea mer enn gode nok. Hva mener du?

- Alle produktene er fra Nivea (sponset) -

Av produktene på bildet er dusjsåpen og lypsylene mine favoritter så langt. Dusjsåpen etterlater kroppen silkemyk da det er en shower cream som tilfører huden fuktighet samtidig som den rengjør. I tillegg lukter den kjempegodt - du vet når et produkt lukter reint? Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette noe bedre, men den anbefales på det varmeste akkurat som disse lip butterene. Begge to lukter helt herlig - den ene av bringebær og den andre av vanilje - og etterlater leppene myke og glansfulle. Ansiktskremen og nattkremen har jeg akkurat tatt i bruk, og så langt er jeg veldig fornøyd. Dagkremen er lett å påføre og tørker godt inn i huden, og anbefales å bruke før du sminker deg om morgenen. Nattkremen er på den andre side litt tykkere da fokuset er å gi huden masse fukt i løpet av natten. Til slutt har vi deodoranten, som også lukter veldig godt, og som tørker fort inn - noe som er veldig viktig for meg når det gjelder deodorant. Jeg vil ikke ha flekker på klærne mine :-) Når det kommer til deodorant vil nok mange måtte teste en hel del før de finner en som holder svetten og lukten unna i løpet av dagen. For min del har ikke dette vært noe problem og denne fra Nivea fungerer like godt som de litt dyrere deodorantene jeg har testet. 


På Instagram deler jeg nå i samarbeid med Nivea ut valgfrie produkter til deg og en venninne! Sjekk ut Giveawayen HER - på @Jannelb - eller legg igjen en kommentar i dette innlegget med hvilke av produktene over du kunne tenke deg å teste ut! Kanskje blir det nettopp deg som mottar en liten overraskelse av Nivea i posten :-) God søndag!

Janne <3 

Follow

  • 18.08.2015, 17:08

EASY UPDO


Hei, alle fine lesere! Denne uken har jeg begynt på skolen igjen.. hvem skulle trodd det? Jeg er jo egentlig ferdig med min master, og har begynt å jobbe fulltid, men ettersom jeg jobber turnus fant jeg ut at jeg måtte ha noe mer å gjøre i hverdagen min. Og siden jeg ikke har så alt for mange venner her i Stavanger, falt valget enkelt og greit på et årsstudium. Fadderuken er i gang for fult, og nettopp derfor er jeg litt fraværende fra bloggen denne uken. Jeg kommer sterkere tilbake så fort ting har roet seg nå, for akkurat nå går det i sosiale festligheter fra morgen til kveld. Jeg storkoser meg! 

Sommeren har også kommet til Stavanger, så akkurat nå er det ikke mye som kunne ha vært bedre. Jeg håper dere alle har det fint, så snakkes vi om ikke alt for lenge! Jeg er på vei til 70/80/90- tallsfest. Can´t wait!

Janne <3

Follow

  • 28.07.2015, 19:06

4 FAVORITTER FOR ØYEBLIKKET


God ettermiddag, fine mennesker! Er tirsdagen deres fin? For min del er dette en veldig bra tirsdag. Jeg ble ferdig tidlig på jobb, dro rett derfra til trening, før jeg fylte opp det nyvaskede kjøleskapet vårt. Gode rutiner trenger system og orden for min del! Da blir alt så mye enklere.. er dere ikke enige? Fyll opp kjøleskapet med friske, gode matvarer i starten av hver uke, og rydd ut all gammel restemat og tull du ikke har behov for. Få også med deg en god venn og gjennomfør en hard treningsøkt, og jeg lover deg at du vil føle deg ekstra bra med deg selv gjennom resten av uken.

Jeg holder i skrivende stund på å rydde leiligheten samtidig som jeg blogger litt for dere. Jeg hører rykter om at mamma og pappa ankommer Stavanger om ikke alt for mange timene, og jeg må derfor være litt effektiv nå slik at jeg kan bruke kvelden på familietid - som er det beste i verden! Som dere sikkert forstår er dette innlegget forhåndsskrevet, slik at jeg kan ta data- fri med god samvittighet hele kvelden. 

Forrige gang jeg skrev et innlegg med mine must haves- produkter for sommeren (HER), falt det veldig godt i smak, og jeg tenkte derfor jeg kunne anbefale enda litt flere produkter for dere nå. Under finner dere mine 4 favoritter for øyeblikket:

Face mask.. Da har jeg endelig fått testet denne Face- masken fra Tromborg som jeg fikk tilsendt i posten for en liten stund tilbake, og jeg er som med alt annet mer enn fornøyd. Dette er en multivitamin- maske for ansiktet som gir fuktighet og tilfører viktige vitaminer til alle hudtyper. Det er altså samme om du har fet eller tørr hud i ansiktet, da masken regulerer fukten etter behov (sponset produkt). 

Deodorant.. Det var søsteren til Omar som anbefalte meg å bruke en ordentlig deodorant uten parfyme i stedet for disse billigutgavene fra Dove. Jeg har alltid bare kjøpt den billigste jeg finner på H&M, og egentlig aldri tenkt noe særlig mer over det. Niveen lærte meg masse nytt om deodorant, og kjøpte i tillegg denne i merket Nuxe fra apoteket til meg. Jeg som ikke trodde merket eller innholdet i deodoranten hadde så mye å si, fikk virkelig et slag i trynet. Hvor ble det av svetten? Hehe. 

Parfyme.. Denne parfymen kjøpte jeg på Zara da jeg var i Polen forrige høst, men jeg har faktisk ikke tatt den i bruk før nå. Ikke spør meg hvorfor, for denne lukter helt nydelig og sitter lenge. Jeg husker ikke helt prisen, men den var veldig billig i forhold til andre parfymer, som i mine øyne er alt for dyre alle sammen, så tommel opp for denne. Duften heter Sugar Rose og er Zaras eget merke. 

Magasiner.. Er det noe jeg virkelig elsker å lese så er det ulike magasiner. De bobler over av inspirasjon, noe jeg aldri takker nei til. Favorittene er og blir Det nye og Shape Up. Kanskje nettopp fordi det er disse jeg abonnerer på, og har lest så lenge jeg kan huske..? Jeg må også nevne at forsiden til Det nyes siste utgave er den fineste jeg noen gang har sett :-)

Dere må forresten huske å delta i konkurransen jeg har gående HER. Jeg ser mange av dere liker innlegget via Facebook- knappen, men det er veldig fint om dere legger igjen en kommentar på innlegget med navn og mail- adresse også, slik at det blir enklere for meg å finne frem til vinneren :-) Ha en fin kveld!

Janne <3

  • 14.07.2015, 10:49

SOMMERENS MUST HAVES


God morgen, alle sammen! I dag er jeg på jobb frem til i ettermiddag, og jeg forhåndsskrev derfor et innlegg til dere før jeg dro hjemmenfra i går kveld. Jeg tenkte å slå to fluer i en smekk denne morgenen, og både vise dere hva som befinner seg i vesken min denne sommeren, og komme med en liten anbefaling på noen produkter jeg nylig har testet ut. 

Aloe Vera Gel.. Dette er faktisk det eneste produktet jeg synes hjelper mot solbrenthet, og har fått min hevelse til å gå ned allerede over natten. Rødheten blir betraktelig mindre, huden blir kjølet ned, og produktet tørker fort inn i huden selv om geléen kjennes litt klissete. Denne er i merket Etre Belle og fulgte med i Glossyboxen i mai måned (sponset produkt). 

Leppepomade med solfaktor.. Jeg har en tendens til å bli mega- solbrent på leppene og er derfor avhengig av en god leppepomade med solfaktor om sommeren. Denne er i merket Tromborg og er min nye følgesvenn i sola i år. Den har en litt kremet konsistens, gir god fuktighet og beskytter bra mot solbrenthet (sponset produkt). 

Ansiktsskrubb.. Dette er mitt første Lush- produkt, og jeg er helt avhengig allerede. Denne grove ansiktsskrubben fjerner virkelig alt av hudormer og fet hud som har fort for å oppstå på denne årstiden hvor vi bruker mye solkrem i ansiktet. Selv synes jeg ofte ulike ansiktsskrubber som inneholder grove korn ikke er grove nok, men denne er det motsatte og dermed en ny favoritt. 

Sololje.. Når jeg har fått et lite grunnlag i brunfargen min liker jeg å bytte ut solkremen med sololje, da jeg synes den gir en finere glød til huden. Det er viktig å huske på at solskinn på olje ofte brenner huden mer enn en krem, så en litt høyere faktor er å anbefale (sponset produkt). 

Solbriller.. Mine nye favoritter fra RayBan er med meg omtrent hvor enn jeg går i sommer! Det er spesielt viktig å huske på solbriller når du er ute på havet. Da trenger øynene dine beskyttelsen mer enn ellers. 

Face Mist.. Denne skrev jeg litt om da jeg mottok den i posten, men produktet fortjener enda litt mer skryt. Dette er som dere ser også i merket Tromborg, inneholder Aloe Vera og passer derfor perfekt etter en tur i solen. Face misten er oppfriskende, avkjølende og har en nydelig duft av lavendel (sponset produkt mer om Tromborg HER).

Skyr.. Et perfekt lite mellommåltid. Man blir som regel ikke like sulten i varmen, det merker jeg i allefall selv, men det er likevel viktig (kanskje til og med enda viktigere) å få i seg nok næring.. og vann!

Sandaler.. Disse har jeg vell strengt tatt på beina og ikke i veska, men de måtte likevel få være med i must haves- innlegget. Birkenstocks er det som gjelder på føttene denne sommeren.

Fashion Tattoos.. Sommerens heteste og feteste accessories. Hvem elsker vell ikke smykker og dilldall som ikke er i veien? (sponset produkt).

Både mamma og Omar klager på at de ikke kommer inn på bloggen min via Iphone og Ipad, er det noen av dere andre som har lagt merke til det samme? At siden enten ikke vil laste inn, eller forsvinner så fort 1-2 innlegg er ferdig opplastet. I så fall må jeg se å gjøre noe med det snarest. Jeg håper dere alle får en tipptopp tirsdag, og at innlegget faller i smak!

Janne <3

  • 02.07.2015, 19:20

READY FOR SUMMER


I går dumpet denne herlig pakken ned i postkassen min, og den kunne nok ikke ha vært bedre timet. Ettersom det var visning i leiligheten vårt på ettermiddagen måtte jeg komme meg ut av huset. Jeg dro først på butikken og hentet denne pakken, før jeg satte meg ned på brygga i sola med en god bok. Jeg hadde verken tatt med meg solkrem eller lypsyl ut, så denne pakken ble altså åpnet på et helt perfekt tidspunkt. Jeg har fått tilsendt disse produktene for å teste dem ut, og så skrive litt om hver enkelt av dem, så en anbefaling kommer på bloggen senere. Jeg har allerede tatt i bruk Face Misten, som er perfekt egnet etter du har vært ute i solen da den inneholder aloe vera, og jeg er kjempepositiv til dette produktet allerede. Den virker skikkelig oppfriskende, og dufter helt nydelig! Du kan lese mer om Tromborg- merket HER.

- Du finner Tromborg- produktene HER og Skin Regimen- renewer mask HER (sponset produkter) - 

Når dere leser dette er jeg på jobb, så innlegget er som dere forstår forhåndsskrevet. Jeg er ikke hjemme før midnatt, og da bærer det rett i seng. I morgen tidlig venter nemlig roadtrip til Sørlandet med storebror! Jeg gleder meg til å kjøre bil med solbrillene på nesa, musikk på radioen, Pepsi max i hånden og tanken på at jeg kommer nærmere og nærmere sommerparadiset. Jeg gleder meg til å treffe venner jeg ikke har sett på lenge igjen, og jeg gleder meg til å klemme på Omisen. Og så gleder jeg meg selvsagt noe helt enormt til Palmesus- festivalen! Ser jeg deg der? :-)

Er det forresten noen av dere som har testet noen av disse produktene tidligere? Hva er i så fall deres erfaringer rundt merkene?

Janne <3

  • 01.07.2015, 11:04

CHOOSE TO SHINE


Undertøy er faktisk noe av det jeg synes er mest kjedelig å prøve, kanskje fordi jeg aldri finner noe som passer meg hos billigkjedene... det er i allefall det jeg er vandt med fra før av. Det er ikke særlig gøy å måtte bruke rundt 1000 kr på ett sett med BH og truse. Trust me. I går var jeg på den årlige undertøyshoppingen, jeg kan vell kalle det det ettersom jeg kjøper undertøy sånn ca. 1 gang i året. Jeg finner alltid utrolig mange fine blonder og liknende på både H&M, Cubus og andre billigkjeder, men når de omtrent aldri finnes i min egen størrelse, som jeg er litt usikker på hva er nå (haha), gidder jeg aldri å starte med å prøve rundt 50 forskjellige BH- er for så å ende opp uten noe kjøp.

Det er det slutt på nå! For denne gangen måtte jeg faktisk velge og vrake slik at jeg ikke endte opp med å kjøpe undertøy til flere tusen kroner. Lindex er butikken dere! Så utrolig mye fint jeg fant, og som passet. En stykk lykkelig jente her! Jeg tror jeg har blitt en ny undertøysjunkie :-) Den nye serien på bildene er faktisk noe av det fineste jeg har sett, og jeg kunne ikke annet enn å kjøpe en av alle modellene, eller la være å ta bilder av det for den sags skyld. Skikkelig jentete og feminint, just the way I like it! Jeg vet jo selv at veldig mange av oss jenter føler oss ekstra fine når vi har på oss fine klær fra innerst til ytterst, selv om ingen ser hvilke undertøy man har på seg. Det har ingen betydning, for det er selvfølelsen som er den viktigste, og alle jenter fortjener å føle seg litt ekstra flotte innimellom! 

- Alt undertøy fra Lindex - 

Jeg har akkurat kommet meg hjem fra jobb, og i dag er det visning på huset vårt. Ettersom dagene mine har vært fulle fra morgen til kveld så lenge jeg kan huske nå, ser leiligheten fortsatt ikke ut. Jeg har med andre ord en del å gjøre denne formiddagen. I tillegg må jeg pakke kofferten for 1,5 uke i dag, fordi jeg jobber fult hele morgendagen og drar tidlig fredagsmorgen. Så ja... stressliv.com. Jeg håper alle får en super onsdag, og kanskje får slappet litt mer av i sola enn meg :-)

Janne <3

  • 30.06.2015, 19:07

NEGLEFIN TIL SOMMERFERIEN


Jippi! Da har jeg endelig fått fikset litt på neglene mine igjen... og det etter en helt evighet. Som student har jeg ikke tatt meg råd til slike ting som dette, men nå følte jeg virkelig for å stelle neglene skikkelig igjen. Så slipper jeg å tenke på flasset neglelakk og stygge negler i sommerferien - herlig!

Jeg er på jobb denne tirsdagskvelden, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Det var ikke mye tid jeg hadde da jeg skrev innlegget, så dere får kose dere med litt bilder av de fine neglene mine så lenge. Jeg har funnet min favoritt hos California Nails i Stavanger sentrum, og har aldri tidligere vært mer fornøyd med akrylnegler! Trine som eier steder er flink - anbefales på det varmeste.

Jeg håper dere alle har en kjempefin tirsdagskveld, i morgen kommer sommeren til Stavanger! Meldes det i allefall.. Fingers crossed! Vi snakkes mer så fort jeg er ferdig på jobb. Jeg har en veldig hektisk dag foran meg i morgen, men jeg titter selvsagt innom en tur eller to selv om :-)

Janne <3

  • 19.06.2015, 21:19

SHORT HAIR DON´T CARE


Rett etter at jeg sa meg ferdig som student for alltid i går formiddag dro jeg til frisøren for å få på plass sommersveisen. Og jeg ble så fornøyd! Håret er både blitt mye lysere og mye kortere, og det kjennes så utrolig godt. Nå som jeg snart skal begynne å jobbe fulltid blir det nok litt oftere frisørbesøk enn mine faste 1 ganger i året. Håret ser jo så utrolig mye finere og friskere ut så fort det er stelt litt ekstra med. Hva synes dere? Lover å vise dere enda litt bedre bilder en annen dag, når fotografen min er hjemme og kan ta noe annet enn selfies av meg :-)

I dag har jeg også hentet mine nye briller slik at jeg nå kan sitte i sofaen og lese teksten på tven, jeg har en ny oppskrift på havre- og speltboller i ovnen, jeg har kjøpt meg mellomleddskabel til macen slik at jeg endelig kan se tvserier på tven, og jeg har fått skikkelig dilla på Parenthood igjen.. det er fredag! Er det forresten flere av dere som ser denne tv- serien? Jeg oppdaget nettopp at jeg har gått glipp av en hel sesong, og ble helt i ekstase. Serien var tidligere en stor favoritt hos meg, og jeg ble kjempelei meg når jeg trodde at jeg hadde sett seriens avslutningsepisode. Heldigvis tok jeg feil den gangen.. Finere serie skal man se langt etter! Jeg ender opp i både tårer, latter og forelskelse etter omtrent hver eneste episode. Hehe. 

Jeg har altså ikke store planer for denne fredagskvelden, annet enn å kose meg i sofaen foran tven med masse nystekte boller - Nam. Innimellom gjør det meg absolutt ingenting å være helt alene! Jeg håper fredagskvelden deres er kjempefin! 

Janne <3

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits