• 15.10.2015, 18:16

VIDEOBLOGG: VINN DEKSEL TIL MAC ELLER IPHONE


Woho! To videoblogger på en og samme uke er virkelig ikke verst. Denne gangen holder jeg en ny konkurranse på video i stedet for et vanlig innlegg - forandring fryder vet dere! Hvis du ønsker deg et nytt deksel eller skin til din Macbook eller iPhone anbefaler jeg deg å sjekke ut video- bloggen under her :-)

Selv om jeg nevner deksel til iPhone og MacBook er det fordi det er dette jeg selv eier. Du kan også velge å lage deksel eller skin til din iPod, iPad eller Samsung Galaxy om du skulle blir den heldige vinneren!

- Husk å sette tannhjulet på 720p HD for best kvalitet -

 Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å:

1. Like min Facebook- side HER og like dette innlegget.

2. Følge meg på Bloglovin HER (hvis du har det).

- Skin til MacBook fra Caseapp (sponset) -

Husk å legge igjen en kommentar i dette innlegget med ditt navn og din- mailadresse slik at jeg får tak i deg om du er den heldige vinneren! Lykke til, alle sammen!

Rabattkoden: JANNE20! gir deg 20% avslag på et valgfritt kjøp hos Caseapp.no HER (samarbeid). Husk å abonnere på min Youtube- kanal HER. Ha en kjempefin torsdagskveld, fine deg!

Janne <3

Follow

  • 12.10.2015, 21:41

VIDEOBLOGG: MÅNEDENS PRODUKTER


Hei, kjære lesere! Da har jeg endelig fått ut fingeren og fått laget en ny videoblogg! Det er alt for lenge siden sist gang, og noe jeg egentlig har lyst til å bli flinkere med. Vi får se hvor lenge det blir til neste gang, men jeg krysser fingrene for flere enn en video i halvåret fremover! Hehe..

Selv om det kanskje går i slow motion med meg i dag så får jeg i allefall unna det meste på to- do- listen min denne mandagen, og det er ingenting som er bedre enn det. Jeg holder fortsatt på med vaskingen av leiligheten mens jeg oppdaterer dere, men så fort jeg har publisert innlegget skal jeg se å gjøre meg ferdig. Ellers har jeg trent sammen med Omar, sendt avgårde noen pakker på posten, handlet litt, vasket kjøleskapet og begynt på leiligheten. Apropos kjøleskapet! Vi har hatt en forferdelig lukt der de siste dagene, og ikke funnet ut av hva det var. I dag fant jeg ut at kyllingen som lå der var blitt gammel, og ja... Dere kan jo tenke dere hvor deilig det luktet da jeg åpnet posen til kyllingen. 

Uansett. Jeg skal slutte å skravle, så du kan få sett videoen under. Veldig fint start- bilde må jeg si, haha. Men jeg håper du liker den!

Husk å sette tannhjulet på 720p HD

 - Du kan skaffe deg ditt eget Glossybox- abonnement til 179 kr i mnd HER (mitt er sponset) -

Hva sier du? Er videoer noe du ønsker mer av her inne på bloggen? Jeg håper mandagen din er kjempebra! Husk å abonnere på min YouTube- kanal HER!

Janne <3

 Follow

  • 23.06.2015, 17:33

VIDEOBLOGG: MIN LEILIGHET


Da har jeg endelig fått laget en liten videoblogg hvor jeg vise leiligheten jeg bor i nå... det tok meg bare 1 år :-) Hehe. Hope you like it! Husk å følge min Youtube- kanal HER!!

- Husk å sette videoen på 720p på tannhjulet for best kvalitet -
Trykk gjerne liker på Facebook- knappen nederst i venstre hjørne om dere ønsker flere videoblogger fremover. Ha en kjempefin kveld videre, alle sammen!

Bloglovin fungerer forresten som normalt igjen, og oppdaterer nå denne bloggen på Blogg.no. Jeg vet ikke helt hvorfor det står at jeg bare har 1 følger, men jeg har kontaktet dem, og håper problemet snart er i orden. Følg meg gjerne HER.

Janne <3

  • 05.06.2015, 10:16

STARTER MED VIDEOBLOGG


God morgen, alle sammen, og god fredag! For min del merker jeg ikke så stor forskjell på mandag eller fredag, bortsett fra at tvunderholdningen er hakket bedre. Denne helgen skal gå til jobbing omtrent fra morgen til kveld fredag- søndag, så jeg har ikke mye fritid fremover. Det gjør meg egentlig ingenting, for da vil det kjennes så utrolig mye bedre ut med ferie når jeg først får sommerferie over en uke sammenhengende. 

Jeg tenkte i allefall å kickstarte plattformbyttet med en liten innkjøpsvideo! Det er vell egentlig Emilie sin fortjeneste at jeg har laget en ny videoblogg nå, ettersom hun har pushet meg en del på den fronten. Og da hun viste meg at en av mine forrige videoer hadde blitt sett nærmere 2000 ganger, tenkte jeg at det var på tide å snakke litt til kameraet :-)

Jeg har lenge hatt lyst til å starte med videoer igjen, og som alltid var det veldig morsomt å holde på med, så vi får se når neste kommer online. Nå som det har blitt mye lysere ute og jeg har fått meg Mac, føler jeg i allefall at jeg kan gjøre dem mye bedre enn tidligere. Jeg håper dere liker videoen, og at dere vil abonnere på min Youtube- kanal HER.  Jo mer positiv respons jeg får, jo gøyere blir det selvsagt å lage videoer ♥

Husk å endre kvaliteten (tannhjulet nederst til høyre) til 1080p HD. Dere finner min Youtube- kanal HER.

Janne ♥

Jlb- Janne Bodin

Hei, og velkommen hit!
Jeg er en eventyrlysten sjel på 24 år som blogger om alt mellom himmel og jord. Jeg ser stadig etter noe nytt og litt annerledes, og drømmer om det store utlandet - Wanderlust er vell et av ordene som beskriver meg ganske godt. Ellers elsker jeg alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, og brenner for en aktiv og sunn livsstil. Jeg håper du liker det du ser og leser, og at du tar turen tilbake ved en senere anledning. Kontakt meg på: janne.lb@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits