• 30.09.2015, 18:55

3 X 13 OM MEG- 3 ting jeg liker -

Følelsen etter trening
Kvalitetstid med gode venninner
Shopping

- 3 ting jeg ikke liker -

Dårlig bildelys
Visne blomster
Ærend som gjøres

- 3 fakta om meg -

Jeg hater å gå uten refleks i mørket, da føler jeg meg kriminell (haha)
Jeg skulle ønske det ikke fantes noe som kalles rus
Jeg er veldig lettrørt 

- 3 ønsker -

At bloggen blir mer enn en hobby
En mops og en perserkatt
Fred

- 3 ting jeg burde -

Vaske vinduer
Bli flinkere til å trene alene
Sykle til jobben 

- 3 ting jeg kan -

Stå på snowboard
Skrive
Ta vare på mine nærmeste

- 3 ting jeg ikke kan -

Sove lenge
Tegne 
Lage middag

- 3 ting jeg ofte snakker om -

Reiser jeg har vært på eller har lyst til å gjennomføre
Omar
Ellers liker jeg bedre å lytte

- 3 ting jeg ønsker meg -

Adidas hettegenser
En god vinterjakke
Caterpillar- boots

- 3 ting jeg blir rolig av -

Rap- musikk
Mexico
Armkroken til Omar

- 3 ting jeg blir stresset av -

For mange planer i løpet av en dag
Rotete leilighet
Dårlige bloggoppdateringer
Treige busser
Dårlig tid om morgenen
Når jeg har lovet noe jeg ikke rekker å gjennomføre
Ja, jeg blir fort stresset..

- 3 ting jeg gjorde i helgen som var -

Jobbet
Gikk til byen litt for seint og kjøpte alt for mange donuts sammen med Omar
Hadde kosekveld med Jeanett

- 3 ting jeg gjorde forrige uke -

Begynte på den nye boken til Jojo Moyes "Etter deg
Hadde taconight med Helene og Jeanett
Jobbet

Jeg fant dette innlegget på bloggen til fine Leandra, til dere som lurer på det, og det er selvsagt helt greit å kjøre i gang med det samme selv. Slike spørsmålsinnlegg er jo så gøy å lese, da det gir oss muligheten til å bli litt bedre kjent med bloggerne. Eller hva synes du? Jeg håper du får en kjempefin onsdagskveld, vi snakkes igjen i morgen!

Janne <3 

Follow

  • 14.09.2015, 10:22

DETTE LURER DERE PÅ


God morgen, og nok en gang, god mandag! Jeg føler jeg skriver denne setningen annen hver dag jeg, men nå er det faktisk en hel uke siden sist.. Hvor ble det av onsdag- lørdag? Etter at jeg hadde vært på jobb i går, dro jeg opp til Omar og besøkte han på jobben sin. Der fikk jeg servert tidenes middag, samt de beste drinkene laget av min helt egne bartender! Omar har laget sin egen signaturdrink - SourCandy - som dere virkelig må smake hvis dere er i Stavanger (og er over 20)! Det er faktisk den beste drinken jeg har smakt. 

Det har samlet seg opp en del spørsmål i kommentarfeltet den siste tiden, som jeg nå tenkte jeg skulle svare på. Jeg ser at noen av de som spør meg om diverse ting ikke er bloggere selv, og da er det ikke alltid like lett å få med seg at jeg har svart på spørsmålet deres i kommentarfeltet. So here you go!

Hvor stor aldersforskjell er det mellom dere?
Hehehe - vi er like gamle! Jeg ser bare litt yngre ut..

Hvor skal dere flytte?
Omar og jeg bor fortsatt i Stavanger, men vi har flyttet mye nærmere sentrum enn det vi bodde tidligere. Nå kan vi gå til byen på rundt 12 minutter. I tillegg er leiligheten mye større og vi er så fornøyde. Som sagt lover jeg å vise dere så fort jeg føler alt er i orden her hjemme. 

Hva står det på tatoveringen din?
Amor Fati - elsk din skjebne! Jeg er veldig dyp, I know..

Jeg lurte bare på om du trener mye kondisjon sammen med styrketreningen? Er fortiden frelst av styrketrening, men sliter med motivasjonen når det kommer til kondisdelen. Hvordan gjør du det?:)
Da jeg startet å trene for fult i fjor høst varmet jeg alltid opp på tredemøllen i 15 minutter før jeg startet på styrketreningen. Da ble jeg ordentlig svett før jeg gikk i gang, og musklene var mye bedre forberedt til styrketreningen. I tillegg holdt jeg koken mye bedre gjennom hele økten. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er like flink på den biten fortsatt, da jeg liker styrketrening mye bedre enn kondisjonstrening. Nå løper jeg vell rundt 15 minutter ca. annenhver gang jeg trener styrke - Må bli bedre.

Hvor lenge i ovnen? Og hva er det ved siden av?
Når det kommer til fisk i ovnen setter vi den som regel bare inn på full varme og ser når den er ferdig. Jeg tipper den står inne rundt 25- 30 minutter. Det ved siden av laksen på dette bildet er stekt kål med havsalt og pepper. Du finner middagen HER. Forresten, grunnen til at jeg skriver "vi" når jeg skriver om mat er fordi jeg omtrent aldri lager middag helt alene. 

Hva har du begynt å studere?
Som sikkert mange av dere fikk med dere for noen uker siden startet jeg opp på Universitetet i Stavanger igjen selv om jeg allerede er ferdig med mastergraden min. Dette gjorde jeg egentlig mest for å fylle hverdagen min opp, samt få en del nye venner, men etter noen uker i kontakt med UiS fikk jeg til slutt bekreftet at sosiologistudiet var fult. Nå er jeg veldig glad for det, da jeg ser at det hadde blitt litt mye ved siden av en fulltidsjobb samt bloggen. Og så fikk jeg jo være med på tidenes fadderuke - så jeg klager absolutt ikke på noe! 

Hvilke utdanning har du fra før og hva holder du på med nå?:)
Jeg har tatt en bachelorgrad i Sosionom, og gikk deretter rett videre på en mastergrad i Sosialt arbeid. Som sagt over ble det ikke noe nytt årsstudium i sosiologi på meg, så nå jobber jeg på heltid. I tillegg vil jeg også si at jeg har bloggen min på heltid selv om dette ikke er jobben min, jeg bruker jo omtrent halve dagen min på dette.

Hvor er jeansene på bildet fra?
Disse er, som alle andre buksene jeg bruker mest, fra Topshop. Jeg har skrevet litt mer om buksene mine HER.

Hvor jobber du i og med at du har overnattingsvakter? 
Jeg er utdannet som sosionom og jobber med ungdom. Jeg kommer ikke til å si noe særlig mer om jobben min, da ikke det passer seg her på bloggen. 

Du tar veldig fine bilder - hvilke kamera bruker du?
Tusen takk for det! Jeg bruker alltid mitt kjære NX300m til å ta alle mine bilder med. Jeg er fornøyd!

Hvor er skinnjakken og den grå toppen fra?
Skinnjakken er fra Nelly.com og toppen er fra Bikbok. 
Hva synes du om at jeg samler opp litt spørsmål slik som dette? Jeg får ikke inn nok spørsmål til å kunne ha "ukens spørsmål" på bloggen, men kanskje jeg skal innføre en fast "månedens spørsmål" hvis det er interesse for det. Hvis du lurer på noe mer er det bare til å spørre i dette innlegget :-)

Janne <3 

Follow

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits